عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

amideoxy

New Member
ارسال ها
658
لایک ها
400
امتیاز
0
#21
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

دقیق یادم نیست ولی باید به این ربط داشته که پروتئین ها طوری ساختار سه بعدیشونو تشکیل میدن که به صورت پایدار ترین صورت از نظر ترمودینامیکیشون در بیان

درسته؟
:218:
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#22
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

مولتن گلبول حالت سومیه در کنار دو حالت معمولی و دناتوره
که ساختار های دوم حفظ شدن ولی پروتئین دیگه فشردگی سابق رو نداره و باز شده
هم حالت دناتوره و هم حالت معمولی میتونن به صورت برگشت پذیر به مولتن گلبول تبدیل بشن

فقط همینقدر بلدم !
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#23
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

عالی بود. تحقیقات روی این مساله چه ارزشی میتونه داشته باشه؟
 

amideoxy

New Member
ارسال ها
658
لایک ها
400
امتیاز
0
#24
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

اگه اونجور که راماز گفت باشه احتمالا باید از این مولتن گلوبول ها برای تعیین ساختار سه بعدی دقیق تر پروتئین ها استفاده میشه

درسته؟؟؟
:218:
 

bahar##

New Member
ارسال ها
150
لایک ها
84
امتیاز
0
#25
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

چیزایی که در مورد واسرشت پروتینا میدونم کمی محدودند.
عواملی مانند حرارت _ph_نمک ها_سم ها_سورفاکتانت_مرکاپتواتانول وغیره...هستندکه باعث unfoldشدن یا همون denature شدن میشه.
حرارت باعث تضغیف پیوندهای هیدروژنی میشه.
ph باعث تغییر در میزان بار prها میشود.و...........
در مورد بقیه عوامل هم میتونم کمی توضیح بدم ولی منتظرم عامل اول(حرارت)پروندش بسته شه!!!:67:
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#26
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

بریم سراغ عامل سوم؟
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#27
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

استاد این گلبول چقدر پایداره؟
اینطور که راماز گفت خیلی بعیده چون ساختار سوم h.b های راه دوره.
یعنی ما میتونیم ساختار های آلفا و بتا را حفظ کنیم؟ به هرحال تعریف فرآیند تعاونی همینه.
فکر نکنم به درد ساختمان سه بعدی بخوره چون بیشتر از نصف پیوندهاش از بین رفته.
تا کریستالوگرافی داریم از پروتئین کامل دیگه چه کاریه؟
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#28
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

برای درک فرایندها و عوامل درگیر بکار میره
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#29
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

خب استاد چجوری به دستش میارن؟
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#31
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

عامل سوم؟؟؟؟
 

sara*

New Member
ارسال ها
115
لایک ها
60
امتیاز
0
#32
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

3-مواد شیمیایی
sds(سدیم دودسیل سولفات) یک شوینده آنیونی (anionic detergent) است که تقریبا تمامی میانکنش های غیر کووالان را در ساختار طبیعی پروتئین بر هم میزند. به ازای هر دو اسید امینه یک مولکول sds به پروتئین متصل میشه که باعث القای بار منفی متناسب با وزن مولکولی به پروتئین میشود.
SDS= sodium dodeyl sulfate
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#33
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

تو عوامل شیمیایی فقط sds را میشناسی؟
 

sara*

New Member
ارسال ها
115
لایک ها
60
امتیاز
0
#34
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

نه. یه سری مواد دیگه مثل مرکاپتواتانول(2-تیواتانول) یا دی تیو تریتول هم استفاده میشه.
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#35
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

عالیه، چیکار میکنه؟
 

sara*

New Member
ارسال ها
115
لایک ها
60
امتیاز
0
#36
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

فکر میکنم پیوند های دی سولفید رو احیا میکنه...
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#37
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

بریم سراغ عامل چهارم
 

bahar##

New Member
ارسال ها
150
لایک ها
84
امتیاز
0
#38
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

عامل چهارم ph؟
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#40
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

چهارم؟ چهارم؟چهارم؟
 
بالا