P pooya.1999 New Member 1393/12/11 #1 ارسال ها 119 لایک ها 46 امتیاز 0 1393/12/11 #1 تمام توابع رو بیابید که .
aras2213 New Member 1393/12/11 #2 ارسال ها 216 لایک ها 228 امتیاز 0 1393/12/11 #2 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی راهنمایی:اگر f(f(x))=x و تابع f جمعی باشد،اون وقت f یا x هه یا x- هه.
sepidfekr New Member 1393/12/11 #3 ارسال ها 711 لایک ها 637 امتیاز 0 1393/12/11 #3 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت تمام توابع رو بیابید که . کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم صورت سوال غلط باشه اینه اگه اینه جوابشو بدم!!!
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت تمام توابع رو بیابید که . کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم صورت سوال غلط باشه اینه اگه اینه جوابشو بدم!!!
P pooya.1999 New Member 1393/12/11 #4 ارسال ها 119 لایک ها 46 امتیاز 0 1393/12/11 #4 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی بله خودم فهمیدم و همینطور و . ادامه حرفتون رو متوجه نشدم! جمعی یعنی چی؟! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- sepidfekr گفت فکر کنم صورت سوال غلط باشه اینه اگه اینه جوابشو بدم!!! کلیک کنید تا باز شود... نه اون نیست؛البته بعیدم نیست چون کتابه زیاد مشکل داره ولی اگه این سوالو حل کردیم اونم حل می کنیم که بشه دو تا سوال .
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی بله خودم فهمیدم و همینطور و . ادامه حرفتون رو متوجه نشدم! جمعی یعنی چی؟! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- sepidfekr گفت فکر کنم صورت سوال غلط باشه اینه اگه اینه جوابشو بدم!!! کلیک کنید تا باز شود... نه اون نیست؛البته بعیدم نیست چون کتابه زیاد مشکل داره ولی اگه این سوالو حل کردیم اونم حل می کنیم که بشه دو تا سوال .
sepidfekr New Member 1393/12/11 #5 ارسال ها 711 لایک ها 637 امتیاز 0 1393/12/11 #5 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت بله خودم فهمیدم و همینطور و . ادامه حرفتون رو متوجه نشدم! جمعی یعنی چی؟! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- نه اون نیست؛البته بعیدم نیست چون کتابه زیاد مشکل داره ولی اگه این سوالو حل کردیم اونم حل می کنیم که بشه دو تا سوال . کلیک کنید تا باز شود... آخه اون هم دقیقا با همین تابع جمعی حل میشه ولی فکر کنم اون باشه چون سوال معروفیه!!!از چه کتابی گفتی؟ تابع جمعی یعنی
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت بله خودم فهمیدم و همینطور و . ادامه حرفتون رو متوجه نشدم! جمعی یعنی چی؟! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- نه اون نیست؛البته بعیدم نیست چون کتابه زیاد مشکل داره ولی اگه این سوالو حل کردیم اونم حل می کنیم که بشه دو تا سوال . کلیک کنید تا باز شود... آخه اون هم دقیقا با همین تابع جمعی حل میشه ولی فکر کنم اون باشه چون سوال معروفیه!!!از چه کتابی گفتی؟ تابع جمعی یعنی
aras2213 New Member 1393/12/11 #6 ارسال ها 216 لایک ها 228 امتیاز 0 1393/12/11 #6 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت بله خودم فهمیدم و همینطور و . ادامه حرفتون رو متوجه نشدم! جمعی یعنی چی؟! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- نه اون نیست؛البته بعیدم نیست چون کتابه زیاد مشکل داره ولی اگه این سوالو حل کردیم اونم حل می کنیم که بشه دو تا سوال . کلیک کنید تا باز شود... یعنی تو این رابطه صدق کنه: .خودتون میتونید از نتیجه بگیرید . ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- sepidfekr گفت تابع جمعی یعنی کلیک کنید تا باز شود... به این تابع خطی نمیگن؟:106:
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت بله خودم فهمیدم و همینطور و . ادامه حرفتون رو متوجه نشدم! جمعی یعنی چی؟! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- نه اون نیست؛البته بعیدم نیست چون کتابه زیاد مشکل داره ولی اگه این سوالو حل کردیم اونم حل می کنیم که بشه دو تا سوال . کلیک کنید تا باز شود... یعنی تو این رابطه صدق کنه: .خودتون میتونید از نتیجه بگیرید . ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- sepidfekr گفت تابع جمعی یعنی کلیک کنید تا باز شود... به این تابع خطی نمیگن؟:106:
sepidfekr New Member 1393/12/11 #7 ارسال ها 711 لایک ها 637 امتیاز 0 1393/12/11 #7 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی aras2213 گفت یعنی تو این رابطه صدق کنه: .خودتون میتونید از نتیجه بگیرید . ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- به این تابع خطی نمیگن؟:106: کلیک کنید تا باز شود... نه حواسم نبود توی حلش وقتی جمعیه به این نتیجه میرسه فکر کنم!!! آقا ارس الان صورت سوال همینه؟
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی aras2213 گفت یعنی تو این رابطه صدق کنه: .خودتون میتونید از نتیجه بگیرید . ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- به این تابع خطی نمیگن؟:106: کلیک کنید تا باز شود... نه حواسم نبود توی حلش وقتی جمعیه به این نتیجه میرسه فکر کنم!!! آقا ارس الان صورت سوال همینه؟
D Dadgarnia New Member 1393/12/11 #8 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/12/11 #8 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی sepidfekr گفت نه حواسم نبود توی حلش وقتی جمعیه به این نتیجه میرسه فکر کنم!!! آقا ارس الان صورت سوال همینه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بي نهايت تابع جمعي وجود داره كه خطي نيستند در صورت پيوسته يا صعودي يا نزولي بودن تابع فقط جمعيه. چرا سوال بايد يه چيز ديگه بوده باشه؟ توي معادلات تابعي سوالات شبيه به هم زياد هستند.
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی sepidfekr گفت نه حواسم نبود توی حلش وقتی جمعیه به این نتیجه میرسه فکر کنم!!! آقا ارس الان صورت سوال همینه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بي نهايت تابع جمعي وجود داره كه خطي نيستند در صورت پيوسته يا صعودي يا نزولي بودن تابع فقط جمعيه. چرا سوال بايد يه چيز ديگه بوده باشه؟ توي معادلات تابعي سوالات شبيه به هم زياد هستند.
AHZolfaghari Well-Known Member 1393/12/11 #9 ارسال ها 935 لایک ها 1,654 امتیاز 93 1393/12/11 #9 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی Dadgarnia گفت نه بي نهايت تابع جمعي وجود داره كه خطي نيستند در صورت پيوسته يا صعودي يا نزولي بودن تابع فقط جمعيه. چرا سوال بايد يه چيز ديگه بوده باشه؟ توي معادلات تابعي سوالات شبيه به هم زياد هستند. کلیک کنید تا باز شود... چرا حمله می کنی برادر من !!!!!!!!!!!!!! یک بار این رفقا یه سوالی دیده بودند ! گفتند شاید این اون بوده !!! چرا میزنی حالا !!! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- سوال مرحله دو سال های دور بوده
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی Dadgarnia گفت نه بي نهايت تابع جمعي وجود داره كه خطي نيستند در صورت پيوسته يا صعودي يا نزولي بودن تابع فقط جمعيه. چرا سوال بايد يه چيز ديگه بوده باشه؟ توي معادلات تابعي سوالات شبيه به هم زياد هستند. کلیک کنید تا باز شود... چرا حمله می کنی برادر من !!!!!!!!!!!!!! یک بار این رفقا یه سوالی دیده بودند ! گفتند شاید این اون بوده !!! چرا میزنی حالا !!! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- سوال مرحله دو سال های دور بوده
D Dadgarnia New Member 1393/12/11 #10 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/12/11 #10 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی AHZolfaghari گفت چرا حمله می کنی برادر من !!!!!!!!!!!!!! یک بار این رفقا یه سوالی دیده بودند ! گفتند شاید این اون بوده !!! چرا میزنی حالا !!! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- سوال مرحله دو سال های دور بوده کلیک کنید تا باز شود... حمله نكردم كه! :4: خيلي ببخشيد اگه يكم لحنم تند بود! حالا ما يه بار يه كم جدي شديم! :4:
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی AHZolfaghari گفت چرا حمله می کنی برادر من !!!!!!!!!!!!!! یک بار این رفقا یه سوالی دیده بودند ! گفتند شاید این اون بوده !!! چرا میزنی حالا !!! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- سوال مرحله دو سال های دور بوده کلیک کنید تا باز شود... حمله نكردم كه! :4: خيلي ببخشيد اگه يكم لحنم تند بود! حالا ما يه بار يه كم جدي شديم! :4:
P pooya.1999 New Member 1393/12/11 #11 ارسال ها 119 لایک ها 46 امتیاز 0 1393/12/11 #11 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی خب حالا من اون ویژگی جمعی رو ثابت کردم؛بعد چی؟!
D Dadgarnia New Member 1393/12/11 #12 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/12/11 #12 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت خب حالا من اون ویژگی جمعی رو ثابت کردم؛بعد چی؟! کلیک کنید تا باز شود... يه سوال معروفي وجود داره كه ميگه تنها توابع از اعداد حقيقي به اعداد حقيقي كه جمعي باشه و باشه و هستند پس اين سوال هم تنها همين جواب ها رو داره.
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت خب حالا من اون ویژگی جمعی رو ثابت کردم؛بعد چی؟! کلیک کنید تا باز شود... يه سوال معروفي وجود داره كه ميگه تنها توابع از اعداد حقيقي به اعداد حقيقي كه جمعي باشه و باشه و هستند پس اين سوال هم تنها همين جواب ها رو داره.
TheOverlord New Member 1393/12/11 #13 ارسال ها 159 لایک ها 282 امتیاز 0 1393/12/11 #13 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی Dadgarnia گفت يه سوال معروفي وجود داره كه ميگه تنها توابع از اعداد حقيقي به اعداد حقيقي كه جمعي باشه و باشه و هستند پس اين سوال هم تنها همين جواب ها رو داره. کلیک کنید تا باز شود... مطمئنيد؟ فكر نكنم ها! يادمه همين سوال رو تو دوره تابستون پارسال يكي پرسيد و جوابش نه بود.
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی Dadgarnia گفت يه سوال معروفي وجود داره كه ميگه تنها توابع از اعداد حقيقي به اعداد حقيقي كه جمعي باشه و باشه و هستند پس اين سوال هم تنها همين جواب ها رو داره. کلیک کنید تا باز شود... مطمئنيد؟ فكر نكنم ها! يادمه همين سوال رو تو دوره تابستون پارسال يكي پرسيد و جوابش نه بود.
D Dadgarnia New Member 1393/12/11 #14 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/12/11 #14 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی TheOverlord گفت مطمئنيد؟ فكر نكنم ها! يادمه همين سوال رو تو دوره تابستون پارسال يكي پرسيد و جوابش نه بود. کلیک کنید تا باز شود... بله! فكر كنم چند بار ديدم كه آقاي pco به اين معادله تابعي رسيده بودن و بعدش گفته بودن اين معادله تابعي تنها همين جواب ها رو داره. يه بار هم فكر كنم توي همين آيريسك اينو ديدم! اگه اينجوري نباشه به نظر شما راه ديگه اي براي حل اين سوال وجود داره؟
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی TheOverlord گفت مطمئنيد؟ فكر نكنم ها! يادمه همين سوال رو تو دوره تابستون پارسال يكي پرسيد و جوابش نه بود. کلیک کنید تا باز شود... بله! فكر كنم چند بار ديدم كه آقاي pco به اين معادله تابعي رسيده بودن و بعدش گفته بودن اين معادله تابعي تنها همين جواب ها رو داره. يه بار هم فكر كنم توي همين آيريسك اينو ديدم! اگه اينجوري نباشه به نظر شما راه ديگه اي براي حل اين سوال وجود داره؟
حمید آنالیز Well-Known Member 1393/12/12 #15 ارسال ها 1,351 لایک ها 1,322 امتیاز 113 1393/12/12 #15 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی ینی شما میگین آقای pcoاومده آیریسک تازه حالا اون سوال با ون فرض مگه حل نمیشه؟
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی ینی شما میگین آقای pcoاومده آیریسک تازه حالا اون سوال با ون فرض مگه حل نمیشه؟
P pooya.1999 New Member 1393/12/12 #16 ارسال ها 119 لایک ها 46 امتیاز 0 1393/12/12 #16 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی Dadgarnia گفت يه سوال معروفي وجود داره كه ميگه تنها توابع از اعداد حقيقي به اعداد حقيقي كه جمعي باشه و باشه و هستند پس اين سوال هم تنها همين جواب ها رو داره. کلیک کنید تا باز شود... ببخشید عکسا باز نمیشن (نوشته LaTeX هستن؟!) اقای پویا نظر شما چیه؟
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی Dadgarnia گفت يه سوال معروفي وجود داره كه ميگه تنها توابع از اعداد حقيقي به اعداد حقيقي كه جمعي باشه و باشه و هستند پس اين سوال هم تنها همين جواب ها رو داره. کلیک کنید تا باز شود... ببخشید عکسا باز نمیشن (نوشته LaTeX هستن؟!) اقای پویا نظر شما چیه؟
D Dadgarnia New Member 1393/12/12 #17 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/12/12 #17 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی حمید آنالیز گفت ینی شما میگین آقای pcoاومده آیریسک تازه حالا اون سوال با ون فرض مگه حل نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخشید من نمی دونم شما چه جوری اینا رو از پست من برداشت کردین ولی منظور من هیچ کدوم از این دو موردی که فرمودین نبود. pooya.1999 گفت ببخشید عکسا باز نمیشن (نوشته LaTeX هستن؟!) اقای پویا نظر شما چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله با لاتکس نوشتم! اگه هنوز هم باز نمیشه بگین تا یه بار دیگه بنویسم. ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- اونی که می گفتم توی آیریسک دیدم: http://www.irysc.com/forum/t14525/#post182381
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی حمید آنالیز گفت ینی شما میگین آقای pcoاومده آیریسک تازه حالا اون سوال با ون فرض مگه حل نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخشید من نمی دونم شما چه جوری اینا رو از پست من برداشت کردین ولی منظور من هیچ کدوم از این دو موردی که فرمودین نبود. pooya.1999 گفت ببخشید عکسا باز نمیشن (نوشته LaTeX هستن؟!) اقای پویا نظر شما چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله با لاتکس نوشتم! اگه هنوز هم باز نمیشه بگین تا یه بار دیگه بنویسم. ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- اونی که می گفتم توی آیریسک دیدم: http://www.irysc.com/forum/t14525/#post182381
P pooya.1999 New Member 1393/12/12 #18 ارسال ها 119 لایک ها 46 امتیاز 0 1393/12/12 #18 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی نه دیگه باز نمیشه! ببخشید من الان ابهام واسم ایجاد شده! یه قصیه هست که میگه اگه تابع جمعی باشه و ... انگاه ثابت است؟!
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی نه دیگه باز نمیشه! ببخشید من الان ابهام واسم ایجاد شده! یه قصیه هست که میگه اگه تابع جمعی باشه و ... انگاه ثابت است؟!
D Dadgarnia New Member 1393/12/12 #19 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/12/12 #19 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت نه دیگه باز نمیشه! ببخشید من الان ابهام واسم ایجاد شده! یه قصیه هست که میگه اگه تابع جمعی باشه و ... انگاه ثابت است؟! کلیک کنید تا باز شود... نه اينجوري نيست! اگه يه تابع جمعي باشه و شرط رو داشته باشه اون وقت و تنها توابعي هستند كه اين شرايطو دارن.
پاسخ : سوالی از معادلات تابعی pooya.1999 گفت نه دیگه باز نمیشه! ببخشید من الان ابهام واسم ایجاد شده! یه قصیه هست که میگه اگه تابع جمعی باشه و ... انگاه ثابت است؟! کلیک کنید تا باز شود... نه اينجوري نيست! اگه يه تابع جمعي باشه و شرط رو داشته باشه اون وقت و تنها توابعي هستند كه اين شرايطو دارن.
P pooya.1999 New Member 1393/12/12 #20 ارسال ها 119 لایک ها 46 امتیاز 0 1393/12/12 #20 پاسخ : سوالی از معادلات تابعی http://s1.img7.ir/z02LF.jpg متاسفانه نمی تونم دریافت کنم!