clever_girl

New Member
لایک ها
1
پاسخ : زهره تاج آبادي( رتبه 59 منطقه) پاسخ مي دهد

سلام.

ممنون ، سلامت باشید !

به سوالات تون پاسخ میدم منتها چون این تاپیک مربوط به کنکور هست ، ممنون میشم که اگه بازم سوالی

در زمینه ی المپیاد داشتید ، توی یه تاپیک جدید یا تاپیکی مرتبط با المپیاد بپرسید تا بحث منحرف نشه.

1- من از اوایل دی سال سوم شروع کردم به خوندن واسه المپیاد شیمی ، مرحله اول رو 70 زدم و

مرحله دوم با کسری 6 نمره از کف نتونستم قبول بشم.

2- نه من توی یک شهرستان نسبتا کوچیک زندگی میکردم و هیچ امکاناتی واسه المپیاد نداشت .

حتی کتاب المپیاد تو کتاب فروشی های شهرمون نیست.

فقط حدفاصل مرحله ی 1 تا 2 ، حدود 4 جلسه یکی از مدال دارهای شیمی رو آوردن برامون که تدریس

کنه. همین . من از کتاب استفاده میکردم . بعضی هاش رو از مشهد ( مرکز استان مون ) خریدم و بعضی هاش

رو از کتابخونه ی مدرسه مون منتها خیلی قدیمی بودن :).

3- نه من فقط یه کتاب خریدم اونم 2000 مسئله بود که بعد از تموم شدن المپیاد دادمش به بچه های المپیادی

مدرسه مون که ازش استفاده کنن . بقیه ی کتابهایی هم که مورد نیاز بود رو از کتابخونه ی مدرسه میگرفتم.

4- بله 100 درصد ، حتی اگه بدونم مرحله 1 هم قبول نمیشم بازم وارد مسیر المپیاد میشم.

5- اینکه به جای واقع گرایی صرفا بر اساس احساساتم رفتار کردم.

با اینکه فهمیدم تجربی ها نمیتونن تو المپیاد فیزیک شرکت کنن بازم روی فیزیک اصرار کردم و اصلا به

حرفای درست اطرافیانم گوش نمیدادم . در صورتی که اگه همون وقت رو روی شیمی میذاشتم اوضاع

خیلی تغییر میکرد.

دیگه اینکه با دیدن یه نفر که قوی تر از من بود ، خودم رو باختم و ناامید شدم و اصلا به این توجه نکردم که

من با 4 ماه خوندن تونسته بودم خودم رو نزدیک کنم به سطح کسی که حدود 2 سال داشته میخونده و ...

دیگه اینکه خیلی خودم رو دست کم گرفتم و فکر میکردم خیلی ضعیفم و بخاطر همون تضعیف روحیه ای

که پیدا کردم ، حتی حرفای دیگران رو که میگفتن سطحم خوبه و میتونم قبول بشم ، باور نمیکردم.

داغ دلم رو تازه کردید...هییییی...خیلی اشتباه کردم :(

ولی یادش بخیر ، خیلی خوب بود :)

خواهش میکنم من فقط وظیفه ام رو انجام دادم .

ان شاء الله موفق باشید.
ممنونم بابت لطفتون، ببخشید اگه ناراحتتون کردم یا بحث رو در آینده منحرف خواهم کرد!!!!!!
من چون تازه کار هستم زیاد با ایجاد تایپیک و ... آشنایی ندارم، ولی متاسفم
*مهم نیست که قبلا چه اشتباهاتی انجام دادید، مهم اینه که الآن موفق شدید! ناراحت نباشید اصلا :)

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خانم دکتر ، اول از پاسختون ممنونم

خب شروع میکنم.

ببینید من میشناسم از بچه های این سایت که المپیادی نیستن.سال اول هستن و اصلا تو کار المپیاد نیستن.

این به کنار

تو خوده شهرمون اهواز هم مدارس شهید بهشتی و طلایه داران رو که میبینم با این سطحی بلدن و نمیتونم حل کنم و درک کنم هم منو خیلی عذاب میده.

سعی میکنم درستش کنم و به خودم بیام اما اکثر اوقات نمیتونم.

خب جواب سوالاتتون.

اول اینکه نمیدونم ملاک و نظر شما در مورد نمره کم ریاضی چنده.

و اینکه اصلا اصلا نشده که معلم صدام بزنه و من جوابو بلد نباشم.

و در مورد نمره

من همونطور که گفتم نمیتونم برای ریاضی زیاد بخونم با اینکه ازش خوش میاد!

کمترین نمره ریاضی که داشتم بر میگرده به 1 راهنمایی که شدم 17 از 20 نمره

نه نشده برای ریاضی نمره کم بیارم.امسال هم که دو تا امتحان ریاضی دادم یکی 20 شد و یکی 19.25

خانوم دکتر ، ممنون میشم توی این ضمینه کمکم کنید.خیلی ناامیدم:(
خب بذارید اول قسمت دوم رو جواب بدم.

شما میگین تا حالا نمره ی ریاضی کم نداشتید و نشده که دبیر سوالی رو بپرسه و بلد نباشید.

از طرفی گفتید که با استرس رفتید سر جلسه ی امتحان ریاضی و 20 هم شدید !

من سال قبل کنکور دادم.هر2هفته یک بار می رفتم سرآزمون های قلمچی.

هر بار که شروع می کردم به دادن آزمون از ترس اینکه وقت کم بیارم همه ی سوالات رو

با عجله و تندتند حل میکردم به عبارتی سرعتم خیلی بالا و دقتم پایین بود .

و هر دفعه همین رول تکرار میشد .

حالا نکته ی جالب این بود که من در طول تمام سالهای تحصیلم و سر هیچ امتحانی وقت کم

نیاوردم ! اما همیشه این ترس وقت کم آوردن باهام بود و باعث میشد با این استرس برم سر

آزمون .

حالا در مورد شماهم همینه .

وقتی که می دونید همیشه نمره هاتون خوب هست و درس رو بلدید دیگه نباید استرس داشته باشید.

چون استرس تون بی مورد هست .

پس سعی کنید اشتباه منو تکرار نکنید ، از طرفی باید به خودتون اعتماد داشته باشید.

این از این مورد ، و اما در مورد اینکه میگین نمیتونید ریاضی رو بخونید .

من چندتا دلیل توی ذهنم دارم که خب بعضی هاش باطل میشن .

1- اینکه ذهن تون زیاد قدرت خوندن مباحث مسئله ای و فرمولی و تحلیلی رو نداره و از این جور درس ها

زود خسته میشین . این فرضم باطل هست چون گفتید توی فیزیک اینطور نیستید.

2- بخاطر استرس و عدم اعتماد به نفس تون ، خود به خود توی ذهن تون تلقین میشه که نمی تونید

بخونید و بفهمید و به همین خاطر همش درجا می زنید .

3- ممکنه خاطره ی بدی از این درس داشته باشید که باعث شده همچین حس بازدارنده ای به وجود بیاد.

4- ممکنه روش خوندن تون اشتباه باشه که ممنون میشم اگه روش خوندن تون رو بگید تا باهم بررسیش کنیم.

5- ممکنه ترس از معلم ، جو کلاس ، نمره ی امتحان و ... روتون تاثیر گذاشته باشه.

خب این تا اینجا.

ممنون میشم اگه بگید کدوم حالت ها در مورد شما صادقه و هم چنین روش خوندن تون رو بگید تا باز بیشتر

در موردش بحث کنیم .

فقط من چون یه خرده درسام سنگینه وقت نمیکنم سریع به پست تون جواب بدم و احتمالا چند روزی تاخیر

داشته باشه ، شرمنده .

ان شاء الله موفق باشید.

amir007

New Member
لایک ها
120

سلام

دشمنتون شرمنده

خب این 5 موردی که گفتید هیچ کدومشون مشکل من نیست..

ببینید فرضا ازمون قلم چی

واقعا نه سر جلسه و نه بعد جلسه جوابشون رو نمیدونم.

ببینید توی این ازمون ها اگه هر چقدر کتاب درسی وزارتی رو خوند بازم نمیشه نمره و درصد خوبی زد

ببینید بنظرم جو کلاس مشکله.

معلم ریاضیمون یکی از بهترین معلمان ریاضی کشوره که هر ساله 7-8 تا رتبه اول کنکور (ماله شهر اهواز)دانش اموز این اقا بوده.

علی مصلی نژاد قبولی کنکور با رتبه 22 پارسال هم دانش اموزش بوده.

و من اینو شنیدم خیلی خوش حال شدم.اما جو و بازده بچه های کلاسمون نمیکشه که معلم عزیز بیشتر کار کنه.

و مشکل جو کلاسه.

از چندین نفر هم پرسیدم که جو اینطوره پس راه کار برای من چیه؟

اما کسی جوابی نداده.

ممنون میشم جواب بدید مشکلم رو.

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سلام

دشمنتون شرمنده

خب این 5 موردی که گفتید هیچ کدومشون مشکل من نیست..

ببینید فرضا ازمون قلم چی

واقعا نه سر جلسه و نه بعد جلسه جوابشون رو نمیدونم.

ببینید توی این ازمون ها اگه هر چقدر کتاب درسی وزارتی رو خوند بازم نمیشه نمره و درصد خوبی زد

ببینید بنظرم جو کلاس مشکله.

معلم ریاضیمون یکی از بهترین معلمان ریاضی کشوره که هر ساله 7-8 تا رتبه اول کنکور (ماله شهر اهواز)دانش اموز این اقا بوده.

علی مصلی نژاد قبولی کنکور با رتبه 22 پارسال هم دانش اموزش بوده.

و من اینو شنیدم خیلی خوش حال شدم.اما جو و بازده بچه های کلاسمون نمیکشه که معلم عزیز بیشتر کار کنه.

و مشکل جو کلاسه.

از چندین نفر هم پرسیدم که جو اینطوره پس راه کار برای من چیه؟

اما کسی جوابی نداده.

ممنون میشم جواب بدید مشکلم رو.

متوجه شدم اشکال کار کچاست.

منتها لطف کنید روش و میزان مطالعه ی ریاضی تون رو بگید تا واسه مشکلات تون

راهی که مدنظرم هست رو بگم.

amir007

New Member
لایک ها
120

چشم
اگه میشه این مشکل من رو بگید که گفتید فهمیدید.راه کارم بگید

معلم ما میگه کتاب درسی اسونه

اول جزوه معلم رو به صورت روخوانی میخونم.بعد از سطح اسون کتاب درسی شروع میکنم حل کردن
بعد مبتکران سفید رو حل میکنم و بعد مبتکران سبز که سخت تره

اما بگم همون طور که گفتم سریع خسته میشه و میزارمش کنار :(

لایک ها
81

با سلام
گفته بودید برای جمع بندی باید تست ها یی که قبلا غلط داشتیم یا تست هایی که نشان دار کرده بودیم، باید استفاده کنیم ..........
ام مشکل من اینه که تو امتحانات مستمر این نوع تست ها رو کار کردم .........
مثلا فیزیک من از تابستون شروع کردم به زدن گاج پیش تقریبا تا اواخر مهر تا آخر دینامیک به طور کامل:3: تست هاش رو زدم اواسط آبان معلممون یه امتحان مستمر از این دو فصل گرفت من تو فرجه امتحانات مستمر این تست های غلط و نشان دار رو به طور کامل زدم حالا که به زمان ترم یک و جمعبندی پیش 1 رسیدیم موندم چه تست هایی واسه جمع بندی بزنم......
این اتفاق تقریبا برای همه دروس اختصاصی افتاده یعنی تمام تست های کتب کمک آموزشی زده شده تست های غلط رو هم برای بار دوم زده شده............
اگه میشه یه پیشنهاد به من بدید

لایک ها
2,386

چشم
اگه میشه این مشکل من رو بگید که گفتید فهمیدید.راه کارم بگید

معلم ما میگه کتاب درسی اسونه

اول جزوه معلم رو به صورت روخوانی میخونم.بعد از سطح اسون کتاب درسی شروع میکنم حل کردن
بعد مبتکران سفید رو حل میکنم و بعد مبتکران سبز که سخت تره

اما بگم همون طور که گفتم سریع خسته میشه و میزارمش کنار :(

سلام مجدد.

اول در مورد پست قبلی تون حرف میزنم .

ببینید اینکه میگین معلم تون قوی هستن دلیل بر این نمیشه که ریاضی شما هم قوی بشه .

معلم تون که به جای شما نمیاین امتحان و آزمون بدن !

این میشه همون حرفی که توی چندتا پست قبل تر زدم .

اول و آخر کار خود دانش آموزه.مثلا ما توی شهرمون خیلی از بچه هامون با بهترین دبیرهای شهر رفتن کلاس

خصوصی اما اصلا نتیجه نگرفتن .

اینو میشه دلیل بر بد بودن معلم گذاشت ؟ نه بدیهتا . همین معلم ها سال های قبل رتبه های تک رقمی و

دو رقمی کنکور هم دادن .

پس خو دانش آموزه که خیلی مهمه . اینکه میگین آقای مصلی نژاد شاگرد معلم ما بودن و شدن 22 به این معنی

نیست که اگه شماهم شاگرد همین معلم باشید میشین رتبه برتر . آقای مصلی نژاد علاوه بر تدریس دبیرشون ،

خودشون قطعا خیلی بیشتر کار کردن . با زدن تست های مختلف ، رفع اشکال و ...

قبول دارم معلم شون خوب بوده و تاثیر هم گذاشته اما معلم شون که به جای ایشون درس نخونده و کنکور نداده !

معلم فقط درس میده و ان دانش آموزه که باید درس رو بخونه .

پس تا زمانی که این باور توی ذهن تون باشه که چون معلم تون خوب هست قطعا شماهم میتونید ریاضی رو خوب

بزنید ، پیشرفتی نخواهید داشت گر اینکه باور کنید که تدریس خوب معلم فط یه بخش کارهست و بقیه ی راه

دست خودتونه .

این از این .

حالا در مورد جو کلاس که میگین ضعیفه و بچه ها کشش ندارن ، باید بگم که واسه دانش آموز خوب هرجوی

توی کلاس برقرار باشه بازم فرقی نداره .

معلم درسش رو میده و از اینجا به بعد این شمایید که باید از معلم اطلاعات بیشتر کسب کنید ، دنبالش باشید و...

ربطی هم به بقیه نداره فرض کنیم بقیه ضعیفن و کشش ندارن .این دلیل میشه که شماهم مثل اونا باشید و کاری

نکنید ؟

بهترین کار اینه که خودتون رو نشون بدید . توی کلاس سوالاتی که به ذهن تون میاد (هرچند ساده و پیش پاافتاده )

رو بپرسید ، وقتی توی خونه سوالی حل میکنید و به مشکل میخورید از معلم تون کمک بخواین و رفع اشکال

کنید و سعی کنید حضور فعال توی کلاس داشته باشید.

این کار هم واسه خودتون خوبه ،هم باعث میشه معلم انرژی بگیره و بهتر و بیشتر درس بده و هم باعث میشه

بقیه ی بچه ها تحریک بشن که فعالیت کنن و سوال بپرسن و ...کم کم جو کلاس تون تغییر مکینه .

و راکد بودن جو کلاس نباید برای پیشرفت نکردن و خوب نبودن ، بهانه دست تون بده .

اینم از این مورد .

و اما آزمون و نحوه ی خوندن تون ...

بدیهیه که توی 95 درصد موارد صرفا با تکیه بر مطالب کتاب درسی نمیشه سوالات آزمون ها رو جواب داد.

سوالات آزمون ها بعضا ایده های جالب و جدید دارن ، راه حل های متفاوت دارن ، نکته های خاص خودشون رو

دارن و ... کتاب درسی هیچوقت چنین چیزهایی رو نداره و فقط یه متن و 2 تامسئله میگه و رد میشه .

پس برای موفقیت توی آزمون ها اولا باید تست و سوال زیاد تمرین کنید چون با حل سوال ها راه حل های

جدیدی به چشم تون میخوره ، میانبر پیدا میکنید ، با انواع ایده های طرح سوال آشنا میشین و ...

و هم اینکه نکته های جدیدی توی سوال پیدا می کنید .

پس اگرچه خوندن کتاب درسی لازم هست اما اصلا اصلا اصلا کافی و مناسب نیست .

و در مورد نحوه ی خوندن تون ...!

میدونید کجای کارتون غلطه ؟! اینکه جزوه ی دبیرتون رو بر میدارید از رو میخونید !

ریاضی که مثل دینی و ادبیات نیست که بشه از رو خوند و رد شد و حفظ کرد .

ریاضی همش حل مسئله و اثبات و فرمول و تحلیله .

بهتره روش مطالعه تون رو تغییر بدید ، من روش مناسبی که مدنظرم هست رو میگم .

سعی کنید از این به بعد اینطوری برید جلو و ان شاء الله زمانی که به سطح خوبی توی ریاضی رسیدید ،

میتونید با یه سری آزمون و خطا این روش رو کاملا مناسب خودتون کنید .

1- ریاضی رو حتما حتما حتما همون روزی که دبیرتون درس میده بخونید.

2- اول از جزوه ی دبیر شروع کنید اما نه به صورت روخوانی ! جزوه رو بردارید و شروع کنید به خوندن و

به ترتیب برید جلو . هروقت به مسئله ای رسیدید بدون نگاه کردن به جواب سعی کنید خودتون با توجه

به دانسته هاتون از معلم و جزوه اون سوال رو حل کنید . نباید سوال و جواب رو روخونی کنید .

چون اینطوری فکر میکنید که بلد هستید و یادگرفتید درصورتی که رسما هیچ یادگیری رخ نمیده .

پس باید خودتون با سوال کلنجار برید و حلش کنید و بعد جواب تون رو چک کنید با جوابی که دبیر داده.

حتی اگه نتونستید حل کنید یا غلط حل کردید هم ایرادی نداره .مهم اینه که با مسئله کلنجار

رفتید و از اطلاعات تون استفاده کردید و سوال رو تحلیل کردید .

3- سعی کنید شبی 10-20 تا تست ریاضی واسه خودتون حل کنید و اصلا سریع به جواب نگاه نکنید .

4- اگه خوندن مستمر ریاضی اذیت و خسته تون میکنه سعی کنید تو بازه های زمانی کوتاه تری بخونید.

مثلا به جای اینکه بشینید 2 ساعت پشت سرهم ریاضی بخونید می تونید 0/5 ساعتی تقسیمش کنید .

مثلا 0/5 ساعت جزوه تون رو کار کنید و بعد برید سراغ درس دیگه ای مثلا ادبیات . بعد دوباره برگردید سر

ریاضی و 0/5 ساعت کتاب تون رو کار کنید و ...

4- بعد از آزمون بشینید سوالات آزمون رو دوباره واسه خودتون تحلیل و بررسی کنید . و فقط درصد و تراز براتون

مهم نباشه بلکه سعی کنید چیزهایی که بلد نیستید رو یاد بگیرید .

من این راهکارها مدنظرم هست .اگه شما نظر خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید .

بقیه ی راهکارها هم مربوط میشن به فنون تست زنی سرجلسه.

اگه بازم نیازی هست که بیشتر باهم صحبت کنیم یا اگه امر دیگه ای هست من درخدمتم.

ان شاء الله موفق باشید.

بردیا

New Member
لایک ها
14

سلام بر همگی.
خیلی زود تر از اونکه فکرشو میکردیم رسیدیم به نیمه راه.5 ماه مانده تا کنکور 94...
خانم دکتر یه کمی از برنامه قلمچی عقب موندم. البته تو این دو ازمون جمع بندی تقریبا به کل برنامه میرسم.ولی تو اخر این دو ازمون کتابهای تستمو فقط یک بار میتونم تموم کنم.از طرفی معلمامون میگن کسی که میخواد رشته خوب قبول بشه حداقل باید تمام تستهای کتابهای تستشو3 بار تموم کنه.
منم زیاد زور بزنم تا کنکور میتونم 2 دور تموم کنم و در اخر هم یه بار تستهای مهمشو مرور کنم. حالا نظر شما درباره این موضوع چیه .
و سوال اخر اینکه این 5 ماه باقی مونده روزی 12 ال 13 ساعت مطالعه کافیه ؟

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

سلام,ببخشید میخاستم ببینم به نظر شما بهترین کتاب فیزیک و ریاضی سال دوم چیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
2,386

سلام بر همگی.
خیلی زود تر از اونکه فکرشو میکردیم رسیدیم به نیمه راه.5 ماه مانده تا کنکور 94...
خانم دکتر یه کمی از برنامه قلمچی عقب موندم. البته تو این دو ازمون جمع بندی تقریبا به کل برنامه میرسم.ولی تو اخر این دو ازمون کتابهای تستمو فقط یک بار میتونم تموم کنم.از طرفی معلمامون میگن کسی که میخواد رشته خوب قبول بشه حداقل باید تمام تستهای کتابهای تستشو3 بار تموم کنه.
منم زیاد زور بزنم تا کنکور میتونم 2 دور تموم کنم و در اخر هم یه بار تستهای مهمشو مرور کنم. حالا نظر شما درباره این موضوع چیه .
و سوال اخر اینکه این 5 ماه باقی مونده روزی 12 ال 13 ساعت مطالعه کافیه ؟

سلام.

با تمام احترامی که برای همه ی اساتید قائلم اما باید بگم معلم هاتون در این باره یه جورایی اشتباه گفتن.

ببینید مطالعه ، تست زنی ، و ... هرکس خاص خودشه . نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید .

کی میگه همه باید کتابهای تست رو 3 دور بخونن ؟!

اصلا تجویز درستی نیست به نظرم .

ببینید شما وقتی تست می زنید باید اولین هدف تون یادگیری باشه منتها در خلال حل تست یعنی چی ؟

یعنی اینکه اینطور نباشه که تست رو ببینید و بعد برید جوابش رو نگاه کنید و فکر کنید که یادگرفتید .

باید حل کنید ، فکر کنید ، تحلیل کنید و بعد پاسخ تست رو نگاه کنید تا اگه شیوه یا نکته ی خاصی داشت رو

یاد بگیرید . به مرور که جلوتر میرید علاوه بر افزایش یادگیری باید سعی کنید سرعت تون رو ببرید بالا و هم چنین

وقتی به حد خاصی از یادگیری و سرعت رسیدید تست زماندار بزنید .

حالا فرض کنیم شما اومدید تست های استوکیومتری مبتکران رو زدید که فکر میکنم بالغ بر 200 تا تست باشه .

حالا شما میخواین دوباره مرور کنید استوکیومتری رو . آیا معقوله که بیاید دوباره 200 تا تست رو از اول

بسم الله تا ن پایان بزنید ؟! نه بدیهتا . چون نه وقتش رو دارید و نه حوصله ش رو .تازه ائنم 3 بار !

من راهکارش رو خیلی وقت پیش گفتم اگه خاطرتون باشه ، روش معقولی هم هست .

من گفتم حین تست زدن اگه به نکته ی خاصی می رسید ، علامت بزنید یا بنویسیدش توی یه دفتر واسه

خودتون . هم چنین گفتم وقتی به سوالی می رسید که بلد نیستید یا غلط جواب میدید یا نکته ی خاصی داره ،

کنارش یه علامت بزنید تا دوران جمع بندی و مرور ازش استفاده کنید .

اینایی که گفتم دقیقا الان به کارتون میاد + نوروز + جمع بندی پایانی

پس اصلا اصلا اصلا دنبال این نباشید که هر کتاب تستی رو 3-4 بار بزنید . من خودم کتابهای تستم رو غالبا 1 دور میکردم

فقط .

برای مرور و همچنین ارزیابی خودتون باید از نکاتی که نوشتید ، سوالاتی که علامت زدید ، آزمون های آخر هر فصل که توی

اغلب کتب تستی هست استفاده کنید یا اینکه به صورت راندوم یه سری تست انتخاب کنید و از خودتون آزمون

بگیرید تا ببینید توی چه مباحثی گیر دارید یا چه چیزایی رو یادتون رفته .

نه اینکه دوباره 200 تا تست رو از اول بزنید . این کار تقریبا غیرممکن هست و با یه حساب سر انگشتی میشه

اینو فهمید . چرا ؟

چون شما طی سال تحصیلی واسه خوندن مبحث استوکیومتری حدود 4 هفته وقت گذاشتید .

حالا توی دوران جمع بندی یا مرور شما باید طی 2 هفته حداقل 2-3 مبحث از شیمی رو بخونید .

حالا متوجه شدید چرا گفتم نمیشه و منطقی نیست ؟

پس سعی کنید همون دفعات اول تست زنی یادگیری تون رو به درجه ی بالایی برسونید و اون علامت گذاری ها

رو هم انجام بدید تا به مشکلی توی دوران مرور برنخورید .

خود قلمچی هم گاهی توی صفحه ی شخصی یه سری آزمونک آنلاین میذاره ، از اونا هم میتونید استفاده کنید.

و در مورد ساعت مطالعه ، قبلا هم گفتم ( :) ) الان هم میگم ( :) ) بعدا هم خواهم گفت ( :) ) ، این بستگی به

خودتون ، شرایط تون ، برهه ی زمانی ، هدف تون و ... داره .

ممنون میشم اگه یه سری اطلاعات درمورد تراز فعلی تون ، سرعت خوندن تون ، انگیزه تون و ... بهم بدید تا بتونم بگم که

چنین ساعت مطالعه ای واسه تون مناسب هست یا نه .اگه هم دوست ندارید اینجا بیان کنید می تونید بهم پ.خ

بدید .

خب . اینم از این .

اگه جایی رو جواب ندادم یا جایی نیاز به توضیح بیشتر داره بفرمایید .

اگه امر دیگه ای هم هست من در خدمتم .

ان شاء الله موفق باشید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام,ببخشید میخاستم ببینم به نظر شما بهترین کتاب فیزیک و ریاضی سال دوم چیه؟

سلام.

ببینید خودتون دارید میگید " از نظر من " ! پس قاعدتا نظر من با شما یا هرکس دیگه میتونه فرق داشته باشه و

قرار نیست من بهترین و درست ترین نظرات رو ارائه بدم :)

من سال دوم واسه فیزیکم نشر الگو تستی داشتم و واقعا کتاب خوبی بود . کتاب جامع میکروطبقه بندی گاج

نقره ای هم کتاب خوبی هست .

واسه ریاضی هم نشر الگو داشتم اما به نظرم کتاب جالبی نبود . مهر و ماه جامع میتونه خیلی بهتر باشه.

اینا نظر من بود .اگه بقیه ی دوستان هم نظری دارن ممنون میشم اگه کمک مون کنن.

ان شاء الله موفق باشید.

پی نوشت :

سلام به همگی ! امروز طی صحبت یکی از دوستام ، یه فکری مثل خوره افتاد تو ذهنم.

من این همه مدت دارم مشاوره میدم ، چه درسی چه روانشناسی ، با این همه آدم حرف زدم و ...

اما حتی یکبار هم نپرسیدم که مشاورم خوب هست یا نه ؟ به درد کسی خورده یا نه ؟ تونستم اوضاع کسی رو

بهتر کنم یا نه ؟ و ...

حالا خواهشی که ازتون دارم اینه که کسانی که این پست رو می بینن و تا حالا از حرف ها و مشاوره ی من استفاده

کردن و انجام دادن ، لطف کنن صادقانه و بدون رودروایسی و ترس و خجالتی بهم حقیقت رو بگن .

بگن خوب بوده یانه ، به دردشون خورده یا نه ، حرفام مفید بوده یا همش یه مشت چرت و پرت بوده ؟

فقط ازتون خواهش میکنم صادقانه بگید نظرتون رو و برای اینکه تاپیک منحرف نشه لطفا توی پیغام بازدیدکننده هام

برام پست بذارن .

واقعا ممنونم از لطف تون و هم چنین از دوستم که باعث شد این تلنگر رو به خودم بزنم .

همگی موفق باشید.

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

من که واقعا از تجربیات شما استفاده کردم مخصوص توی انتخاب کتاب که خیلی کمکم کردین ممنون!

بردیا

New Member
لایک ها
14

شما به قدری به شخص من کمک کردید که قبلا هم گفتم اگه موفق بشم و به رشته ی مورد علاقم برسم ،نصف این موفقییتم رو از شما میدونم و اگر هم موفق نشدم ،شکستمرو از خودم میدونم و اینکه فرمایشاتتون رو باید بهتر و کاملتر اجرا
میکردم و خیلی زیادتر تلاش میکردم.
حرفاتون رو باید با طلا بنویسن و نقطه هاشو با الماس بذارن.
مخصوصا اون جمله ای که وقتی بهتون زنگ زدم بهم گفتین .
گفتین:{حقتونو از زندگیتون بگیرید}
این جمله برای همیشه تو ذهن من باقی خواهد ماند.
انشا الله یه روزی بتونیم محبتاتتون رو جبران بکنیم.

ببخشید خانم تاج ابادی پ.خ من اومد؟

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

سلام,یه سوال برام پیش اومد{بیشتر نکتس تا سوال!!!!!!!!!!!!!} اونم اینکه کتاب جامع مهر وماه ریاضی همونطور که از اسمش معلومه جامعه!!!وباید سال آخر خریده بشه!!!!من مشخصا یه کتاب ریاضی برای سال دوم میخام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم:63:{در ضمن اینم بگم که ریاضیم خیلی خوبه!!!!!!}

لایک ها
2,386

با سلام
گفته بودید برای جمع بندی باید تست ها یی که قبلا غلط داشتیم یا تست هایی که نشان دار کرده بودیم، باید استفاده کنیم ..........
ام مشکل من اینه که تو امتحانات مستمر این نوع تست ها رو کار کردم .........
مثلا فیزیک من از تابستون شروع کردم به زدن گاج پیش تقریبا تا اواخر مهر تا آخر دینامیک به طور کامل:3: تست هاش رو زدم اواسط آبان معلممون یه امتحان مستمر از این دو فصل گرفت من تو فرجه امتحانات مستمر این تست های غلط و نشان دار رو به طور کامل زدم حالا که به زمان ترم یک و جمعبندی پیش 1 رسیدیم موندم چه تست هایی واسه جمع بندی بزنم......
این اتفاق تقریبا برای همه دروس اختصاصی افتاده یعنی تمام تست های کتب کمک آموزشی زده شده تست های غلط رو هم برای بار دوم زده شده............
اگه میشه یه پیشنهاد به من بدید

سلام.

شرمنده بخدا من پست تون رو جا انداخته بودم !

خیلی هم عالی ، واقعا خوب کار کردید .

ببینید توی دوران جمع بندی و مرور تمرکز اصلی روی کار کردن مختصر هست یعنی مثلا وقتی میخواین

مکانیک رو تو دوران جمع بندی یا مرور بخونید ، لازم نیست دوباره بیاین 300 تا تست براش بزنید .

چون نه وقتش هست ، نه حوصله ش و نه این شیوه ی درست جمع بندی هست.

حالا واسه شما که میگین همه ی سوالات رو حل کردید...!

تو سایت کانون واسه بچه های خود موسسه تو صفحه ی شخصی معمولا بخشی هست به اسم آزمونک

آنلاین ، استفاده از اون میتونه کمک تون کنه .

هم چنین می تونید خودتون به صورت راندوم از کتاب تست تون چند تا سوال مثلا 10-20 تا رو انتخاب کنید

( پارتی بازی هم نکنید ها
:4: ) و با گرفتن زمان از خودتون آزمون بگیرید تا هم مطالب براتون مرور بشه و

هم اگه جایی رو ضعف دارید متوجه بشید و برطرفش کنید .

خود کتب تست هم معمولا آخر هر فصل یه آزمونک دارن .

از اون هم میتونید استفاده کنید .

این نظر من بود :)

ان شاء الله موفق باشید.

شما به قدری به شخص من کمک کردید که قبلا هم گفتم اگه موفق بشم و به رشته ی مورد علاقم برسم ،نصف این موفقییتم رو از شما میدونم و اگر هم موفق نشدم ،شکستمرو از خودم میدونم و اینکه فرمایشاتتون رو باید بهتر و کاملتر اجرا
میکردم و خیلی زیادتر تلاش میکردم.
حرفاتون رو باید با طلا بنویسن و نقطه هاشو با الماس بذارن.
مخصوصا اون جمله ای که وقتی بهتون زنگ زدم بهم گفتین .
گفتین:{حقتونو از زندگیتون بگیرید}
این جمله برای همیشه تو ذهن من باقی خواهد ماند.
انشا الله یه روزی بتونیم محبتاتتون رو جبران بکنیم.

ببخشید خانم تاج ابادی پ.خ من اومد؟

ممنونم از لطف تون ، امیدوارم بتونم بهتون کمکی بکنم .

نیازی به جبران نیست ، همین که موفق باشید کافیه من کاری جز وظیفه انجام ندادم که لازم باشه

جبرانش کنید .

بله پیامتون اومد ، گذاشتم سرم خلوت بشه تا پاسخ بدم.

ان شاء الله موفق باشید.

سلام,یه سوال برام پیش اومد{بیشتر نکتس تا سوال!!!!!!!!!!!!!} اونم اینکه کتاب جامع مهر وماه ریاضی همونطور که از اسمش معلومه جامعه!!!وباید سال آخر خریده بشه!!!!من مشخصا یه کتاب ریاضی برای سال دوم میخام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم:63:{در ضمن اینم بگم که ریاضیم خیلی خوبه!!!!!!}

سلام.

فرقی نداره ! مهر و ماه بخش به بخش سوال داره ، همش که توی هم نیست !

راستش من کتاب دیگه ای مدنظرم نیست . خودم نشرالگو رو خریده بودم اما حقیقتش من اصلا بچه ی

درسخونی نبودم و این کتاب رو خیلی خیلی کم کار کردم واسه همین نمیدونم کتاب مناسبی هست

یا نه .

شرمنده بخدا نمیدونم چه کتابی رو معرفی کنم.

بقیه ی دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم بگن .

بازم شرمندم واقعا .

ان شاء الله موفق باشید.

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

میشه در مورد مهر و ماه بیشتر توضیح بدین!!!!

لایک ها
2,386

میشه در مورد مهر و ماه بیشتر توضیح بدین!!!!
مهر و ماه جامع ریاضی هم ریاضی 2 و 3 و پیش رو داره ، هم هندسه 1 و هم آمار و مدلسازی.

اول هر فصل یه درسنامه داره که به نظرم جامع و خوب هستن و معمولا واسه هرقسمت یه مثال آورده

تا مطلب بهتر جا بیفته .

بعدش هم که تست هاش شروع میشه . اکثر تست هاش مال کنکورسراسری داخل و خارج هست و

به نسبت بعضی از کتاب های دیگه ، تست تالیفی کمتری داره .

پاسخنامه ش هم کاملا تشریحیه ، اگه هم سوالی نکته ی خاصی داشته باشه تو پاسخنامه ش میاره .

آخر هر فصل هم 2 تا آزمون داره مربوط به سوالات همون فصل که هر کدوم حدود 20 تا سوال داره اگه اشتباه

نکنم .این آزمون ها مسلما به درد محک زدن خودتون و مرور و جمع بندی میخورن .

والا همینا رو یادمه دیگه !

فقط یه نکته رو هم بگم ، اونم اینکه من این کتاب رو دیدم و به نظرم خوب بود و کافی و جامع اما سایر کتب ریاضی

رو ندیدم واسه همین نمیتونم بگم که کدوم کتاب از مهر و ماه بهتره یا بدتر .

فقط میگم من خوندم و راضی بودم :)

اگه بازم امری هست من در خدمتم .

ان شاء الله موفق باشید.

Remistry

New Member
لایک ها
8

سلام خانم تاج آبادی، امیدوارم حالتون خوب باشه!
میخواستم بدونم برای زبان فارسی کنکور کتابو بخونیم و دوره کنیم یا اینکه کتاب خاصی هم همراهش باشه(در کل چه روشی رو پیش بگیریم)؟
با تشکر بی کران از زحمتاتون(اینو از ته قلبم میگم!)(انشاا... همه بچه‌هایی که زحمت میکشن مزدشون رو بگیرن:77:)

earth

New Member
لایک ها
31

سلام خانم تاج آبادی
یه سوال داشتم من برای امتحانات ترم اول تست های شیمی بخش 1و2 رو که علامت دار کرده بودم رو زدم. ولی حالا میخوام بدونم من الآن اگه کتاب مبتکران رو شروع کنم خوبه یا نه؟
ممنون از شما.انشاالله در تمام مرتحل زندگی موفق باشید.

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

مهر و ماه جامع ریاضی هم ریاضی 2 و 3 و پیش رو داره ، هم هندسه 1 و هم آمار و مدلسازی.

اول هر فصل یه درسنامه داره که به نظرم جامع و خوب هستن و معمولا واسه هرقسمت یه مثال آورده

تا مطلب بهتر جا بیفته .

بعدش هم که تست هاش شروع میشه . اکثر تست هاش مال کنکورسراسری داخل و خارج هست و

به نسبت بعضی از کتاب های دیگه ، تست تالیفی کمتری داره .

پاسخنامه ش هم کاملا تشریحیه ، اگه هم سوالی نکته ی خاصی داشته باشه تو پاسخنامه ش میاره .

آخر هر فصل هم 2 تا آزمون داره مربوط به سوالات همون فصل که هر کدوم حدود 20 تا سوال داره اگه اشتباه

نکنم .این آزمون ها مسلما به درد محک زدن خودتون و مرور و جمع بندی میخورن .

والا همینا رو یادمه دیگه !

فقط یه نکته رو هم بگم ، اونم اینکه من این کتاب رو دیدم و به نظرم خوب بود و کافی و جامع اما سایر کتب ریاضی

رو ندیدم واسه همین نمیتونم بگم که کدوم کتاب از مهر و ماه بهتره یا بدتر .

فقط میگم من خوندم و راضی بودم :)

ان شاء الله موفق باشید.
میشه بگید مهروماه رو کی خریدید؟{منظورم اینکه وقتی سال چندم بودید؟}

لایک ها
2,386

سلام خانم تاج آبادی، امیدوارم حالتون خوب باشه!
میخواستم بدونم برای زبان فارسی کنکور کتابو بخونیم و دوره کنیم یا اینکه کتاب خاصی هم همراهش باشه(در کل چه روشی رو پیش بگیریم)؟
با تشکر بی کران از زحمتاتون(اینو از ته قلبم میگم!)(انشاا... همه بچه‌هایی که زحمت میکشن مزدشون رو بگیرن:77:)

سلام.

ببینید خوندن کتاب یه بخش هست که واجب و لازم و اساس هر کاریه .

اما صرفا خوندن متن کتاب نمیتونه کافی باشه چون طی حل کردن تست ها به یه سری نکات جدید می رسید ،

روش حل تست یاد می گیرید و ...

خوندن کتاب زبان فارسی به تنهایی نمیتونه کمک تون کنه ، به عبارتی لازم هست اما کافی نیست.

توی زبان فارسی معمولا حل تست زیاد بهتر از زیاد دوره کردن کتاب میتونه کمک تون کنه .

و در مورد روش ، راستش روش خاصی وجود نداره .

قاعدتا اول باید کتاب تون رو بخونید و بعد برید سر تست زدن .

منتها اینو بگم که بیشتر وقتی که به زبان فارسی اختصاص میدین رو بذارید روی مباحثی جز

واژه و تکواژ ، مثلا اختصاص بدید به ساختمان جمله و فعل و مشتق و مرکب و ...

و در درجات بعدی برید سراغ واژه و تکواژ .

اگه نیازی به توضیح بیشتر هست بفرمایید تا بیشتر باهم صحبت کنیم .

خواهش میکنم من که کاری نکردم ، همین که حرفام بتونه واسه کسی مفید واقع بشه برام کافیه .

ان شاء الله موفق باشید.

سلام خانم تاج آبادی
یه سوال داشتم من برای امتحانات ترم اول تست های شیمی بخش 1و2 رو که علامت دار کرده بودم رو زدم. ولی حالا میخوام بدونم من الآن اگه کتاب مبتکران رو شروع کنم خوبه یا نه؟
ممنون از شما.انشاالله در تمام مرتحل زندگی موفق باشید.

سلام.

راستش اصلا متوجه منظور سوال تون نشدم ، شرمنده .

میشه واضح تر بیان کنید ؟

الان مبتکران رو خوندید کامل ؟

ممنون میشم اگه توضیحات کامل بدید یا سوال تون رو واضح تر بیان کنید تا بتونم راهنمایی تون کنم.

ان شاء الله موفق باشید.

میشه بگید مهروماه رو کی خریدید؟{منظورم اینکه وقتی سال چندم بودید؟}

سلام.

من نخریدم ! از کتابخونه ی مدرسه مون می گرفتم .

خب من سال دوم که اصلا درس نمیخوندم ( این تیکه ش بدآموزی داره یه خرده !) ولی سال سوم و پیش دانشگاهی

مهر و ماه کار میکردم .

البته سال سوم خیلی سبز رو دبیرمون گفته بودن بگیریم اما به نظرم مهر و ماه بهتره ، درواقع کنکوری تره .

اگه بازم امری هست در خدمتم .

ان شاء الله موفق باشید.

بالا