سلام
بچه های قدیمی که اومده بودن آیریسک می دونستن، که من چند وقته پیش، به دنبال یافتن جوابی به این پرسش بودم: "برم سمپاد یا نه؟" من که سمپاد قبول شده بودم و به دلیل نزدیکی به خونمون می خواستم برم حلی 3، تاپیکی راه انداختم و نظرسنجی گذاشتم توی آیریسک که برما حلی سه یا سلام تجریش، خب اکثرا به سمپاد رای داده بودند، از جمله خودِ آقای خلینا. خب تمام فامیل هم تنها به این دلیل که چیز هایی مبنی بر خوب بودن این مدارس شنیده بودند، منو تشویق می کردند تا به این مدارس برم، البته من چندین نفر هم ملاقات کرده بودند که کاملا نظر بر عکسی داشتند و عقیده داشتند با افزوده شدن بر تعداد حلی ها، قدرتشون کاهش یافته و افت کردن، به هر ترتیبی که بود، من رفتم به دبیرستان حلی 3، ولی فقط برای یک هفته! چرا؟
- المپیادش از سال دوم شروع می شد.
- معلماش از معلمای سلام تجریش خیلی بدتر بودند، مثلا معلم ریاضی میومد مثال های کتاب رو حل می کرد، در صورتی که ما توی مدرسه مون اصلا از کتاب استفاده نمی کنیم، البته من از کسانی که قبلن ها در سمپاد درس می خوندند شنیده بودم که به این کتاب ها، کتب وزارتی می گفتند و ازشون استفاده نمی کردند.
من هم با مشاور اونجا صحبت کردم، (آقای پیرحسین لو) و متاسفانه ایشون المپیاد رو فقط یک ریسک می دونستند و اصلا با معاف شدن من از برخی دروس و المپیاد خوندن موافق نبودند و می گفتند کنکور بهتره و ما بیشتر به روابط دوستانه و پژوهش اهمیت می دیم و احتمال موفقیت در کنکور خیلی بیشتره ولی المپیاد صفر و یک هست، یا قبول میشی یا خیر، من هم هرچی می گفتم، باز مرغ هایشان یک پا داشتند.
خلاصه نمی دونم این سیاست هاشون از کجا اومده، ولی اگه من هنوز حلی 3 بودم، حتی 1/100 چیزایی که تا بحال در مورد المپیاد یاد گرفتم و بلد نبودم. درس خواندن پیش دبیران خوبی مثل آقای وکیلی، آقای حمیدی، آقای ثروتی، آقای فولادی، آقای جلال منش، آقای ولی زاده، آقای میریوسفی و ... با رفتن من به سمپاد یک رویا بود که با اومدن به سلام به واقعیت پیوست. هر چند هیچ جا بی نقص نیست ولی می تونم بگم یکی از بهترین تصمیم هایی که گرفتم بیرون اومدن از سمپاد بوده. البته باید بگم جو سمپاد و دانش آموزانش بهتره. اونجا اگه کسی مشکلی داشته باشه، بچه ها بهش کمک می کنن ولی سلامی ها، و مخصوصن المپیادی هاشون! باید کلی تحملشون رو بالا ببرن، چون می خوان برن انرژی اتمی! بچه های انرژی هم که سلامی ها رو آدم حساب نمی کنن و کلن مسئولین انرژی هم بین انرژی ها و سلامی ها فرق می گذارند و ... . البته این با گذشت زمان بهتر شد ولی کاملا از بین نرفته. حلی ها اگه هنوز هم موفق هستند فقط و فقط به این دلیله که بچه هاشون قوین و خودشون تلاش می کنن. ولی نه معلم دارن و نه همچین امکاناتی ... البته با وجد اینکه پول هم می گیرن، یه چیزی در حدود 3-4 میلیون تومان. ولی امکاناتی فراهم نمی کنند، البته برای کسانی که می خوان کار های پژوهشی انجام بدن، اونجا بهشته، کلی آزمایشگاه با کلی امکانات و فضا های بزرگ. 3 تا سایت و ...
در کل امکانات آموزشی حلی 3 یعنی معلم های معمولی شون فرقی با معلم ها مدارس نمونه دولتی یا حتی دولتی نداره، در صورتی که سلام معلم های خیلی بهتری داره. من فقط راجع به این مدرسه صحبت می کنم ولی شاید بقیه حلی ها بهتر باشن.
ببخشید رودم کش اومد!!!