لایک ها
344
پاسخ : زیاد شدن مدارس سمپاد جدید التاسیس خوب یا بد؟(با دلیل)

واقعا الآن معلما طوری به ما درس می گن که گویا به یه کلاس پر از عقب مانده های ذهنی دارن درس می گن. هر مطلب رو هزار بار می گن و برای هر مثال نیم ساعت توضیح می دن!

س.ا.
دقیقا منم همین مشکلو دارم.
تاجایی که بعضی وقتا به عقل خودمم شک میکنم.

لایک ها
2

سلام
به نظر منم خیلی بده
من راهنمایی هم سمپاد بودم تا زمانی که راهنمایی بودم یه دونه دبیرستان دخترونه بود یه دونه هم پسرونه والسلام ولی الان که من اومدم دبیرستان سه تا دبیرستان از هرکدوم تو خود شهرستان(حالا یزد چقدره که بخواد سه تا هم داشته باشه!)
تو شهرستان های توابع هم دوتا زدن!
دیگه آخه تا چه حد؟!؟
کلا یزد چندتا دانش آموز داره که بخواد این همه هم تکمیل ظرفیت بگیره؟
اینکه به کنار راهنمایی هم 9تا کلاس 30 نفره گرفتن یعنی به محض اینکه فهمیدن دیگه راهنمایی نیست کلاس ششمه این همه تکمیل ظرفیت گرفتن آخرشم گندش بالا اومد...(بماند!)
دارن با این کارشون سطح علمی مدارس سمپادو میارن پایین من نمیگم خودم خیلی عالیم و اینا ولی اینم که اینا همش دارن تکمیل ظرفیت میگیرن هم خوب نیست حداقل از اونایی هم که راهنمایی شونم تو سمپاد بودنم یه آزمونی بگیرن که اونایی که واقعا استحقاقشو ندارن دیگه وارد مدراس سمپاد نشن الان من خیلیا رو میشناسم که راهنمایی سمپاد بودن چون ازشون امتحان نگرفتنو از سمپاد نرفتن الان وضع درسیشون افتضاحه این هم برای خود دانش آموز بده هم برای مدرسه چون نه خود دانش آموز انگیزه داره برای درس خوندن نه اینکه مدرسه میتونه با این وضع دانش آموزاش خودشو بین مدارس دیگه نشون بده.
درکل به نظرم خیلی بده این ازدیاد مدراس سمپاد

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

سلام

بچه های قدیمی که اومده بودن آیریسک می دونستن، که من چند وقته پیش، به دنبال یافتن جوابی به این پرسش بودم: "برم سمپاد یا نه؟" من که سمپاد قبول شده بودم و به دلیل نزدیکی به خونمون می خواستم برم حلی 3، تاپیکی راه انداختم و نظرسنجی گذاشتم توی آیریسک که برما حلی سه یا سلام تجریش، خب اکثرا به سمپاد رای داده بودند، از جمله خودِ آقای خلینا. خب تمام فامیل هم تنها به این دلیل که چیز هایی مبنی بر خوب بودن این مدارس شنیده بودند، منو تشویق می کردند تا به این مدارس برم، البته من چندین نفر هم ملاقات کرده بودند که کاملا نظر بر عکسی داشتند و عقیده داشتند با افزوده شدن بر تعداد حلی ها، قدرتشون کاهش یافته و افت کردن، به هر ترتیبی که بود، من رفتم به دبیرستان حلی 3، ولی فقط برای یک هفته! چرا؟
  • المپیادش از سال دوم شروع می شد.
  • معلماش از معلمای سلام تجریش خیلی بدتر بودند، مثلا معلم ریاضی میومد مثال های کتاب رو حل می کرد، در صورتی که ما توی مدرسه مون اصلا از کتاب استفاده نمی کنیم، البته من از کسانی که قبلن ها در سمپاد درس می خوندند شنیده بودم که به این کتاب ها، کتب وزارتی می گفتند و ازشون استفاده نمی کردند.
من هم با مشاور اونجا صحبت کردم، (آقای پیرحسین لو) و متاسفانه ایشون المپیاد رو فقط یک ریسک می دونستند و اصلا با معاف شدن من از برخی دروس و المپیاد خوندن موافق نبودند و می گفتند کنکور بهتره و ما بیشتر به روابط دوستانه و پژوهش اهمیت می دیم و احتمال موفقیت در کنکور خیلی بیشتره ولی المپیاد صفر و یک هست، یا قبول میشی یا خیر، من هم هرچی می گفتم، باز مرغ هایشان یک پا داشتند.

خلاصه نمی دونم این سیاست هاشون از کجا اومده، ولی اگه من هنوز حلی 3 بودم، حتی 1/100 چیزایی که تا بحال در مورد المپیاد یاد گرفتم و بلد نبودم. درس خواندن پیش دبیران خوبی مثل آقای وکیلی، آقای حمیدی، آقای ثروتی، آقای فولادی، آقای جلال منش، آقای ولی زاده، آقای میریوسفی و ... با رفتن من به سمپاد یک رویا بود که با اومدن به سلام به واقعیت پیوست. هر چند هیچ جا بی نقص نیست ولی می تونم بگم یکی از بهترین تصمیم هایی که گرفتم بیرون اومدن از سمپاد بوده. البته باید بگم جو سمپاد و دانش آموزانش بهتره. اونجا اگه کسی مشکلی داشته باشه، بچه ها بهش کمک می کنن ولی سلامی ها، و مخصوصن المپیادی هاشون! باید کلی تحملشون رو بالا ببرن، چون می خوان برن انرژی اتمی! بچه های انرژی هم که سلامی ها رو آدم حساب نمی کنن و کلن مسئولین انرژی هم بین انرژی ها و سلامی ها فرق می گذارند و ... . البته این با گذشت زمان بهتر شد ولی کاملا از بین نرفته. حلی ها اگه هنوز هم موفق هستند فقط و فقط به این دلیله که بچه هاشون قوین و خودشون تلاش می کنن. ولی نه معلم دارن و نه همچین امکاناتی ... البته با وجد اینکه پول هم می گیرن، یه چیزی در حدود 3-4 میلیون تومان. ولی امکاناتی فراهم نمی کنند، البته برای کسانی که می خوان کار های پژوهشی انجام بدن، اونجا بهشته، کلی آزمایشگاه با کلی امکانات و فضا های بزرگ. 3 تا سایت و ...

در کل امکانات آموزشی حلی 3 یعنی معلم های معمولی شون فرقی با معلم ها مدارس نمونه دولتی یا حتی دولتی نداره، در صورتی که سلام معلم های خیلی بهتری داره. من فقط راجع به این مدرسه صحبت می کنم ولی شاید بقیه حلی ها بهتر باشن.

ببخشید رودم کش اومد!!!

faezeh iq

New Member
لایک ها
135

با عرض سلام و تبریک عید خدمت دوستای عزیزم
اینا که یکی دو سال بحثشون رو این بود که سمپاد برداریم تا عدالت!!رعایت بشه!!!!!!!!!!!
حالا دارن کم کم به خواسته شون میرسن...سمپاد دیگه معنایی نداره!!سمپاد تموم شده اس!:(
یکی از دوستام میگفت دیگه به ماها میگن شاد (مخفف شورای استعداد های درخشان ) نه سمپاد!
والا اون موقع که ما ازمون دادیم یه چنتا سوال هوشی بود سوالا کشوری بودن تا 3سال پیش هم همینطوری بود!! ولی الان دیگه ازمون استانی شده استانای شما رو نمیدونم ولی استان ما ازمونش جغرافی و تاریخ داره با کلی پارتی بازی!!!!
تیزهوشان بی تیزهوشان!!! چه دوارن خوشی بود دوران راهنمایی ..............:) با اون ازمون ورودی باحالش:)

آخرین ویرایش توسط مدیر

MEA76

New Member
لایک ها
860

کمیت که بره بالا کیفیت میاد پایین!

zahra

New Member
لایک ها
609

سلام

بچه های قدیمی که اومده بودن آیریسک می دونستن، که من چند وقته پیش، به دنبال یافتن جوابی به این پرسش بودم: "برم سمپاد یا نه؟" من که سمپاد قبول شده بودم و به دلیل نزدیکی به خونمون می خواستم برم حلی 3، تاپیکی راه انداختم و نظرسنجی گذاشتم توی آیریسک که برما حلی سه یا سلام تجریش، خب اکثرا به سمپاد رای داده بودند، از جمله خودِ آقای خلینا. خب تمام فامیل هم تنها به این دلیل که چیز هایی مبنی بر خوب بودن این مدارس شنیده بودند، منو تشویق می کردند تا به این مدارس برم، البته من چندین نفر هم ملاقات کرده بودند که کاملا نظر بر عکسی داشتند و عقیده داشتند با افزوده شدن بر تعداد حلی ها، قدرتشون کاهش یافته و افت کردن، به هر ترتیبی که بود، من رفتم به دبیرستان حلی 3، ولی فقط برای یک هفته! چرا؟
  • معلماش از معلمای سلام تجریش خیلی بدتر بودند، مثلا معلم ریاضی میومد مثال های کتاب رو حل می کرد، در صورتی که ما توی مدرسه مون اصلا از کتاب استفاده نمی کنیم، البته من از کسانی که قبلن ها در سمپاد درس می خوندند شنیده بودم که به این کتاب ها، کتب وزارتی می گفتند و ازشون استفاده نمی کردند.
من هم با مشاور اونجا صحبت کردم، (آقای پیرحسین لو) و متاسفانه ایشون المپیاد رو فقط یک ریسک می دونستند و اصلا با معاف شدن من از برخی دروس و المپیاد خوندن موافق نبودند و می گفتند کنکور بهتره و ما بیشتر به روابط دوستانه و پژوهش اهمیت می دیم و احتمال موفقیت در کنکور خیلی بیشتره ولی المپیاد صفر و یک هست، یا قبول میشی یا خیر، من هم هرچی می گفتم، باز مرغ هایشان یک پا داشتند.

خلاصه نمی دونم این سیاست هاشون از کجا اومده، ولی اگه من هنوز حلی 3 بودم، حتی 1/100 چیزایی که تا بحال در مورد المپیاد یاد گرفتم و بلد نبودم. درس خواندن پیش دبیران خوبی مثل آقای وکیلی، آقای حمیدی، آقای ثروتی، آقای فولادی، آقای جلال منش، آقای ولی زاده، آقای میریوسفی و ... با رفتن من به سمپاد یک رویا بود که با اومدن به سلام به واقعیت پیوست. هر چند هیچ جا بی نقص نیست ولی می تونم بگم یکی از بهترین تصمیم هایی که گرفتم بیرون اومدن از سمپاد بوده. البته باید بگم جو سمپاد و دانش آموزانش بهتره. اونجا اگه کسی مشکلی داشته باشه، بچه ها بهش کمک می کنن ولی سلامی ها، و مخصوصن المپیادی هاشون! باید کلی تحملشون رو بالا ببرن، چون می خوان برن انرژی اتمی! بچه های انرژی هم که سلامی ها رو آدم حساب نمی کنن و کلن مسئولین انرژی هم بین انرژی ها و سلامی ها فرق می گذارند و ... . البته این با گذشت زمان بهتر شد ولی کاملا از بین نرفته. حلی ها اگه هنوز هم موفق هستند فقط و فقط به این دلیله که بچه هاشون قوین و خودشون تلاش می کنن. ولی نه معلم دارن و نه همچین امکاناتی ... البته با وجد اینکه پول هم می گیرن، یه چیزی در حدود 3-4 میلیون تومان. ولی امکاناتی فراهم نمی کنند، البته برای کسانی که می خوان کار های پژوهشی انجام بدن، اونجا بهشته، کلی آزمایشگاه با کلی امکانات و فضا های بزرگ. 3 تا سایت و ...

در کل امکانات آموزشی حلی 3 یعنی معلم های معمولی شون فرقی با معلم ها مدارس نمونه دولتی یا حتی دولتی نداره، در صورتی که سلام معلم های خیلی بهتری داره. من فقط راجع به این مدرسه صحبت می کنم ولی شاید بقیه حلی ها بهتر باشن.

ببخشید رودم کش اومد!!!
دوست عزیز شما از حلی فرار کردی؟؟؟
ما دیگه باید چی کار کنیم؟؟!!!
از دید بچه های فرزانگان حلی با فرزانگان قابل مقایسه نیست!!!!
حداقل تو تهران این جوری نیست...
وضع حلی این باشه وای به حال فرزانگان...
ولی حلی1 که عالیه
یکی از دلایلی که من آرزو میکنم پسر باشم به خاطر حلی1!!

zahra

New Member
لایک ها
609

واقعا الآن معلما طوری به ما درس می گن که گویا به یه کلاس پر از عقب مانده های ذهنی دارن درس می گن. هر مطلب رو هزار بار می گن و برای هر مثال نیم ساعت توضیح می دن!

س.ا.
کلاسای اختصاصی ما دقیقا این جوریه!!!
ما نزدیک مدرسمون یه مدرسه ی استثنایی هاس...
بعضی وقتا با خودم میگم شاید لیستا جابه جا شده:4:
بعضی معلمای ما بی تعارف بهشون میگن که جای شما اینجا نیس!!!!
دلم بهشون میسوزه چون خیلی اذیت میشن...
تو درسایی مثل زیست و شیمی واقعا اشکشون درمیاد چون ما بیشترشو تو راهنمایی خوندیم و هیچ کس به حرف معلم گوش نمیده...
باید یه فکری کرد
الان که فکر میکنم میبینم وضع خیلی خرابه:2:

MEA76

New Member
لایک ها
860

سلام

ببخشید رودم کش اومد!!!
اون حلی ۳ بوده خوب شما نمی تونی از رو اون نتیجه بگیری کلا تیزهوشان و سمپاد به المپیاد اهمیت نمی دن.اتفاقا دو تا تیزهوشانی که اول تو تهران بوجود اومدن خیلی به المپیاد اهمیت می دن . مخصوصا حلی ۱.به دوستان توهین نشه ولی به این حلی ها که شماره. هاش داره دو رقمی می شه کم کم ما می گیم تیزهوشان تقلبی!
پی نوشت:این رو مطمئن باشید که درس خوندن کسی تو حلی های شماره دار دال بر این نیست که دانش آموز ضعیفیه.خوب به هر حال این یه اجبارجغرافیاییه

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
344

سلام من خودم به خاطر اینکه که منطقم به حلی2 نمیخورد رفتم حلی11(قابل توجه دوستان دورقمی) متاسفانه نتونستم برم حلی2 ولی بگم مدرسمه ما که حلی 11 هست داره المپیاد کار میکنه وکلا ما خیلی قوی داریم کار میکنیم البته نسبت به تازه تاسیسا.راستی اقای مرسلی معلم ریاضی ما سلام تجریش درس میدن و اکثر معلمامون از سلامای دیگه وعلامه طباطبایین.
در کل من به جای اون دوستمون بودم حلی3 رو انتخاب میکردم.ولی بازم ناگفته نماند مدرسه ما با توجه به تازه تاسیس بودن داره به سبک حلی1 کار میکنه.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

ديگه چه شود ، كلا تو خيابون فقط تيزهوش مي بينيم:4:
ايناهم مارو گرفتن!
خب هدف شون إز تفكيك مدارس تيزهوشان و نمونه و عادي واقعا چيه ؟! نه جدي چيه؟! خب چه كاريه اين همه ب خودتون و ب خودما دانش اموزا زحمت بدين و ماني خرج كنيد ك چي؟! يا تيزهوشان واقعا مدارس تيزهوش ها باهشه يا اينكه درش تخته بشه ب نظرم بهتره! خودمونو ك گول نمي زنيم:4:
رك مي گم تو ي كلمه: چِرته :4:
بابهترين ارزوها

New Member
لایک ها
120

منم مخالفم خوب نیس

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

من موافق نیستم
چون معتقدم اینجوری افرادی که حقشون نیست وارداین مدارس میشن وممکنه اونهایی که واقعاتیزهوشند دچارمشکل بشند
الانش هم توی مدارس غیرجدیددانش آموزانی هستن که واقعاشایستگی ندارن
حتی بعضی هااز راهنمایی واردشدن
به نظرم شایستگی فقط به آزمون ورودر نیست بلکه به روندتحصیلی اون فرددرطول ۴سال یا ۷سال بستگی داره که متاسفانه گاهی به این عملکردهاتوجهی نمیشه
اینکه صرفابخوایم به نمرات تشریحی توجه کنیم ملاک خوبی نیست
تیزهوش واقعی ومستحق درعمل پیداست(چه جمله ای گفتم هااااااااا ;) )

zahra

New Member
لایک ها
609

هدف اینا فراتر از اینه که بیان به فکر صدمه نخوردن تیزهوشا باشن...
حقشونه...معلمای ما دارن دیوونه میشن چون بچه هایی که از راهنمایی سمپاد بودن اصلا سر کلاسا نمی مونن!!!
ما زیست و شیمی دبیرستانو راهنمایی خونده بودیم!!!
معلومه که هیچ کس حاضر نیست درس تکراری گوش بده...
اگر کسی میخواد از سمپاد اومدنش سودی ببره از دبیرستان بیاد سمپاد
ما که راهنمایی سمپاد بودیم به جز چرت زدن سر کلاسا کاری نمی تونیم کنیم:(

ستاره79

New Member
لایک ها
0

به نظر من که افتضاحه چه برسه به مقایسه خوب وبد مثلا همین زیادگرفتن تعداد دانش آموزان اینجوری دانش اموزای تیزهوش واقعا ضربه میبینن معلما ازدانش اموزای خیلی خیلی خیلی به توان بی نهایت درس خون خوششون میاد وسرانجام تبغیض حتی به جای اینکه براشون کلاس خوب گذاشته بشه مجبوریم ...مجبورن هی ازماامتحان بگیرن چون همش برپایه درسه گذشته ازاینا به خیلی ازماسمپادیا توهین میشه من که خودم کلا ازهمه چی این مدرسه خسته شدم باصحبتا محرابم موافقم الان فرق مدارس سمپاد باغیردولتی ودولتی فقط سرکنکوره نه افزایش سطح علمی، پرورش ،تقویت بیس ،آموزش اطلاعات نه دانسته ها :167:

_Mobin_

New Member
لایک ها
257

واقعا زدن همه چیز را خراب کردن.
یکی از معلم های همین مدارس همون اوایل سال به معلم زبان ما گفته بود: درس چندین؟ گفته: سه. بعد طرف گفته: پس معلومه بچه های اونجا تیزهوشانن.ما هنوز درس یکیم:189:!

Mr.CSS

New Member
لایک ها
5

من خودم از اول راهنمایی سمپاد بودم الان هم دارم دوم دبیرستان سمپاد میخونم

زمان ما کل استان اصفهان 400 نفر ورودی راهنمایی داشت ( 200 نفر پسر 200 نفر دختر ) الان ورودی دبیرستان اژه ای ناحیه 1 اصفهان 300 نفر بود!!!! حالا دو تا شعبه دیگه رو هم حساب کنید حدود 700 یا 800 نفر میشه!!!! دخترا رو هم حساب کنید!!! تازه این رقم به این بزرگی فقط توی یک مقطع هست فقط هم شهر اصفهان!!! مگه یک شهر چند تا دانش آموزش داره که این همش توی سمپاد باشه!!! سمپاد وقتی معنی میده که خود طرف درس خون باشه با امکانات بهتر عملکردش بره بالا!!! الان دیگه شده پیکنیک

محمد 628

New Member
لایک ها
42

افتضاح شده همین سمپاد شماره یک هم نصفشون واقعا تیزهوش نیستن چه برسه به 5.دی

Wight

New Member
لایک ها
888

افتضاح شده همین سمپاد شماره یک هم نصفشون واقعا تیزهوش نیستن چه برسه به 5.دی
تازه تا 10 هم رفتیم ما!!

بالا