M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
توی بحث حد، در صورت وجود حد، مقدار
برابر 0 و مقدار
برابر
و یا
میشه. حاصل ضرب حدهای بی نهایت هم میشه بی نهایت.

gilan

New Member
لایک ها
0
با تشکر

سوال من این نبود که شما تعداد مطالب رو افزایش بدید دلیلش رو می خوام بدونم که چرا میگن مبهم

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
Re: با تشکر

gilan گفت
سوال من این نبود که شما تعداد مطالب رو افزایش بدید دلیلش رو می خوام بدونم که چرا میگن مبهم
مبهم بودن اون عبارت ها به این معنیه که همیشه حدشون یه مقدار مشخص نمیشه. مثلا
که به فرم
میشه، برابر
میشه ولی
برابر
میشه. اما بقیه ی حدها (که توی پست قبلی گفتم) وضعیت حدیشون همواره مشخصه و بنابراین مبهم نیستند.

gilan

New Member
لایک ها
0
من جواب این حد اولی رو می ارو e به توان مثبت بینهایت؟
ولی شما اوردید e

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
gilan گفت
من جواب این حد اولی رو می ارو e به توان مثبت بینهایت؟
ولی شما اوردید e
مگه رابطه ی
غلطه؟ تعریف عدد e همینه دیگه.

gilan

New Member
لایک ها
0
با سلام راستش من این رو نمی دونستمبا این اوصاف جواب حد من یه بینها یت اضا فی داره اصلا یه سوال صور مبهم توانی کلا 3 تا هستند ما یک به توان بینهایت رو چطور رفع ابهام میکنیم اقای شریفی بعد اگه میشه یه سوال برام بگذارید(از همین حد ) که من حلش کنم می خوام از این به بعد مفهومی درس بخونم

mohammadi9

New Member
لایک ها
336
اثباتش رو از کجا میتونم ببینم عدد نپر رو ؟!

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
gilan گفت
با سلام راستش من این رو نمی دونستمبا این اوصاف جواب حد من یه بینها یت اضا فی داره اصلا یه سوال صور مبهم توانی کلا 3 تا هستند ما یک به توان بینهایت رو چطور رفع ابهام میکنیم اقای شریفی بعد اگه میشه یه سوال برام بگذارید(از همین حد ) که من حلش کنم می خوام از این به بعد مفهومی درس بخونم
رفع ابهام راه های مختلفی داره. مثل هوپیتال، هم ارزی و یا استفاده از قضیه های دیگر و یا راه های ابتکاری. این هم یه سوال:

[center:8daa082129]
[/center:8daa082129]

gilan

New Member
لایک ها
0
با سلام

سلام اقای شریفی راستش من نمی دونم درست حل کردم یا نه ولی یه قضییه خونده بودم می گفت در حالتی که x به سمت صفر مثبت میل میکند جمله با کو چکترین مر تبه حا کم است این درسته ؟؟البته جواب سوال هم حل کردمولی نمی دونم درسته یا نه ؟

پیوست ها

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
Re: با سلام

gilan گفت
سلام اقای شریفی راستش من نمی دونم درست حل کردم یا نه ولی یه قضییه خونده بودم می گفت در حالتی که x به سمت صفر مثبت میل میکند جمله با کو چکترین مر تبه حا کم است این درسته ؟؟البته جواب سوال هم حل کردمولی نمی دونم درسته یا نه ؟
بحث در مورد جمله ی با کوچک ترین توان در مورد چندجمله ای ها انجام میشه و در مورد توابع دیگه نمیشه به کار برد. در مورد این سوال هم شما نمیتونید از جمله ی
صرف نظر کنید. بنابراین جوابتون درست نیست. برای فرمول نویسی هم میتونید به آدرس http://codecogs.com/latex/eqneditor.php مراجعه کنید.

abdi

New Member
لایک ها
171
M_Sharifi گفت
gilan گفت
رفع ابهام راه های مختلفی داره. مثل هوپیتال، هم ارزی و یا استفاده از قضیه های دیگر و یا راه های ابتکاری. این هم یه سوال:

[center:a2f2e0b069]
[/center:a2f2e0b069]
جوابش مي‌شه 1/6- ؟

gilan

New Member
لایک ها
0
با سلام ببینید مگه این چند جمله ای هستش ??و حدش وقتی که x به سمت صفر مثبت میل می کنه میشه 1.
ولی خوب این هم یه مدل از همین حده دیگه ؟

پیوست ها

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
gilan گفت
با سلام ببینید مگه این چند جمله ای هستش ??و حدش وقتی که x به سمت صفر مثبت میل می کنه میشه 1.
ولی خوب این هم یه مدل از همین حده دیگه ؟
درسته که چندجمله ای نیست، ولی بالاخره توان های x توش داره. درواقع ما از توان
در مقابل
داریم صرف نظر می کنیم.(نیازی به ضمیمه کردن عکس فرمول نیست. کافیه لینک عکس فرمول رو در قسمت وارد نمودن تصویر وارد کنید.)

gilan

New Member
لایک ها
0
سلام

ممکنه مفهومی بفر مایید چطور حل شده ؟

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
Re: سلام

gilan گفت
ممکنه مفهومی بفر مایید چطور حل شده ؟
چون صورت و مخرج همزمان دارند به سمت صفر میرند، باید تقریب دقیق تری برای
(غیر از
) ارائه کرد. با استفاده از هم ارزی، مقدار
زمانی که
با

[center:106b2192f4]
[/center:106b2192f4]
هم ارز میشه. حالا کافیه از دوجمله ای اول، یعنی هم ارزی
استفاده کنید.
فکر می کنید غیر از هم ارزی و یا مشتق گیری چه راه حل های دیگه ای وجود داره؟

gilan

New Member
لایک ها
0
بگم چیزی به ذهنم نمی رسه باور می کنید

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
gilan گفت
بگم چیزی به ذهنم نمی رسه باور می کنید
بله، باور می کنم. من سوال ساده ای نپرسیدم. معمولا هم دانش آموزان و هم معلمین محترم یکی برای چنین سوالی یکی از اون دو روش رو پیشنهاد می کنند.
دوستان دیگه ی سال چهارمی ایده ای ندارند؟

gilan

New Member
لایک ها
0
سلام

اقای شریفی ببخشید یه سری بسط هستش همون طور که نوشتید مثل بسط لوران خواب من و cosx,sinx رو می دونم ولی یه سری دیگه رو نمی دونم میشه بگید چطور بدست می اید مثلا tan x مگه tan از تقسیم sin بر cos بدست نمی اید بسطش ولی برا من چرا اشتباه در می اید

بالا