قبل از هرچيز مي خواهم بدانم دقيقا "كنكور" از نظر شما يعني چي ؟
چون متوجه شدم در پايان هرمبحث براي مهر تاييد زدن حرف تان ، يك "اينكه كنكور نيست!!" را مي أوريد !
بهتر شدن كاملا يك چيز نسبي هست ! بهتر نسبت به چه سالي ؟ نسبت به چه دوره اي ؟
اين ازمون نسبت به دوره هاي 15 , 16 بله مي شود گفت "بهتر بوده است "
اما نسبت به دوره هاي 14 ,13,12 ودوره هاي قبل تر از ان ، خير ! بهتر نشده است !!!!!
در اين كه "هميشه هر چيزي مي تواند بهتر باشد " شكي نيست . چون هر چيزي به كمال و غايت خودش و بهتر بگويم ايده ال ان چيز ميل مي كند!
ولي اينجا منظور از بهتر شدن "ايده ال ان و يا غايت ان نيست " بلكه درجه اي از مقبوليت ان است .
چيزي كه حاي اعتراض دارد ، بايد اعتراض كرد !
و چيزي كه قابل تحسين است، بايد تحسين كرد !
اينكه خيلي ها همين الانشم مفهومي ها و مطالعاتي ش را جواب نداند يك امر طبيعي ست و اين مجموعه مشترك تمام ازمون هاي دوره هاي گذشته است !!
و اين دليلي بر خوب يا بد بودن و يا مفهومي بودن و يا نبودن يك ازمون نيست !
دقيقا ملاك هاي يك ازمون خوب را برايم شرح دهيد ؟؟!!
ازموني كه همه ي شركت كننده هايش تمام سوالات ان را به خوبي جواب بدهند ازمون خوبي از نظر شما تلقي مي شود ؟
و يا برعكس همه ورقه ي سفيد تحويل بدهند ؟؟؟
راستي يك نكته ي جالبي ، كروماتوگرافي "
فصل سوم لنينجر " هست .
يعني هر كسي كه
تفاقا تازه بيوشيمي را بخواهد شروع كند ، روال عاديش خواندن لنينجر از فصل اول هست كه مسلما خوانده !!
كلا ان پاراگراف تان رفت زير سوال
)))
پس اين هم به قولي نقص به شمار مي رود دقيقا به دليل همون پاراگرافي كه شما نوشتيد !!!!
واقعا از ان قسمت "من نمي دانم چگونه خودتون را از اون سه دسته مبرا كرديد ؟ ....." را ربطش را به بحث متوجه نمي شوم !
الان با گفتن اينكه اول شما نمره منفي و گژتابي ان را گفتيد و بعد حالا داريد طرف داري بي مورد مي كنيد مبرا شديد از ان سه دسته ؟
و مني كه مثلا مثل شما از نمره منفي و بارم هاش شكايت نكردم ولي به جايش از بِيس سوال گيري شان انتقاد مي كنم شدم جزو اين دسته ها ؟
استدلال تون جالب است !