سوال ازمايشگاه شيمي الي

saba2468

New Member
ارسال ها
14
لایک ها
0
امتیاز
0
#1
[TABLE][TR][TD][hr:69133e0c43][/TD][/TR][TR][TD]
با عرض سلام و خسته نباشيد لطفا جواب دهيد چرا ناخالصي باعث كاهش نقطه ذوب ميشود .(خواهش ميكنم حد اكثر تا سه ساعت ديگه حتما جواب دهيد ممنون.)
[/TD][/TR][/TABLE]
 

saba2468

New Member
ارسال ها
14
لایک ها
0
امتیاز
0
#2
لطفا سريع جواب دهيد عجله دارم ممنون
 

mersad.94

Active Member
ارسال ها
647
لایک ها
55
امتیاز
28
#3
چون ساختار منظم ماده رو بهم ميزنه يعني ترتيب مولكولهاي ماده رو بهم ميزنه و باعث كاهش نقطه ذوب ميشه.
 

saba2468

New Member
ارسال ها
14
لایک ها
0
امتیاز
0
#4
چقدر مختصر توضيح بيشتري ميخواستم. ممنون
 

saba2468

New Member
ارسال ها
14
لایک ها
0
امتیاز
0
#5
ميشه لطفا بيشتر توضيح بدهيد فقط زودتر ممنون
 

mersad.94

Active Member
ارسال ها
647
لایک ها
55
امتیاز
28
#6
همينه ديگه.مثلا در يك گروه از مولكولها يه تعداد مولكولي غير از خودشان وارد شود.
اين تعداد مولكول نامرد(!)باعث ايجاد اختلال در پيوند هاي بين مولكولي ميشوند و در كل باعث كاهش قدرت پيوستگي بين مولكولهاي ماده شده در نتيجه كاهش قدرت بين مولكولي را در پي دارد و باعث كاهش نقطه ذوب ميشود.
 

alidelgarm

New Member
ارسال ها
389
لایک ها
589
امتیاز
0
#7
saba2468 گفت
[TABLE][TR][TD][hr:1c880c0143][/TD][/TR][TR][TD]
با عرض سلام و خسته نباشيد لطفا جواب دهيد چرا ناخالصي باعث كاهش نقطه ذوب ميشود .(خواهش ميكنم حد اكثر تا سه ساعت ديگه حتما جواب دهيد ممنون.) [/TD][/TR][/TABLE]
دوستان گرامی که جواب داده بودند به یک نکته توجه نکرده اند.
همیشه ناخالصی باعث کاهش نقطه ذوب نمی شود. بلکه گاهی باعث افزایش نقطه ذوب می شود.
مثلاً شما می توانید این را به راحتی در منزلتان امتحان کنید.
یک ظرف را با روغن جامد پوشش دهید و یک قطره آب مقطر روی آن روغن ها بریزید. سپس آن را در فریزر که دمایش حدوداً 20- درجه سانتیگراد است قرار دهید. مشاهده می کنید که آب، یخ نمی زند. اما به محض آن که یک ناخالصی مانند یک تکه نمک طعام در آن می ریزیم آب شروع به یخ زدن می کند. پس ناخالصی در این جا باعث افزایش نقطه ذوب آب شد.
 
بالا