پاسخ : زیستی های امسال ( دوره شونزده ) !
دوستان من يه فكري دارم ، ازتون نظرخواهي ميخوام.
امسال كه از من گذشت ، اگر از الان شروع كنم براي المپياد زيست دانشجويي بخونم ، خوبه يا نه؟
هر کاری که بکنی به دردت می خوره ولی من خیلی از المپیاد دانشگاهی تعریفی نشنیدم شاید اگه روی یه کار دیگه متمرکز بشی برات بهتر باشه مثلا روی یه کار تحقیقی یا ...
هر چند بازم می گم من نمی دونم درست و حسابی چی هست و چجوریه! ولی درکل نظر خودم رو گفتم
مهم ترین چیز اینه که با اینکه فیزیک می خونی ولی به زیست علاقه داری و حتی حاضری برا المپیاد دانشگاهی زیست رو انتخاب کنی
به نظر من این خیلی خوبه من این جور افرادی رو کم دیدم:3:
اگه همین علاقه رو حفظ کنی می تونی خیلی زیاد پیشرفت کنی
این حرفت منو یاد یکی از بچه های المپیاد ریاضی چند سال پیش انداخت که رفت طلای ریاضی شد جناب آقای آرش یزدان بخش
این مطلبو از سایت آکادمی امپیاد برداشتم:
« زنگ زدند که آرش یزدان بخش برگشته ایران و مایل به دیدار با شماست. اجابت فرمودیم و وعده در گعده همیشگی کافه عربها گذاشتیم. یک ماجرای عجیبی در المپیاد دارد که باورتان نمیشود. نمونهای است که هرگز نه دیده شده نه دیده خواهد شد. فکر میکنم دوره سوم بود یا دوم. مال خیلی وقت پیش. با کمال رشادت شرکت کرد و جزو تیم ریاضی شد. بعد به کمیته (البته به زبان امروزی. آن موقع باشگاه و کمیته ریاضی در کار نبود) اعلام کرد مایل است در رشته پزشکی ادامه تحضیل بدهد. به او گفتند نمیتواند. یا عضویت در تیم المپیاد ریاضی یا برو رشته پزشکی. پیشنهاد داد که من عضو تیم بمانم و در کنکور تجربی شرکت کنم. باز هم اجابت نشد. قید تیم المپیاد ریاضی را زد و انصراف داد. بابا عجب مردی و اراده ای! یادتان نرود عضویت در تیم معافیت داشت از نظام وظیفه، بی کنکور میتوانست یرود برق شریف و . . . .
خلاصه آرش رستگار این طوری آمد عضو تیم شد و آرش یزدان بخش این جوری از تیم خارج شد.
پند حکیمانه: آدم باید اراده داشته باشد و برای افکارش از خودش مایه بگذارد.
تبصره پند حکیمانه: حال و حوصله آرش یزدان بخش را در این بیست سال ندیدم کسی داشته باشه بیخود قپی در نیاورید!
باری آمد کافه به همراه دکتر بریری و چند تائی دیگر. همان جوری مانده بود. گفت استاد دانشگاه بوستون هستم و در هاروارد کار تحقیقی انجام میدهم. دیدم میزهای بغلی گوشهایشان شاخ شده بحث را مختصر کردم. دعائی کردیم و فرستادیمش دنبال تحقیقات.
این آرش همان کسی است که مجموعه نوروساینس را در ایران بنیان گذاشت و آرش افراز آن را ادامه داد. با آن که انصرافی تیم المپیاد است ولی انصافا المپیادیترین المپیادی است که تا کنون دیده ام. هر جا هست موفق باشد. »
یا مثلا خانم فاطمه کاشانی که تا سال دوم رشته ریاضی بود ولی سال سوم تغییر رشته داد اومد تجربی و شروع کرد به المپیاد زیست خوندن مرحله دوم قبول شد رفت دوره اونجا طلا شد بعد تیم شد رفت جهانی نقره 4 شد :13:
هدف من از گذاشتن این مطلب این بود که بگم هیچ وقت برای انجام هیچ کاری دیر نیست
فکر کنین که آقا آرش با این موقعیتی که می تونست داشته باشه چه ریسکی رو قبول کرد و ...
بچه ها «المپیادی» به این معنی نیست که یه نفر که از کنکور خوشش نمی یاد بیاد المپاد و حتی بره طلا هم بشه
المپیادی واقعی کسی هست که وقتی یه کاری رو خواست انجام بده به انجام اون کار یقین پیدا می کنه تا وقتی که اون کار رو تا آخر نره دست بردار نیست حتی اگه اون کار دست کشیدن از طلای المپیاد ریاضی باشه و حتی کنکور تجربی خوندن!
حالا هر کدوم از شما ببینین که مثل این آدم هستین یا نه !!!
به نظر من زیبا ترین بخش المپیاد مسیری هست که یه دانش آموز اون رو طی می کنه
این اولین چیزی از المپیاد بود که من رو به خودش جذب کرد. من از این ویژگی بچه های المپیادی خوشم میاد
به امید روزی که ایمان ما به کارمون و هدفی که داریم از آقای آرش یزدان بخش هم بیشتر باشه
خودمونیما عین بابابزرگا حرف زدم:4::4::4: