hossien_msv

New Member
لایک ها
48
پاسخ : شیمی عمومی

ایشون هنوز منابع م2 رو مسلط نشدند! برن م3؟؟؟؟؟؟
چگونه مسایل و مسایل برگزیده و شیمی عمومی در اولویته!!!!
اگر م2 قبول نشید م3 در کار نیست!
مثله خیلی از بچه هایی که خودتون میشناسید و م3 خوب خونده بودن و الان م2 هم قبول نشدن!!!!
کی گفته وقتی م2 مسلط نیستید برید م3؟؟؟

دوباره تکرار میکنم!!!
همه ی مشاوران و مدال دار ها خوندن یه شیمی عمومی خوب رو با حل تمرین هاش قبل هرکاری پیشنهاد میکنند!!! اکثرا هم موافق مورتیمر هستند! تاکید میکنم حل تمرین هاش هم خیلی مهمه!!!
در ضمن من نمیفهمم شما چجوری در عرض 4 روز 3 جلد کتاب شیمی عمومی مریل رو خوندید؟؟؟!!!
هدف طلا هست ولی طلا زمانی بدست میاد که م2 قبول بشین!!!
عجله نکنید!!!

خب اول مورتیمر یا یه شیمی عمومی خوب بخونید. (مورتیمر- سیلبربرگ- زومداهل- ماهان- چنگ -مریل) که پیشنهادم مورتیمره
بعدشم تمریناشو مسلط بشید!!!
بعد هم برای تمرین بیشتر چگونه مسایل + مسایل برگزیده رو خوب بزنید!!
توجه کنید که همه ی دانش اموزان قوی و مدال دارها معتقدند اگر مسایل برگزیده رو کاملا مسلط بشید قسمت اعظم مسیر رو طی کردید!!!
ببخشید من از چند نفر پرسیدم گفتن تمرینات اخر فصل مورتیمر رو نباید حل کرد.نظر شما چیه؟؟؟؟:39:

لایک ها
206

والا من نظرتونو قبول ندارم به دلیل اینکه نظر اساتید مطرح رو عرض کردم خدمتتون
اقای shakhmard هم موافقند
رسم اینه اول مسایل برگزیده+چگونه بعدش م3!
هرطور خودتون مایلید!
بحث رو تموم کنید لطفا
همه نظراتشونو گفتند ایشون خودشون تصمیم میگیرند
به راستی که حق با mahzadi هستش.
به صورت اصولی باید مرحله 2 رو خوند و همراهش مطالب مرحله 3.
وگر قبول نشیم مرحله 2 دیگه شیرینی خوندن مرحله 3 زهرمارمون میشه!!!!!!!
پس باید اول از بابت مرحله 2 مطمئن شد.

m.amin75

New Member
لایک ها
84

ببخشید من از چند نفر پرسیدم گفتن تمرینات اخر فصل مورتیمر رو نباید حل کرد.نظر شما چیه؟؟؟؟:39:
بایدی نیس ولی شاید آقای چارلز سوالایی رو که آوردن دلیلی هم براش داشتن!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

دقیقا!!!!!!!!!!!!
فقط نکته اش اینجاست که هیچ جوری نمیشه از بابت م2 مطمئن شد!
نمونه اش هم mahzadi!

لایک ها
206

دقیقا!!!!!!!!!!!!
فقط نکته اش اینجاست که هیچ جوری نمیشه از بابت م2 مطمئن شد!
نمونه اش هم mahzadi!
راست میگید!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahallehm

New Member
لایک ها
487

بابا من نمیگم که م۲ نخونه، ایشون اگه این تابستون واسه م۳ نخونند دیگه وقتی نخواهند داشت. اتفاقا تست های خوب رو باید نگه داشت واسه نزدیکای مرحله۱ زد. فرضا ایشون واسه مرحله۲ بخونن. بعد تابستون میخوان م۳ بخونند؟!!! ایشون اگه مشکل اساسی در فهم م۳ نداشته باشند، در خوندنش ضرری نیست. مگه کلا چند تا کتاب تست و تمرین داریم؟!!!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اییییییییی. کی بهتون گفته حل نکنید؟؟؟ دانش اموز بوده یا استاد؟؟
والا من که با هر استادی صحبت کردم تاکید زیادی رو حل تک تک تمارینش داشتند! (البته من از فصل 12 تا 18 فقط نصف تمرینارو حل کردم)
ولی بنظرم حل کنید. مگر اینکه سطحتون خیلی بالاست و سوالایی مثه فصل 3 و 4 و 7 و 8 خیلی براتون ساده باشه! البته فصل 1 هم که هیچی!! منم 3 و 4 رو حل نکرده بودم. ولی بقیه رو حل کردم. بنظرم حل کنید!

mahallehm

New Member
لایک ها
487

والا من که با هر استادی صحبت کردم تاکید زیادی رو حل تک تک تمارینش داشتند! (البته من از فصل 12 تا 18 فقط نصف تمرینارو حل کردم)
ولی بنظرم حل کنید. مگر اینکه سطحتون خیلی بالاست و سوالایی مثه فصل 3 و 4 و 7 و 8 خیلی براتون ساده باشه! منم 3 و 4 رو حل نکرده بودم. ولی بقیه رو حل کردم. بنظرم حل کنید!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

ولی بنظرم حل کنید. مگر اینکه سطحتون خیلی بالاست و سوالایی مثه فصل 3 و 4 و 7 و 8 خیلی براتون ساده باشه! منم 3 و 4 رو حل نکرده بودم. ولی بقیه رو حل کردم. بنظرم حل کنید!
آقای حسین زمانی نسب تو برنامه ای که تو سایتشون هست...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آقای حسین زمانی نسب تو برنامه ای که تو سایتشون هست...
نمیدونم والا ولی اساتید زیر هم بهم تاکید کردند بخونم
اقای اسداللهی (برنز جهانی)
اقای شریف زاده(طلا کشوری)
اقای منصور(نقره کشوری)
اقای محمدی(نقره کشوری)
اقای زرگر پور(نقره جهانی)
تصمیم با خودتونه
هرچی بیشتر حل کنید مگه ضرر داره؟؟:3:
هرطور مایلید. من نظر خودمو با ذکر اسم اساتید گفتم!

m.amin75

New Member
لایک ها
84

نمیدونم والا ولی اساتید زیر هم بهم تاکید کردند بخونم
اقای اسداللهی (برنز جهانی)
اقای شریف زاده(طلا کشوری)
اقای منصور(نقره کشوری)
اقای محمدی(نقره کشوری)
اقای زرگر پور(نقره جهانی)
تصمیم با خودتونه
هرچی بیشتر حل کنید مگه ضرر داره؟؟:3:
هرطور مایلید. من نظر خودمو با ذکر اسم اساتید گفتم!
وهمچنین
آقای سرخی(المپیاد 92)
خانم محمدی(المپیاد 92)
آقای غلامی(المپیاد 92)

لایک ها
344

سلام دوستان من.......................و اساتید.......................
خب من که الان مرحله 1 و 2 دارم میخونم چی نظر شما هم اینه فعلا تابستون مرحله 3 بخونم؟؟؟؟من الان دارم میرم سال دوم به نظرتون بهتر نیست با توجه به زمانم فقط به این فک کنم که سال دوم مرحله2 قبول بشم؟؟
و هدفمو فقط دوره رفتن بزارم نه طلا گرفتن که برای دومی هایی البته همچون من نه شما دوست عزیز!کاریبس دشواره؟؟؟
در مورد اقا طاها من نظر جمیع اساتید خودم و سایت رو که برای ایشون در نظر گرفتم دیدم که مناسب اینه که مرحله 2 رو کاملا . کاملا مسلط بشن یعنی وقتی رفتن سر مرحله 2 همه سوالا براشون اشنا باشه................
و اشنایی کافی نیست یعنی همه رو یا حداقل مشابهشو جایی دیده باشن........درست میگم؟؟؟؟مگر این که سوال ابتکاری باشه مث چند تا از سوالات امسال که توش یکم باید درایت به خرج بدید.
وقتی مرحله2 رو کامل فهمیدید اونموقع مرحله 3 رو شروع کنید منم که با اقای زمانی نسب حرف زدم نظرشون این بود که من بشینم تابستون مرحله 3 بخونم.............خب وقتی مثلا من الان چه میدونم هنوز ترمو وسینتیک رو کامل بلد نیستم چطور برم سطح بالاترش شیمی فیزیکو شروع کنم یا مثلا اگه هنوز تو استوک کاملا مسلط نیستم چجوری میتونم شیمی تجزیه رو شروع کنم؟؟؟؟؟
پس اقا طاها اولا الان از وقتتون بهترین استفاد رو بکنید که زود مرحله 2 رو تموم کنید و مرحله 3 رو به نظرم با الی شروع کنید(نظر استادام).حالا هر جور مایلید.
موفق باشید.(اینقدم عوا نکن بچه!!!:210:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

سلام دوستان من.......................و اساتید.......................
خب من که الان مرحله 1 و 2 دارم میخونم چی نظر شما هم اینه فعلا تابستون مرحله 3 بخونم؟؟؟؟من الان دارم میرم سال دوم به نظرتون بهتر نیست با توجه به زمانم فقط به این فک کنم که سال دوم مرحله2 قبول بشم؟؟
و هدفمو فقط دوره رفتن بزارم نه طلا گرفتن که برای دومی هایی البته همچون من نه شما دوست عزیز!کاریبس دشواره؟؟؟
در مورد اقا طاها من نظر جمیع اساتید خودم و سایت رو که برای ایشون در نظر گرفتم دیدم که مناسب اینه که مرحله 2 رو کاملا . کاملا مسلط بشن یعنی وقتی رفتن سر مرحله 2 همه سوالا براشون اشنا باشه................
و اشنایی کافی نیست یعنی همه رو یا حداقل مشابهشو جایی دیده باشن........درست میگم؟؟؟؟مگر این که سوال ابتکاری باشه مث چند تا از سوالات امسال که توش یکم باید درایت به خرج بدید.
وقتی مرحله2 رو کامل فهمیدید اونموقع مرحله 3 رو شروع کنید منم که با اقای زمانی نسب حرف زدم نظرشون این بود که من بشینم تابستون مرحله 3 بخونم.............خب وقتی مثلا من الان چه میدونم هنوز ترمو وسینتیک رو کامل بلد نیستم چطور برم سطح بالاترش شیمی فیزیکو شروع کنم یا مثلا اگه هنوز تو استوک کاملا مسلط نیستم چجوری میتونم شیمی تجزیه رو شروع کنم؟؟؟؟؟
پس اقا طاها اولا الان از وقتتون بهترین استفاد رو بکنید که زود مرحله 2 رو تموم کنید و مرحله 3 رو به نظرم با الی شروع کنید(نظر استادام).حالا هر جور مایلید.
موفق باشید.(اینقدم عوا نکن بچه!!!:210:
بازم اگر نظر من رو بخواید اینه که م2 رو مسلط بشید. تسلط ینی چی؟؟ ینی خوندن مورتیمر چگونه مسایل مسایل برگزیده اصول مبانی کاربرد شیمی الی بهنام یا سیدی با دقت و مهارت!!!! نه اینکه سر سری ورق بزنید. مثلا من سال دوم که بودم به دلایل شخصی و خانوادگی نمیذاشتن من المپ بخونم. برا همین مورتیمرو میبردم مدرسه سره زنگ معلما زیره میز میخوندم و همینطور درس معلم هم گوش میکردم:4: برا همین دقتم کم شد و وقتی مسایلشو حل میکردم فکر میکردم خنگم :4: تا اینکه تابستون سال سوم با دقت یه دور خوندمش و دیدم چقدر جالب بود و مسایل رو هم خوب حل کردم!!! منظورم اینه سر سری نخونید با دقت و تمرکز بخونید. بعدش برید م3
توکل بر خدا

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

خیلی خیلی خیلی ممنون از همه ی دوستان عزیزم که پیشنهاد هاشونو گفتن

خیلی خیلی ممنون که به فکر من هستید دوستان گلم :124::124::124:

اما در اخر یه جمع بندی کردم که گفتم به شما هم بگم :

1.من هم موافقم تا حدودی که اول مر2 بعد مر3

2.من همه ی مطالب شیمی رو بلدم ولی در سطح مرحله 1 یعنی از کلاس اولم بلد بودم ولی خوب زیاد پی المپیادو اون موقع نگرفتم یعنی در همون سطح ول کردم متاسفانه یعنی اون موقع هم تا سال 3 رو بلد بودم الان هم که این کتاب هارو می خونم قصد تکمیل دانسته هم رو دارم.

3. الان هم قصد دارم تست های 2000 مساله شیمی رو تموم کنم البته یکم مونده (تقریبا روزی 30 صفحه درس می خونم و روزی 2-3 صفحه تست می زنم )می دونم کمه ولی وقت ندارم چون پدرم گیر داده میگه کنکورو بچسب که المپیاد واست دانشگاه نمیشه :2:

4.راستی یه موضوع دیگر : من همهی فاطمی هارو نخوندم مثلا کتاب شیمی تو صیفی عناصر رو نخوندم ودیگر اینکه شیمی الی رو فقط در سطح مر1 خوندم یعنی فقط در سطح دبیرستان و بقیه شیمی الی سیدی رو برای مرحله 2 گذاشتم (نظرتون چیه؟)الان هم دارم کتاب ترمو و محلول هارو می خونم

فکر کنم از اول مرداد برسم برم سراغ عمومی (می ررم سراغ مورتیمر )

5. هر نظری دارید بزارید

با تشکر !

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

شیمی توصیفی رو الان نخونبد. باشه نزدیک م2 بخونید
سیدی رو بخونید! البته واکنش هاش بعضیاشو لازم نیس حفظ کنید. وقتی بخونید خودتون متوجه میشید.
خب بنظرم چیزای مهمتر از 2000 هست. اگر اواخرش هستید تموم کنید. وگرنه بنظرم چگونه مسایل و مسایل برگزیده و مورتیمرو بخونید چون حتی 1 روز هم مهمه چه برسه یک ماه
موفق باشیم

daryab

New Member
لایک ها
163

خوب با این برنامتون وقت واسه م3 نمیمونه که بهتر نیس یکم سرعتتون بالاتر بره؟؟؟؟
مثلا از مرداد شرو کنین تن تن م3 بخونین؟؟؟؟
زیاد به شیمی عمومی گیر ندین در حدی که کلیاتو بلد باشین نکته اساسی تو م2(با توجه به اینکه با م1 اطلاعات بالایی نمیخواد)اینکه سرعت بالا +اعتماد بنفس داشته باشین
بهتره هر فصلی رو که از مورتیمر مطالعه میکنین با چگونه و بقیه کتابا تکمیلش کنین این کار سرعتم میبره بالا حالا با تمرینات زیاد مورتیمر لازم نیس تمومشو حل کنین
موفق باشیم:87:

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

خیلی خیلی خیلی ممنون از همه ی دوستان عزیزم که پیشنهاد هاشونو گفتن

خیلی خیلی ممنون که به فکر من هستید دوستان گلم :124::124::124:

اما در اخر یه جمع بندی کردم که گفتم به شما هم بگم :

1.من هم موافقم تا حدودی که اول مر2 بعد مر3

2.من همه ی مطالب شیمی رو بلدم ولی در سطح مرحله 1 یعنی از کلاس اولم بلد بودم ولی خوب زیاد پی المپیادو اون موقع نگرفتم یعنی در همون سطح ول کردم متاسفانه یعنی اون موقع هم تا سال 3 رو بلد بودم الان هم که این کتاب هارو می خونم قصد تکمیل دانسته هم رو دارم.

3. الان هم قصد دارم تست های 2000 مساله شیمی رو تموم کنم البته یکم مونده (تقریبا روزی 30 صفحه درس می خونم و روزی 2-3 صفحه تست می زنم )می دونم کمه ولی وقت ندارم چون پدرم گیر داده میگه کنکورو بچسب که المپیاد واست دانشگاه نمیشه :2:

4.راستی یه موضوع دیگر : من همهی فاطمی هارو نخوندم مثلا کتاب شیمی تو صیفی عناصر رو نخوندم ودیگر اینکه شیمی الی رو فقط در سطح مر1 خوندم یعنی فقط در سطح دبیرستان و بقیه شیمی الی سیدی رو برای مرحله 2 گذاشتم (نظرتون چیه؟)الان هم دارم کتاب ترمو و محلول هارو می خونم

فکر کنم از اول مرداد برسم برم سراغ عمومی (می ررم سراغ مورتیمر )

5. هر نظری دارید بزارید

با تشکر !
طاها جون سلام داداش!
شیمی توصیفی رو مثل داستان بخون
یعنی مثلا موقع خواب !تو ماشین !تو حموم!!! و .....
منظورم این بود که وقت هایی که حسابی سرحالی بشین کتاب های مهمتر رو بخون برای توصیفی خرجش نکن!!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

طاها جون سلام داداش!
شیمی توصیفی رو مثل داستان بخون
یعنی مثلا موقع خواب !تو ماشین !تو حموم!!! و .....
منظورم این بود که وقت هایی که حسابی سرحالی بشین کتاب های مهمتر رو بخون برای توصیفی خرجش نکن!!

واقعیتش من وقتی فهرست مطالبشو دیدم اصلا تصمیم گرفتم فقط یک سومشو بخونم فقط

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

نه 7 فصلشو باید بخونید. ولی الان وقتش نیس
باشه همون بعد عید
درست میگم اساتید؟؟؟

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

اخه فقط فصل 8 اش یکم به درد میخوره بقیش اصلا بدرد نمی خوره
با بلدم یا اصلا به دردم نمی خوره
اخه مثلا طرز استخراج مس به چه دردم می خوره ؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

خب ما هم که گفتیم فقط یه روخونی کنید که از دنیا بی خبر نباشید!
قرار نیس حفظش کنید که!!!

بالا