با سلام راستش من این رو نمی دونستمبا این اوصاف جواب حد من یه بینها یت اضا فی داره اصلا یه سوال صور مبهم توانی کلا 3 تا هستند ما یک به توان بینهایت رو چطور رفع ابهام میکنیم اقای شریفی بعد اگه میشه یه سوال برام بگذارید(از همین حد ) که من حلش کنم می خوام از این به بعد مفهومی درس بخونم
با سلام راستش من این رو نمی دونستمبا این اوصاف جواب حد من یه بینها یت اضا فی داره اصلا یه سوال صور مبهم توانی کلا 3 تا هستند ما یک به توان بینهایت رو چطور رفع ابهام میکنیم اقای شریفی بعد اگه میشه یه سوال برام بگذارید(از همین حد ) که من حلش کنم می خوام از این به بعد مفهومی درس بخونم
سلام اقای شریفی راستش من نمی دونم درست حل کردم یا نه ولی یه قضییه خونده بودم می گفت در حالتی که x به سمت صفر مثبت میل میکند جمله با کو چکترین مر تبه حا کم است این درسته ؟؟البته جواب سوال هم حل کردمولی نمی دونم درسته یا نه ؟
سلام اقای شریفی راستش من نمی دونم درست حل کردم یا نه ولی یه قضییه خونده بودم می گفت در حالتی که x به سمت صفر مثبت میل میکند جمله با کو چکترین مر تبه حا کم است این درسته ؟؟البته جواب سوال هم حل کردمولی نمی دونم درسته یا نه ؟
بحث در مورد جمله ی با کوچک ترین توان در مورد چندجمله ای ها انجام میشه و در مورد توابع دیگه نمیشه به کار برد. در مورد این سوال هم شما نمیتونید از جمله ی
بله، باور می کنم. من سوال ساده ای نپرسیدم. معمولا هم دانش آموزان و هم معلمین محترم یکی برای چنین سوالی یکی از اون دو روش رو پیشنهاد می کنند.
دوستان دیگه ی سال چهارمی ایده ای ندارند؟
اقای شریفی ببخشید یه سری بسط هستش همون طور که نوشتید مثل بسط لوران خواب من و cosx,sinx رو می دونم ولی یه سری دیگه رو نمی دونم میشه بگید چطور بدست می اید مثلا tan x مگه tan از تقسیم sin بر cos بدست نمی اید بسطش ولی برا من چرا اشتباه در می اید