پاسخ : سوالات جالب از زیست
اين كه انسان جز هوا تو چي نفس ميتونه بكشه چيستان نيست؟ تو هر چيزي بخواد نفس بكشه بايد اكسيژن هدف نهايي باشه ديگه....در ضمن تعريفتون از علم كلاسيك و نوين رو ممنون ميشم بگين! براي مقايسه شما ميتونين اين سوالاتو با سوالاتي كه ard11 مطرح ميكنه مقايسه كنين و به سطحشون پي ببرين...ولي اين از ارزش اين كارتون كم نميكنه ممنون ادامه بدين
عرض کردم که سوالاتی میذارم که جنبه ی خشک درسی نداشته باشه موضوع تازه و ترجیحا بکر باشه تا یه جذابیت و تفاوتی داشته باشه من سوال امتحانی طرح نمی کنم که مقایسه ی سطوح انجام بدم این مطالب رو هم مستقیما نمیذارم اول می پرسم تا ببینم نظر دانش آموزای تاپ که اینجان چیه و چه اطلاعاتی دارن بعد جوابا رو میذارم
- - - Updated - - -
نكته١) جواب سوال اولتونو دوستان ازمنابع مكتوب زرد دادن لاقل گايتوني كه همه ميخوندن هم نبود. نكته٢) جواب سوال اولتون اشتباهه......دستگاه عصبي پوست انسان نميتونه لوكاليزه عمل كنه،يعني فقط يه قسمت از پوست از اعصاب دستور بگيرن...مثال مشهودشم اينه كه وقتي يه دست رو وارد اب سرد ميكنيم وازوكانستريكشن تو تمام بدن ايجاد ميشه...و اينكه اصلا اپي تليال اعصاب دريافت نميكنه مه حالا بگيم واكنش عصبيه!!!! يك سال من اينجا خودمو كشتم بگم هر چي تو سايت هاي اينترنتي ميبينين نيارين اينجا سوال كنين كسي گوش نكرد
1)جواب سوالو دوستمون تو سایت دیده بودن من تو مجله ی دانستنی ها (یکی از معدود مجله های ی علمی ایران) خوندم مقاله ای نوشته ی عرفان خسروی کارشناس زیست شناسی یادمم رفت منبع بزنم پای سوال .البته اگر مجله ی دانستنی ها که یکی از بهترین کادرای زیست شناسیو داره زرد محسوب نشه 2)جواب کاملا درسته نکته هم همین جاست مگه پوست گیرنده ی عصبی نداره ؟ منظورتونو از اینکه فرمودین اپی تلیال عصب دریافت نمی کنه رو می فهمم ولی پوست صد در صد عصب دهی شده است و مثال مشهود این که لوکالیزه عمل می کنه هم اینه که اگر این واکنش لوکالیزه نبود پس چرا وقتی که انسان شنا می کنه یا حمام میره پس چرا فقط کف دستها و پاها چروکیده میشن و برای سایر نقاط پوست این اتفاق نمی افته؟ کل دنیا الان منابع مهمش همین سایتاس فکر نمی کنین یک سال بیهوده خودتونو کشتین؟
- - - Updated - - -
اول از همه از شما تشکر می کنم که این تاپیک رو راه انداختید!
دوم از همه می خوام که سوالاتی رو بذارید که تحلیلی باشه نه لزوما این که یک نکته خاص توی اون سوال باشه! (مثل تنفس و اکسیژن....!)
چشم سوالات تحلیلی جالب اگر دستم اومد میذارم
لطفا سوال چهارم رو جواب بدین................