seyyedsaeed گفت
من يه نظر دارم هر كسي هر سوالي رو غلط نوشته بگه تا هممون امضا جمع كنيم و به قول بعضي ها با باشگاه مكاتبه كنيم كه اين سوال غلط هستش و يا بگيم جواب اين درسته ويا بگيم هر دو جواب درستن تا هممون قبول شيم شايد فرجي شد نظر شما چيه دوستان؟
ببينيد اگر سوال سخت بوده براي همه سخت بوده و اگر غير منطقي براي همه يكسان هست در ضمن اين سوال خيلي نقشي توي قبولي ها نداره چون تقريبا همه غلط نوشتن و كف قبولي رو خود به خود 2.5 نمره كم مي كنه من خودم هم از اين سوال نمره كم آوردم ونمره من هم لب مرز هستش اما بايد منطقي برخورد كرد و سر و صدا به راه نندازيم.
ببین دوست عزیز درست نیست که چند وقت به چند وقت بیای تو سایتو یه چیز بنویسی و بری... خوب به ارسالهای انجمن دقت کن... اول یه درخواست دارم ازت بعدش چند تا سوال:
درخواست: لطف کن از این به بعد دیگرانو به مسخره نگیری و حرفایی که میزنی رو خوب تجزیه تحلیل کنی و همه جوانب قضیه رو در نظر بگیری...
سوال: شما از کجا میدونی که این سوال خیلی نقشی تو قبولی نداره؟ شما چی کاره هستی که نظر میدی؟ نمیدونم این آمار و ارقاما رو کی به شماها میگه که میاید توی این سایت مینویسید و الکی شلوغش میکنید؟ تجربه نشون داده که خیلی ها بودن که با اختلاف 0,25 قبول نشدن... این چه حرفیه که تو میزنی؟؟؟!!!!!!! کی گفته کف قبولی خود به خود 2,5 نمره میاد پایین!!!!!؟؟؟
قسمت ب سوال فشار بخار رو کی گفته همه غلط نوشتن؟ کی گفته سخت بوده؟ تنها مشکل سوال اینه که مشخص نیست که آیا باید مقدار تقریبی فشار بخارها رو در نظر بگیریم یا مقدار واقعی و با توجه به استدلال در سطح میکروسکوپیک!!! اگه تصحیح این سوال با هرکدوم از جوابا انجام بشه بالاخره یه عده نمرشون کم میشه و یه عده هم نمرشو میگیرن... من هیچ تعصبی به هیچ جوابی ندارم و برام هم مهم نیست ولی تو نباید این حرفا رو میزدی...
...............................................................................................................................................
نمیخاستم این حرفا رو بزنم ولی وقتی دیدم بعضی ها..........!!!
از دوستان میخام این بحثو دیگه ادامه ندن... چون سرانجام خوبی نداره با این وضع... هرکی میاد یه جیز میگه و ... فکر میکنم با بحثهایی که شد همه تکلیف خودشونو فهمیدن و هرکس باید همون کاری رو کنه که درسته و به نفع جمع باشه...
...............................................................................................................................................
با عرض معذرت که صدامو بردم بالا! موفق باشیم!