پاسخ : سوال برنامه نویسی
هوم،
کد رو تعییر دادم به این وضع:
Ubuntu Pastebin
رانگ انسر همچنان باقیست... :|
درود
من این دو تا کدتون رو دیدم
تغییراتی که دادین توی کد دوم نسبت به کد اول نیاز نبود
من با همون اینت زدم ولی اکسپت شدم
ولی خب یه توضیحی در مورد متغیر ها اینه که int محدودیتش تا دو به توان 31 منهای یک هست و متغر بزرگتری از اون می شه long long که محدودیتش بیشتره تا دو به توان 63 منهای یک هست. متغیر های unsigned فرقشون با متغر عادی اینه که اعداد منفی ندارن و این باعث می شه ظرفیت اعداد منفی شون برای اعداد مثبت در نظر گرفته بشه و در نتیجه ظرفیت اعداد مثبت توشون دو برابر می شه
ینی unsigend int محدودیتش تا دو به توان 32 منهای یک و unsigned long long تا دو به توان 64 منهای یک هست.
مورد بعدی این که من یه کم تغییرات تو کد اولتون دادم.یکی این که یک سری فاصله به کدتون اضافه کردم که باعث خوانا تر شدنش می شه. بهتون پیشنهاد می کنم اینارو رعایت کنید. خودتونم موقع دیباگ راحت ترید
بعد این که شرط ها رو که می زارید اگر عمل هایی که باید انجام بشن یک خط باشه نیازی به آکولاد نداره. نذارید هم مشکلی پیش نمی اد. برای else هم همین طوره. برای for هم همین طور
و این که نیازی نبود اخر کدتون خط 28 بعد else دوباره ایف بزارید و اونم برداشتم.
در مورد خط 18 و 22 تون هم ادم گاهی ممکنه ندونه کد اسکی A چی می شه و این کارو نتونه بکنه می تونید به راحتی همون تغیری که دادم رو اعمال کنید.
اینم کدتون که من تغییرش دادم:
Ubuntu Pastebin
هر چند این تغییرات به احتمال قوی مشکلتون رو برطرف نمی کنه.
اگه بازم رانگ می خورید تست مورد رانگ رو هم بدین اون جوری راحت تر می شه مشکلو فهمید
موفق باشید!