فرض کن سوار ماشین شدی داری میری یعنی سرعت شما و ماشین(بسته و بالون)برابره اگه ماشین ترمز کنه اون وایمیسه اما شما با همون سرعت داری میری واگه کمربند نبسته باشی..!
منظورم اینه که سرعت متحرک اصلی وجسمی که داخلشه همیشه برابره یعنی هر دوتاشون رو هم متحرک حساب میشن.به عبارت دیگه اگه امکانش بود که شما هم وسط حرکت اتومبیل یهو ازاون پیاده بشین و دیگه حرکتتون تحت تاثیر نیروی محرک موتور ماشین نباشه باهمون سرعت ودر همون راستا به حرکتتون ادامه میدادین با این تفاوت که دیگه نیروی محرک موتور ماشین روی شما تاثیری ندارشت و بعد از مدتی به علت وجود اصطکاک بدن شما با هوا (و احتمالا پاهاتون با زمین )سرعت شما به صفر میرسه ومتوقف میشدین.درست همون اتفاقی که برای بسته میفته و بعد از مدتی که رها میشه وبه سمت بالا میره سرعتش صفر میشه(در نقطه اوج)
البته توی این مثال اگه به جای بسته گلوله گفنه بود خیلی بهتر بود چون واقعا ازاصطکاک بعضی چیزا نمیشه صرف نظر کرد!مثل همون کانگرویی که توی یکی از سوالای تمرینات آخر فصل از روی مانع میپره وما باید از اصطکاکش صرف نظر کنیم!آخه کانگرو با اون هیکلش........!
:? معذرت میخوام آخر حرفام از بحث اصلی خارج شدم و
چون به احتمال زیاد ایراداتی به این دلیلم وارده ممنون میشم دوستان اونارو به من بگن! :twisted:
البته من فيزيكدان نيستم و يه جورايي خودم رو انداختم وسط از تمام فيزيكي ها سايت شيميايي خلينا :!: !معذرت ميخوام