- لایک ها
- 2,386
پاسخ : زهره تاج آبادي( رتبه 59 منطقه) پاسخ مي دهد
سلام و وقت بخیر .
نه به هیچ وجه . اتفاقا اگه از الان نرین بهتره چون نحوه ی مطالعه برای آزمون ( که به نوعی مشابه با سبک کنکور هست)
با نحوه ی مطالعه برای دروس مدرسه و امتحانات متفاوته و بهتره الان سراغ نرید .
ببینید شما توی فرصت باقیمونده تا شروع مدارس میتونید 2 تا کار انجام بدین :
1- دروس سال دوم رو مطالعه و تمرین کنید که باتوجه به فرصتی که باقی مونده بهتره سراغ پیش خوانی دروس دوم نرید .
2- دروس سال اول و خصوصا دروسی که در کنکور ازشون سوال مطرح میشه رو مطالعه کنید . مثلا فیزیک 1 ، عربی 1 ، ریاضی 1 .
این روش بهتره چون دروس سال اول رو مطالعه کردین و الان پیش زمینه ای از این دروس دارید و با توجه به فرصتی که باقیمونده ،
اگه این روش رو پیش بگیرید قطعا نتیجه ای که میگیرین بهتره .
خب کتاب خوب برای سال اول راستش من سراغ ندارم چون خودم سال اول رو درس نخوندم اصلا ! شرمنده .
اگه بازم سوالی هست یا جایی نیاز به توضیح بیشتر داره من در خدمتم .
ان شاء الله موفق باشید .
سلام
من میخوام برم دوم دبیرستان رشته تجربی اگر از امسال کانون نرم ضرری داره?میتونید راهنماییم کنید که به چه روشی درس بخونم که مفید باشه؟ و چه کتابایی بهتره بخونم?
من میخوام برم دوم دبیرستان رشته تجربی اگر از امسال کانون نرم ضرری داره?میتونید راهنماییم کنید که به چه روشی درس بخونم که مفید باشه؟ و چه کتابایی بهتره بخونم?
سلام و وقت بخیر .
نه به هیچ وجه . اتفاقا اگه از الان نرین بهتره چون نحوه ی مطالعه برای آزمون ( که به نوعی مشابه با سبک کنکور هست)
با نحوه ی مطالعه برای دروس مدرسه و امتحانات متفاوته و بهتره الان سراغ نرید .
ببینید شما توی فرصت باقیمونده تا شروع مدارس میتونید 2 تا کار انجام بدین :
1- دروس سال دوم رو مطالعه و تمرین کنید که باتوجه به فرصتی که باقی مونده بهتره سراغ پیش خوانی دروس دوم نرید .
2- دروس سال اول و خصوصا دروسی که در کنکور ازشون سوال مطرح میشه رو مطالعه کنید . مثلا فیزیک 1 ، عربی 1 ، ریاضی 1 .
این روش بهتره چون دروس سال اول رو مطالعه کردین و الان پیش زمینه ای از این دروس دارید و با توجه به فرصتی که باقیمونده ،
اگه این روش رو پیش بگیرید قطعا نتیجه ای که میگیرین بهتره .
خب کتاب خوب برای سال اول راستش من سراغ ندارم چون خودم سال اول رو درس نخوندم اصلا ! شرمنده .
اگه بازم سوالی هست یا جایی نیاز به توضیح بیشتر داره من در خدمتم .
ان شاء الله موفق باشید .