سوال های خوب برای المپیادی های (فیزیک) خوب!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
پاسخ : سوال های خوب برای المپیادی های خوب!

رو من که اصلا" حساب نکنید. اینایی که نوشتی خط میخی ان ؟ آخه من اصلا" ازشون سر در نمیارم

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

الآن سوال رو دوباره خوندم و با اجازه جواب رو مینویسم تا تاپیک جلو بره (البته اگر درست باشه)

با توجه به این که کسر جرمی الکل در بخار بیشتره یعنی با تبخیر مقدار از مخلوط کسر جرمی الکل در اون کم میشه. از طرفی گفتیم اگر کسر جرمی از x کمتر باشه با افزایش کسر جرمی نقطه جوش کم میشه پس با کاهش کسر جرمی نقطه جوش میره بالا و نقطه جوش میره بالا.

لایک ها vma

vma

New Member
لایک ها
74

الآن سوال رو دوباره خوندم و با اجازه جواب رو مینویسم تا تاپیک جلو بره (البته اگر درست باشه)

با توجه به این که کسر جرمی الکل در بخار بیشتره یعنی با تبخیر مقدار از مخلوط کسر جرمی الکل در اون کم میشه. از طرفی گفتیم اگر کسر جرمی از x کمتر باشه با افزایش کسر جرمی نقطه جوش کم میشه پس با کاهش کسر جرمی نقطه جوش میره بالا و نقطه جوش میره بالا.
پاسخ شما درسته!!!:161:

به عبارت دیگه در بخار حاصل کسر جرمی بیشتره یعنی با جوشاندن مخلوط آب و الکل , الکل بیشتر تبخیر میشه پس مقدار الکل در مخلوط نسبت به آب کم میشه یعنی مقدار کسر جرمی الکل در مخلوط مورد نظر کم میشه پس به این نتیجه می رسیم که نقطه ی جوش مخلوط افزایش می یابد!--->گزینه( ج):54:

vma

New Member
لایک ها
74

خوب حالا که 3 سوال قبلی به خوبی و خوشی حل شد میریم سراغ یه سوال خوب و جالب!همون طور که می دونید واسه المپیاد فیزیک تخمین خیلی خوبه ولازه این سوال هم مربوط به تخمینه!!!!!!!!!!!!!
:161:سوال شماره 4:
تعداد پروتون های روی کره ی زمین به کدام مقدار نزدیکتر است؟
الف)35^10
ب)42^10
ج)48^10
د)51^10

موفق باشید در ضمن اگه راهنمایی هم بخاین در خدمتم.:196:

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

میشه ج :36:

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17

میتونیم عنصر سازنده ی زمینو سیلیسیم بگیریم. بعد جرم زمین و تقسیم بر جرم یک اتم سیلیسیم کنیم بعد ضرب در عدد اتمی سیلیسیم (14) کنیم اونوقت میشه گزینه ی الف

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

میتونیم عنصر سازنده ی زمینو سیلیسیم بگیریم. بعد جرم زمین و تقسیم بر جرم یک اتم سیلیسیم کنیم بعد ضرب در عدد اتمی سیلیسیم (14) کنیم اونوقت میشه گزینه ی الف
32 ساختار زمین رو آهن تشکیل داده. سیلیکون و ترکیبات سیلیکاتی فقط 15 درصد رو شامل میشن (اینا فقط برای پوسته هستن). البته من هم فکر کنم اشتباه کردم چون تخمین من بر اساس مولکول آب بود.

vma

New Member
لایک ها
74

پاسخ سوال شماره 4:
پاسخ درست گزینه ی(د) است!:161:
و اما دلیل و راه حل!
زمین را کره ی آبی به شعاع 6.4در 10 به توان 6 در نظر می گیریم.هرمول آب 18 گرم جرم دارد و هر مولکول na مولکول دارد و هر مولکول 10 پروتون دارد.بنابراین تعدادکل پروتون ها برابر خواهند بود با:
4/3 در عدد پی در (6.4در 6^10)به توان 3 در 0.018/1000 در 6 در 10 به توان 23در 10 که تقریبا برابراست با 10 به توان 51
چنانچه زمین را به جای آب از ماده ی دیگری بگیریم چگالی آن و تعداد پروتون هر مولکول آن با ضرایب2تا4 و البته با ضریبی در همین حدود جرم آن افزایش می یابد و در نتیجه تعداد کل پروتون ها با این مقدار تفاوت چندانی ندارد!
پس پاسخ درست گزینه ی (د) است!!!
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
امیدوارم از سوال خوشتون اومده باشه!!!نظرتون در مورد این سوال چیه؟؟؟در ضمن اگر ایده ای در مورد حل این سوال دارین یا اگر جاییش مبهم باشه حتما بهم بگین تا با هم حلش کنیم!!!!
فعلا سوال جدید نذاریم اما اگر سوالی نیست که یه نفر یه سوال جدید بذاره!!!
:79:با تشکر:79:

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

من دقیقا" همین محسبات رو انجام دادم ولی به ج رسیدم.

vma

New Member
لایک ها
74

من دقیقا" همین محسبات رو انجام دادم ولی به ج رسیدم.
خوب شاید توی محاسباتون اشتیباه داشتین!!!اگه دوست دارین یه بار دیگه چک کنید منم همین الان دوباره کارمو چک کردن به نظر من درست بود ولی بازم چک کنید و مطابقت بدین در نهایت نتیجه رو اعلام کنید.
اگه دوستان دیگه هم نظری دارن بگن خوشحال می شیم!!!
با تشکر:4:

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

ضمنا" چرا ماده ی غالب رو آب در نظر بگیریم؟ آهن در نظر بگیریم.

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17

سوال بعد.
مربعی به ضلع a داریم. مرکز مربع پتانسیل v0 و اون راس بالا سمت راست پتانسیل v1 داره.
رابطه بین v0 وv1 را بگویید چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

snake

New Member
لایک ها
80

همینه اطلاعات؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

این مربعه چیه ؟ رساناست ؟ نارساناست ؟ فرضیه ؟ چیه ؟

vma

New Member
لایک ها
74

ضمنا" چرا ماده ی غالب رو آب در نظر بگیریم؟ آهن در نظر بگیریم.
ماده ی غالب رو آب در نظر می گیریم چون بیشتر سطح زمین از آب تشکیل شده در نتیجه با در نظر گرفتن آب باعپ میشه کارمون راحت تر بشه و از طرفی می تونیم جواب رو با تقریب خوبی بدست بیاریم.
و اما اگر زمین رو بجای آب از ماده ی دیگری بگیریم چگالی آن و تعداد پروتون هر مولکول آن با ضرابب 2 تا 4 وتفریبا همین حدود جرم آن افزایش پیدا می کنه و در نتیجه تعداد کل پروتون ها با این مقدار تفاوت زیادی نداره یعنی بازم نسبت به گزینه های دیگه جواب به این گزینه نزدیک تره!:115::115::115:

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17

این مربعه چیه ؟ رساناست ؟ نارساناست ؟ فرضیه ؟ چیه ؟
مربعی وجود نداره. این که سوال گفته مربع خودش یه کمکه. دو تا پتانسیل به فاصله ی رادیکال 2 a از هم قرار دارن. حالا رابطه ی بین این دوتا پتانسیلو بدست بیارین.

313110

New Member
لایک ها
32

یه سوال هم شیبه این هست همیشه تو دوره سوال می دن این مربع می گم ولی متاسفانه الان به خاطرم نمی اد توش معادله دیف هم باید حل می کردی سوال قدیمی وجالبیه اگه بزارینش فگر کنم خوب باشه

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام به همه دوستان گرامی فیزیکی،
برای حفظ نظم سایت و استفاده بهینه دوستانتان از مطالب شما، هر سوال را در یک تاپیک جداگانه در زیرمجموعه های فیزیک مطرح نمایید.
(برای الگوبرداری میتوانید به ماراتن های ریاضی و یا سوالات موضوعی آن مراجعه نمایید.)

موفق و پیروز باشید

vma

New Member
لایک ها
74
سلام به همه دوستان گرامی فیزیکی،
برای حفظ نظم سایت و استفاده بهینه دوستانتان از مطالب شما، هر سوال را در یک تاپیک جداگانه در زیرمجموعه های فیزیک مطرح نمایید.
(برای الگوبرداری میتوانید به ماراتن های ریاضی و یا سوالات موضوعی آن مراجعه نمایید.)

موفق و پیروز باشید
خیلی ممنون برای راهنمایی تون ولی به نظرتون بهتر نیست همین جا طرح بشه؟!؟!؟!؟!؟!
چون این جوری نظم خاصی ایجاد میشه وباعث میشه همه ی سوالات و جوابا فقط وفقط این جا قرار بگیره وهر کس هم که خواست میتونه به این تاپیک مراجعه کنه!

سوال بعد.
مربعی به ضلع a داریم. مرکز مربع پتانسیل v0 و اون راس بالا سمت راست پتانسیل v1 داره.
رابطه بین v0 وv1 را بگویید چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز خیلی ممنون از سوال خوبتون
چون ظاهرا ایده ای واسه حل سوال داده نشد :65:ازتون می خوام برای جلو رفتن تاپیک پاسخ سوال رو بذارین تا همگی استفاده کنیم.
با تشکر

سلام دوباره
تاIssacNewtom عزیز جواب سوالشو واسمون بذاره منم یه سوال خوب جدید می ذارم تا دوباره اینجا راه بیفته!
:115:سوال شماره 5:
فردی می خواهد با قایق از یک ظرف رودخانه ای به عرض d=50 m به طرف دیگر آن برود.سرعت پاروی او نسبت به آب ساکن v=3 m/s است.او در چه جهتی پارو بزند تا طول مسیرش به سمت دیگر رودخانه کوتاه ترین مقدار باشد.مساله را برای دو حالت زیر حل کنید.
الف)سرعت آب رودخانه u=2 m/s است.:36:
ب)سرعت آب رودخانه u=4 m/s است.:36:

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17

جواب سوال من : به مربع با ضلع دوبرابر درست میکنیم . پس پتانسیل مرکز دو برابر قبله و پتانسیل مرکز چهار برابر پتانسیل گوشه ها. پس پتانسیل مرکز دوبرابر پتانسیل راس هاست...

لایک ها vma
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا