اما چون زمان باقی مونده کمه اول باید به 4 کتاب زیست دبیرستان مسلط بشید در کنار اون اکولوژی (مکمل پیش) و ژنتیک (مکمل سوم و پیش) رو بخونید.
مباحث گیاهی رو هم حتما بلد باشید
راستش من خودم تا حالا با وعضی به پیچیدگی شما روبرو نشدم !
از یه طرف دلتون بافیزیکه ، از یه طرف دلتون با تجربی !
از یه طرف هم نمیخواید پیش تغییر رشته بدید
اگر این گره رو باز کنید هنوز برای المپ زیست دیر نشده !
khodayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shokret yaki peyda shod ye zare omid bede ya migan beza baraye sale bad ya enghade esme ketab migan adam mimone kheili khob moghe nejatam dadi chon to fekr bodam bezaram baraye sale bad
mercccccccccccccccccccc
khodayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shokret yaki peyda shod ye zare omid bede ya migan beza baraye sale bad ya enghade esme ketab migan adam mimone kheili khob moghe nejatam dadi chon to fekr bodam bezaram baraye sale bad
mercccccccccccccccccccc
khob az koja rahbar zist peyda konam??????bale dostan kheili komamkam kardan dasteshon dard nakone kolan goftam mamnon k enghad goshzad mikonin vali man farsi nadaram
mercccccccccccccccccccc
اینکه میگن بذار برای سال بعد بخاطر اینه که شما دومید و اگه بذارید برای سال بعد خیلی بهتره تا این دو ماه رو هول هولکی بخونید و تلف شه
وگرنه شما کل این تاپیک رو ببینید همه دارن به هم امید میدن
منتها امید دادن با مشاوره دادن فرق فوکوله :4:
راستی فینگلیش ننویسید ناظما میان گیر میدن
khob mage nemishe man ham emsal sherkat konam ham sale bad?????akhe age khodaye nakarde khodaye nakarde ghabol nashodam hadeaghalesh ba soala ashna misham to javesh gharar migiram
خب باشه ولی لزومی نداره شما تو این دو ماهه یه چیزایی رو هول هولی سر هم کنید !
میتونید از الان برای سال آینده یه برنامه ریزی خفن بکنید . امسال هم شرکت کنید
البته اگر از الان تا مرحله اول با حوصله کتابای دبیرستانو بخونید هم احتمال قبولیتون برای الان زیاده هم بدرد سال بعدتون میخوره
موفق باشیم :4: ( copyright by bh2ao :4: )
khob mage nemishe man ham emsal sherkat konam ham sale bad?????akhe age khodaye nakarde khodaye nakarde ghabol nashodam hadeaghalesh ba soala ashna misham to javesh gharar migiram
عزیزم تو امسال چه خونده باشی چه نخونده باشی باید شرکت کنی.بجای اینکه وقتتو تو شک کردن هدر بدی بشین بخون.بجون خودم از دیروز تا حالا میتونستی فصل 7 پیش رو بخونی.
باشه پس من رفتم استارت رو بزنم بچها از همتون ممنونم خیلی کمکم کردین خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنونم از ته دلم براتون دعا میکنم قبول شینو تو گردن همتون مدال طلا رو ببینم چون شماها بهم کمک کردید لیاقتش رو دارین
برام دعا کنید خیلی زیااااد
doste aziz injori nagid man omidamo az das midam manam mese shoma taze mikham shoro konam age fiziketon khodaye nakarde nashod zist bekhonid ishala k ghabolid marhale avalo injori manam yekam khialam rahat mishe k yeki ham mese man has k 1mah vaght dare ba koli matlab
ishalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hardomon ghabol mishim faghat yekam erade ghavi mikhado talashe faravoooooon hamin bachehayi k khondid ziaaaaaaad baramon doa konida
عزیزم تو امسال چه خونده باشی چه نخونده باشی باید شرکت کنی.بجای اینکه وقتتو تو شک کردن هدر بدی بشین بخون.بجون خودم از دیروز تا حالا میتونستی فصل 7 پیش رو بخونی.
اینکه میگن بذار برای سال بعد بخاطر اینه که شما دومید و اگه بذارید برای سال بعد خیلی بهتره تا این دو ماه رو هول هولکی بخونید و تلف شه
وگرنه شما کل این تاپیک رو ببینید همه دارن به هم امید میدن
منتها امید دادن با مشاوره دادن فرق فوکوله :4:
راستی فینگلیش ننویسید ناظما میان گیر میدن