forogh

New Member
لایک ها
0
راه حل من درسته؟؟؟؟؟؟

مول A و
مول B داريم، از روي اينا مقدار گرم CO2 وH2O را بدست مي آوريم و جمعشون رو با 30.68 و 14.68 مساوي ميذاريم، با حل يه دستگاه مقدار X و Z را بدست مياريم!

لایک ها
521
4/14Z+2 مول B داریم...
هروقت جواب آخر رو حساب کردی بگو!

forogh

New Member
لایک ها
0
بله درسته ببخشيد! 4 گرم B داريم!

forogh

New Member
لایک ها
0
A پنتان و B اكتان!!!! (درسته؟؟؟؟؟)

forogh

New Member
لایک ها
0
از راه هاي وحشتناكي رفتم، حدود 4 صفحه براش نوشتم!!!!!!
راه حل آسونتري داره؟؟؟؟؟؟؟

لایک ها
521
پس اگه اینطوره جا واسه فکر کردن و ایده زدن داره!!!

forogh

New Member
لایک ها
0
amir-tavakoli گفت
---> یک سوال بسیار زیبا:
.................................................................................
دو آلکان به فرمولهای A=C[SUB]x[/SUB]H[SUB]y[/SUB] و B=C[SUB]z[/SUB]H[SUB]t[/SUB] را در نظر بگیرید. یک نمونه ی 10 گرمی از این مخلوط هیدروکربن دارای 60% جرمی A و 40% جرمی B می باشد را می سوزانیم. جرم CO[SUB]2[/SUB] و H[SUB]2[/SUB]O تولید شده به ترتیب 30,68 و 14,68 گرم می باشد.

الف) فرمول مولکولی A و B را به دست بیاورید.
ب) در صورت جایگزین کردن یک اتم هیدروژن B با اتم کلر فقط یک ایزومر و در A چهار ایزومر به دست می آید. نام آیوپاک A و B چیست؟
ج) ساختار مولکولهای A و B را رسم کنید.
د) کلیه ی ایزومرهای A را رسم کرده و نام آیوپاک آنها را بنویسید.
هـ) تعداد مول های اکسیژن مصرفی به ازای سوختن یک مول مخلوط A و B چقدر است؟
ببخشيد من بقيه ي سوال رو نخونده بودم!!!

ب) A : متيل بوتان ، 2و2و3و3_ تترا متيل بوتان : B

ج) ...

د) ...

ه)9.32 مول ( درستن ؟؟؟؟؟)

ميشه واسه قسمت الف يه راهنمايي كوچيكي بكنين!!! يه كوچولو فقط!!! خواهش ...خواهش.. خواهش...

farhad2009

New Member
لایک ها
125
خوب من بعد از سالیان دراز این طوری حل کردم.
اولا معادله سوختن الکان ها: CnH2n+2 +3n+1/2 ===> n CO2 + n+1H2O
حالا با توجه به مساله:A=6گرم وB=4'
A= CxHy= CxH2X+2
B=CzHt=CzH2z+2
[(6/14x+2) * (x+1*18)]+[(4/14z+2) *(z+1*18)]=14.68 )

[(6/14x+2)*(x*44)]+ [(4/14z+2)*(z*44)] = 30.68

یه نفر بگه تا اینجا درسته

Poacher

New Member
لایک ها
17
farhad2009 گفت
خوب من بعد از سالیان دراز این طوری حل کردم.
اولا معادله سوختن الکان ها: CnH2n+2 +3n+1/2 ===> n CO2 + n+1H2O
حالا با توجه به مساله:A=6گرم وB=4'
A= CxHy= CxH2X+2
B=CzHt=CzH2z+2
[(6/14x+2) * (x+1*18)]+[(4/14z+2) *(z+1*18)]=14.68 )

[(6/14x+2)*(x*44)]+ [(4/14z+2)*(z*44)] = 30.68

یه نفر بگه تا اینجا درسته
حالا تونستی دستگاهو حل کن!
از جرم O2 مصرفی(اختلاف دو جرم) استفاده کنی راحت تر میشه!

farhad2009

New Member
لایک ها
125
خوب poacher جان یعنی راه حلم درسته؟؟
من یه سوال داشتم: لطفا به داده های زیر توجه کنید:
ُکتاب چگونه مسائل شیمی را حل کنید در بخش 14 (ترمودینامیک) میگه:
E= q+wدلتا

حالا اولین مسائله این بخش با جواب تشریحی خود کتاب رو نگاه کنید:
تغییر انرژی سیستمی را محاسبه کنید که 10kjگرما را از محیط اطراف خود جذب میکند و در حالی که 8kj کار روی سیتم انجام میدهد.
پاسخ تشریحی کتاب:
قانون اول ترمودینامیک بیان میکند که تغییر انرژی برابر است با مجموع گرمای جذب شده توسط سیستم و کار انجام شده روی سیستم:
E=q+w == 10kj+(-8kj)= 2kjدلتا
................................................................................................
خوب حالا به این داده ها از کتاب شیمی مورتیمر فصل 14 جلد صفحات 539و540 چاپ نشر دانشگاهی توجه کنید:
E=q-wدلتا
اگر سیستم از محیط گرما بگیرد(گرماگیر)==> q= + ( مثبت)
اگر سیستم به محیط گرما بدهد(گرماده)==> q = _ ( منفی)
اگر سیستم روی محیط کار انجام دهد.===> w = + (مثبت)
اگر محیط روی سیستم کار انجام دهد.===>w = _ (منفی)
با فرض اینکه سیتم از محیط گرما گرفتهو انرژی داخلی خود را صرف انجام کار روی محیط بکند.
.....................................................................................................
ایا این ها تناقض نیستند؟؟؟؟
.داده های کتاب درسی مطابق داده های کتاب چگونه مسائل شیمی را حل کنید هست.

یه کم پستم زیادشد

najafi2020

New Member
لایک ها
195
farhad2009 گفت
خوب po

................................................................................................
خوب حالا به این داده ها از کتاب شیمی مورتیمر فصل 14 جلد صفحات 539و540 چاپ نشر دانشگاهی توجه کنید:
E=q-wدلتا
اگر سیستم از محیط گرما بگیرد(گرماگیر)==> q= + ( مثبت)
اگر سیستم به محیط گرما بدهد(گرماده)==> q = _ ( منفی)
اگر سیستم روی محیط کار انجام دهد.===> w = + (مثبت)
اگر محیط روی سیستم کار انجام دهد.===>w = _ (منفی)
با فرض اینکه سیتم از محیط گرما گرفتهو انرژی داخلی خود را صرف انجام کار روی محیط بکند.
.....................................................................................................
ایا این ها تناقض نیستند؟؟؟؟
.داده های کتاب درسی مطابق داده های کتاب چگونه مسائل شیمی را حل کنید هست.

یه کم پستم زیادشد
نه دوست خوب من. تناقضی وجود نداره. شما باید مفهوم قرارداد علمی را یاد بگیرید که با این پستتون نشون دادید که بلد نیستید.
شما این سوال را به هر دو روش مورتیمر و کتاب درسی حل کنید. می بینید که نتیجه ی نهایی همینه. مورتیمر و بعضی از کتاب های قدیمی دیگه قرار داد دارن که کاری که سیستم روی محیط انجام داده به جای منفی کتاب درسی ما مثبت باشه اما اگه توجه کنید می بینید که به جای
گفته
پس مشکل حل میشه و جواب نهایی یکی میشه.در مورد قرارداد
مورتیمر هم مشکل حل میشه چون بعدش میگه
پس دوباره داریم :

forogh

New Member
لایک ها
0
اينطوري هم بگيم درسته؟؟؟؟

تو كتاب چگونه مسائل شيمي را حل كنيد ميگه E=Q+W با اين قرارداد كه اگر سيستم روي محيط كار انجام دهد W<0 و اگر محيط روي سيستم كار انجام دهد W>0
و تو كتاب مورتيمر ميگه E=Q-W با اين قرارداد كه اگر سيستم روي محيط كار انجام دهد W>0 و اگر محيط روي سيستم كار انجام دهد W<0

در نتيجه اين دو تا يكسانند و تناقضي ندارد.

farhad2009

New Member
لایک ها
125
بیخیال
من یه سوال دارم من کتاب مورتیمر جلد 1 رو تموم کردم یه و بجز تمرینات 2 فصل اخر همشو حل کردم یکی میگفت دوباره بشین تمریناشو حلکن نظرتون چیه؟
راستی فعلا فقط خوندن موریسون بوید کافیه

forogh

New Member
لایک ها
0
farhad2009 گفت
معلومه دیگه وقتی من فرق دو تا چیز ساده رو نمیدونم اونوقت میشمOUT
نه! اين حرفو نزنيد!!!گفتن همين حرفا رو آدم تاثير ميذاره و ...

سعي نكنين با اين حرفا خودتون رو نااميد كنين!!! به نظر من شما فقط تو اون موضوع دقت نكردين، اگه دقت ميكردين حتماً مي فهميدين!!!! حتمآ اين ضعف هاي خودتون رو پيدا كرده و قبل از آزمون برطرف كنيد!!!

اشتباه من تو مرحله 2 همين بود!!! من تو زمان مديريت نداشتم و اين باعث شد تو تشريحي ها وقت كم بيارم و نتيجه ي اشتباهمو ببينم!!!!!!

اميدوارم قبول شين!

forogh

New Member
لایک ها
0
farhad2009 گفت
بیخیال
من یه سوال دارم من کتاب مورتیمر جلد 1 رو تموم کردم یه و بجز تمرینات 2 فصل اخر همشو حل کردم یکی میگفت دوباره بشین تمریناشو حلکن نظرتون چیه؟
راستی فعلا فقط خوندن موریسون بوید کافیه
من اون موقع وقتي سوالي رو بلد نبودم يا برام سخت بود كنارش يه علامت ميذاشتم، بعد اينكه يه دور تموم كردم فقط سوالاي علامت دار رو حل كردم تا موقعي كه كاملآ به اونا هم تسلط داشته باشم( دو سه باري حل كردم!)
به نظر من فعلآ برا شيمي آلي موريسون بويد كافيه!!!!! البته اين نظر من بود،نظر پيشكسوتان مهمتره!

farhad2009

New Member
لایک ها
125
از کلیه دوستان ممنون
راستش بدلیل داشتن اینترنت گازوییلی ( dialup) زیاد وصل نمیشم خواهشا هرکی سوال داره بذاره تا ما هم استفاده کنیم

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سلام
یه چند تا سوال بود خواهشا با راه تشریحی
1:وقتی گاز CO2 موجود در یک ظرف فولادی با دمای 427 سانتی گرادو فشار 10atmرا تا دمای 1127سانتی گراد گرما میدهیم. فشار به 22.5 میرسد و واکنش زیر رخ میدهد:
2CO2==>2CO+O2
درصد مولی CO2 تجزیه شده را محاسبه کنید؟؟
............................................
2:وقتی مخلوطی از استیلن را با کاتالیزور واکنش میدهد.مقداری از ان بر اساس معادله 3C2H2===C6H6به بنزن تبدیل میشود. چگالی مخلوطگازی C2H2وC6H6در دمای 27 درجه سلسیوس و فشار 0.44atm برابر 0.760g/l است . چه کسری از C2H2 اولیه به C6H6 تبدیل شده است؟
........................................
3:مخلوطی حاوی کربن جامد, CS2 و CH4گازی است . مخلوط را کاملا اکسید میکنیم تا مخاوط گازی CO2وSO2و(H2O(g نسبت فشار های جزئی CO2 به H2O بهSO2 در این مخلوط گازی 5به2به1 است. درصد جرمی کربن در مخلوط اولیه چقدر است؟
..........................................
4: به مخلوطی از گاز ها C2H6و C2H6S که در ظرفی با حجم ثابت قرار دارند. مقداری مشخص O2 که برای سوزاندن کامل این گازها وتبدیل انها به CO2وSO2وH2O لازم است. افزوده شده است . وقتی جرقه زده میشود گازها کاملا محترق میشوند وCO2وSO2وبخار اب میدهند. کسر مولی SO2 در مخاوط گازی گازی SO2,H2O,CO2برابر با 0.1237 است . و هیچ مایعی در ظرف واکنش وجودندارد. درصد جرمی C2H6 را در مخلوط اولیه C2H6وC2H6S حساب کنید.

farhad2009

New Member
لایک ها
125
یه سوال دیگه داشتم به نظر دوستان ایا ازمون هایی که قلم چی به اسم ازمون المپیاد میگیره خوبه؟

بالا