T threehandsnal New Member 1390/12/26 #1 ارسال ها 327 لایک ها 378 امتیاز 0 1390/12/26 #1 فرض کنید عددی طبیعی باشد و باشد به گونه ای که و اعدادی حقیقی باشند. تمامی مقادیر را بیابید.
POURIYA- F New Member 1390/12/26 #2 ارسال ها 107 لایک ها 53 امتیاز 0 1390/12/26 #2 پاسخ : سوالی از اعداد مختلط فکر کنم همه ی اعداد به فرم به طوری که: , آخرین ویرایش توسط مدیر 1390/12/26
T threehandsnal New Member 1390/12/26 #3 ارسال ها 327 لایک ها 378 امتیاز 0 1390/12/26 #3 پاسخ : سوالی از اعداد مختلط POURIYA- F گفت فکر کنم همه ی اعداد به فرم به طوری که: , کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه درست نیست! مثال نقضش هم اینه: که در این صورت است. در ضمن حواستون باشه که عدد از پیش تعیین شده است(منظورم اینه که متغیر نیست!). :4: لطفا راه حلتون رو هم بذارین :3: آخرین ویرایش توسط مدیر 1390/12/26
پاسخ : سوالی از اعداد مختلط POURIYA- F گفت فکر کنم همه ی اعداد به فرم به طوری که: , کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه درست نیست! مثال نقضش هم اینه: که در این صورت است. در ضمن حواستون باشه که عدد از پیش تعیین شده است(منظورم اینه که متغیر نیست!). :4: لطفا راه حلتون رو هم بذارین :3:
K khayyam- New Member 1390/12/27 #4 ارسال ها 4 لایک ها 0 امتیاز 0 1390/12/27 #4 پاسخ : سوالی از اعداد مختلط threehandsnal گفت فرض کنید عددی طبیعی باشد و باشد به گونه ای که و [SUB] [/SUB] اعدادی حقیقی باشند. تمامی مقادیر را بیابید. کلیک کنید تا باز شود... بنا به فرض و [SUB] [/SUB]. و خواهیم داشت: بنا بر فرمول دموار (De Moivre) داریم: پس اگر قرار باشد به ازای این n ثابت، حقیقی باشد میبایست [SUB] [/SUB] و در نتیجه n زوج خواهد بود. بنابراین خواهیم داشت:
پاسخ : سوالی از اعداد مختلط threehandsnal گفت فرض کنید عددی طبیعی باشد و باشد به گونه ای که و [SUB] [/SUB] اعدادی حقیقی باشند. تمامی مقادیر را بیابید. کلیک کنید تا باز شود... بنا به فرض و [SUB] [/SUB]. و خواهیم داشت: بنا بر فرمول دموار (De Moivre) داریم: پس اگر قرار باشد به ازای این n ثابت، حقیقی باشد میبایست [SUB] [/SUB] و در نتیجه n زوج خواهد بود. بنابراین خواهیم داشت:
T threehandsnal New Member 1390/12/27 #5 ارسال ها 327 لایک ها 378 امتیاز 0 1390/12/27 #5 پاسخ : سوالی از اعداد مختلط khayyam- گفت بنا به فرض و [SUB] [/SUB]. و خواهیم داشت: بنا بر فرمول دموار (De Moivre) داریم: پس اگر قرار باشد به ازای این n ثابت، حقیقی باشد میبایست [SUB] [/SUB] و در نتیجه n زوج خواهد بود. بنابراین خواهیم داشت: کلیک کنید تا باز شود... ببخشیدا.ولی یه اشتباه کوچیک اول راهتون هست.از فرض این نتیجه رو میشه گرفت: ولی نتیجه اولیه شما اشتباهه:3:
پاسخ : سوالی از اعداد مختلط khayyam- گفت بنا به فرض و [SUB] [/SUB]. و خواهیم داشت: بنا بر فرمول دموار (De Moivre) داریم: پس اگر قرار باشد به ازای این n ثابت، حقیقی باشد میبایست [SUB] [/SUB] و در نتیجه n زوج خواهد بود. بنابراین خواهیم داشت: کلیک کنید تا باز شود... ببخشیدا.ولی یه اشتباه کوچیک اول راهتون هست.از فرض این نتیجه رو میشه گرفت: ولی نتیجه اولیه شما اشتباهه:3:
T threehandsnal New Member 1390/12/28 #6 ارسال ها 327 لایک ها 378 امتیاز 0 1390/12/28 #6 پاسخ : سوالی از اعداد مختلط اونقدرا هم سخت نبودا سوالش :3: چون چند روز دیگه عیده و این سایت به فراموشی سپرده میشه جوابشو میذارم که استفاده کنین:4: این لینک جوابه(جوابش یخورده تر و تمیز تر از من بود:4: واسه همین لینک میدم) AoPS Forum - A Question Of Complex Numbers • Art of Problem Solving
پاسخ : سوالی از اعداد مختلط اونقدرا هم سخت نبودا سوالش :3: چون چند روز دیگه عیده و این سایت به فراموشی سپرده میشه جوابشو میذارم که استفاده کنین:4: این لینک جوابه(جوابش یخورده تر و تمیز تر از من بود:4: واسه همین لینک میدم) AoPS Forum - A Question Of Complex Numbers • Art of Problem Solving