mehran47

New Member
لایک ها
0
با سلام خدمت مدیر محترم این بخش و با عرض پوزش
من کار بر جدید سایت هستم دلیل آن هم این است که به تازگی از سوی موسسه دانش پژوهان با بنده تماس گرفته شد و اعلام کردند که در آزمون ریاضی قبول شده ام و برای من لوحی ارسال نموده ( اطلاعیه شما را در این رابطه بعد این خبر من خواندم )
سئوال : آیا صحت این قبولی را ازکجا میتوانم بدانم چون من تغییر دبیرستان دادم و دبیرستان قبلی هم اظهار بی اطلاعی میکند
2-از سوی کانون دانش پژوهان مبلغی بابت کتاب دریافت نموه اند وکتابها را نیز ارسال کردند با توجه به مهلت ثبت نام که من نمیدانستم و انجام ندادم چه کار کنم لطفا" بنده را راهنمایی بفرمایید
سال گذشته (بهمن 1386من آزمون دادم )
خیلی شرمنده هستم که وقت شما را گرفتم

پوریا هدایتی ( استان خوزستان -شهرستان ماه شهر - شهرک بعثت -دبیرستان علامه جعفری )

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
mehran47 گفت
من کار بر جدید سایت هستم دلیل آن هم این است که به تازگی از سوی موسسه دانش پژوهان با بنده تماس گرفته شد و اعلام کردند که در آزمون ریاضی قبول شده ام و برای من لوحی ارسال نموده ( اطلاعیه شما را در این رابطه بعد این خبر من خواندم )
سئوال : آیا صحت این قبولی را ازکجا میتوانم بدانم چون من تغییر دبیرستان دادم و دبیرستان قبلی هم اظهار بی اطلاعی میکند
2-از سوی کانون دانش پژوهان مبلغی بابت کتاب دریافت نموه اند وکتابها را نیز ارسال کردند با توجه به مهلت ثبت نام که من نمیدانستم و انجام ندادم چه کار کنم لطفا" بنده را راهنمایی بفرمایید

پوریا هدایتی ( استان خوزستان -شهرستان ماه شهر - شهرک بعثت -دبیرستان علامه جعفری )
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز،
نفرمودید سال چندم هستید؟
اگر پارسال اول دبیرستان بوده اید و در المپیاد مقدماتی ریاضی شرکت کرده اید، لوح از طرف باشگاه دانش پژوهان جوان برای شما ارسال شده است.
کانون دانش پژوهان جوان موسسه ای خصوصی است که فعالیت آن به باشگاه مربوط نیست. بنابراین شرکت در کلاسها الزامی ندارد.
میتوانید با روابط عمومی باشگاه دانش پژوهان جوان در تهران تماس بگیرید و وضعیت خود را جویا شوید.
تلفن باشگاه دانش پژوهان جوان : 2-44446520 (مسوول روابط عمومی آقای صولتیان هستند، بفرمایید از طرف خلینا زنگ زدم) :wink:

موفق و پیروز باشی :twisted:

لایک ها
5
این هم جوابه شما:
منابع عمومی المپیاد ریاضی:

1- استراتژی های حل مسأله، آرتور انگل، ترجمه: آرش امینی، محسن جمالی، داود وکیلی، مصطفی هاشمی، بهمن اصلاح پذیر، انتشارات مبتکران

2- المپیادهای ریاضی آمریکا، تألیف: صادق بلوکی و احسان بلوکی، انتشارات اندیشه سرا

3- المپیادهای ریاضی لنینگراد، ترجمه: پرویز شهریاری

ب- منابع تخصصی المپیاد ریاضی:

1- نظریه اعداد

1-1- نظریه اعداد، تألیف: مریم میرزاخانی و رویا بهشتی زواره، انتشارات فاطمی

1-2- مسائل نظریه اعداد در المپیاد ریاضی ویژه آزمون های مقدماتی و مرحله اول، تألیف: عباس ثروتی، انتشارات دانش پژوهان جوان

1-3- 250 مسأله حساب، تألیف: سرپینسکی

2- ترکیبیات:

2-1- الفبای المپیاد کامپیوتر و ریاضی، تألیف: مرتضی محمدآبادی، انتشارات دانش پژوهان جوان

2-2- مسائل ترکیبیات در المپیاد ریاضی ویژه آزمون های مقدماتی و مرحله اول، تألیف: عباس ثروتی، انتشارات دانش پژوهان جوان

2-3- 102 مسأله ترکیبیات، تألیف: تیتو آندرسکو، زومینگ فنگ، ترجمه: بردیا حسام، ارشک حمیدی، انتشارات فاطمی

2-4- ترکیبیات، تألیف: علیرضا علی پور، انتشارات فاطمی

3- هندسه:

3-1- هندسه مسطحه از مقدمات تا المپیاد، تألیف: مصطفی مسگری مشهدی، سیامک احمدپور، انتشارات خوشخوان

3-2- مسائل هندسه در المپیاد ریاضی ویژه آزمون های مقدماتی و مرحله اول، تألیف: عباس ثروتی، انتشارات دانش پژوهان جوان

3-3- هندسه مسطحه، تألیف: ناتان آلتشیلر کورت، ترجمه: محمود دیانی، انتشارات فاطمی

3-4- مسأله هایی در هندسه مسطحه، تألیف: ایگورفئودوروویچ شاریگین، ترجمه: ارشک حمیدی، انتشارات مبتکران

3-5- هندسه، تألیف: جاوید ولیدشتی، انتشارات فاطمی

4- جبر و آنالیز:

4-1- مسائل جبر در المپیاد ریاضی ویژه آزمون های مقدماتی و مرحله اول، تألیف: عباس ثروتی، انتشارات دانش پژوهان جوان

4-2- مباحث و مسائل جبر در المپیاد ریاضی، تألیف: مهدی صفا، انتشارات خوشخوان

سوالی بود بگین.
ahp_ahp

لایک ها
0
واسه جبر كتاب ساده تري از جبر صفا ميشناسين؟! :idea:

لایک ها
5
جبر

اگه میخای میتونی کتاب مسائل جبر در المپیاد ریاضی رو بخری.
تالیف عباس ثروتی و انتشارات باشگاه هست.

لایک ها
3
سلام بچه ها
ایران تو المپیاد جهانی ریاضی 15 شد

tavan

New Member
لایک ها
2
جووووووواب فوری.... :!: :x

سلام من مثلا دارم برای المپیاد زیست می خونم یک کسی بهم کتاب های زیست شناسی( 1و2و3 ) نوشته ی پل وایس و ریچارد کوف رو معرفی کرد ؟ کسی از این کتا ب ها اسنفاده کرده بدرد المپیاد زیست می خورند یا نه ؟

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
mehran47 گفت

دوسال پیش یک همچین موسسه ای با من تماس گرفت (کانون دانش پژوهان) فکر کنم از همین موسسه های کلاه برداریه
چند تا برگ هم واسم فکس کرد
فکرمیکنم اگر اعتماد نکنین بهتره یا لا اقل یه ذره احتیاط کنین

vangogh

New Member
لایک ها
0
سلام،من عضو جدید هستم. یک سوال دارم،من می دونم که 10 شهریور امسال(1388) یک کتاب المپیاد ریاضی از آقای نصیر کریمی چاپ شده،اگر کسی بتونه اسم کتاب و اسم ناشر رو به من بگوید .اقعا ممنون می شم. فکر هم می کنم که کتاب تست های تالیفی خود ایشون باشه اگه اشتباه نکنم

بالا