ahmadi

New Member
لایک ها
2,532
پاسخ : شیمی کنکور برای 93 ( درس شماره ی یک)

فک کنم علم رو دست کم گرفته بودم ؛ گفتم شاید غیر ممکن باشه که دقیق اندازه بگیریم(نیست یعنی ؟!!!......)!!!
ممنون که خیالم رو راحت کردید !!!!:79:
هیچ چیز دقیقی در این دنیا نیست!‏
این کاملا صحیح!‏
اما مثلا وقتی یه عدد صحیح مثلا ۹۰۰گرم بدست میاریم؛ممکنه با جرم سنج دیجیتالی بشه ۸۹۹/۹۹ گرم که در مقابل اون ۹۰۰ گرم واقعا قابل چشم پوشیه
حداکثر تاثیرش این میتونه باشه که یه کم از رنگ طبیعیش قرمز تر بشه
از زرد تا قرمز خیلی تفاوت رنگ هست!(طیف پیوسته ی تجزیه ی نور سفید رو ببینید)‏
پس قطعا نمیشه با این اختلاف کم برسه به قرمز(جیگری!!!!)‏
حالا دوست عزیز؛ یه نکته ای که این وسط هست اینه که باز هم اون میشه بازده!‏
شما دقیقا منظورتون بازده هست؛منتهی بد بیان کردید؛یا تصورتون یه مقداری اشتباهه...
سربلند و موفق باشید
باتشکر:)
s.ahmadi

iman HN

New Member
لایک ها
2,646
پاسخ : شیمی کنکور برای 93 ( درس شماره ی یک)

آخه چقدر خالص سازی؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم نقره کرومات خالص بسیار کمیابه!!!!!!‏
پس قطعا شما هم ناخالصی داشته کارتون!‏
اگر خلوص نزدیک ۱۰۰ داشتید که برید بفروشیدش به نظرم!!!!‏
‏****‏
جایی خوندم که داشت شرح آزمایش میداد؛در بخشیش گفت:
حال انتظار داریم رسوب زرد رنگی تشکیل بشه،اما این رسوب قرمز آجریه!‏
‏(دیگه بقیه ش رونخوندم که دلیلش رو بفهمم:4:)
‏****‏
من هم با نظر دوستان موافقم!یعنی فرصیه ی قابل قبولیه اگر بگیم به علت ناخالصی این رسوب به رنگ واقعیش نیست!‏
یعدشم شما چطور میگید خالص سازی کردید؛وقتی ما حتی آب مقطرمون هم کاملا خالص نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا کمیابه؟؟؟؟
والله من تا دلتون بخواد نقره کرومات خالص دیدم!اونم با خلوص بالای98%!
هیچ کس نمی تونه بگه خلوص محصولش 100% هست و معمولا تو آزمایشات شیمی تجزیه به خلوص بالا90%میگن خالص!:)4:)
ما تو مدرسه دستگاه تقطیر داریم و با چن بار خالص سازی و همچنین برخی روش های دیگه میشه از مقطر بئدن آب مطمئن شد...ولی خالص سازی فقط از طریق جدا سازی فیزیکی نیست...مثلا ما برای مس که پالایش الکتروشیمیایی داریم برای مواد دیگه هم میتونیم از روش های فارادی مرحوم استفاده کنیم!:4:
فعلا که آزمایشگاه رو گذاشتم کنار اما خب اگه سال بعد دوباره ساختم میبرم میفروشمش!:117:
حالا سوال اینجاس که وقتی داره شرح آزمایش میده چطور میگه انتظار رسوب زرد رو داریم اما قرمز آجری میشه؟؟؟؟
من برای اطمینان بیشتر میرم دوباره فتومتری آزمایش رو هم چک می کنم و میام میگم اما بازم شک دارم که بخواد مقدار کمی ناخالصی رنگ رو از زرد به قرمز آجری تبدیل کنه!
با تشکر از حسن توجهتون که اینطور دقیق برای هر کدوم از حرفام یه مشکلی بیان کردید!:4:

بالا