با شما نمیشه بحث کرد , الان دارم درباره ی تحصیل حرف میزنم داری میگی اگر اسلام بیاد بقیشون باطل هستند و ...
دوست عزیز بحث ژاپن جداست
ایران متاسفانه فرهنگ مردمش یکخورده پایین هست (توهین نشه) . حکومتش با ژاپن فرق میکنه ( نمیخوام سیاسی کنم ولی میشه بالاخره) . به چیزای دیگه فرد بیشتر اهمیت میدن تا علم فرد (فرهتگ پایین ) . به علم کمتر از چیزای دیگه اهمیت میدن مثل فوتبال و .....
دوست عزیز بحث بر سر دین نیست و شما یکم به جاده خاکی رفتی :دی
این که میگی اینا دشمن هستند و .... اینو ببین :
لینک یکجورایی حرف من هست !
هیچ کشوری دشمن کشور دیگه نیست ! اینا مال 100 سال پیشه . الان سازمان ملل اومده . میدونید اولین نیرو های امدادی که برای زلزله بم اومدند آمریکایی ها بودند ؟ من وارد این چیزا نمیشم چون میدونم تعصبی اینجا زیاد هست ...
خدا کاملا با زجر کشیدن بنده هاش مخالفه و اول از همه هم با اونایی برخورد میکنه که میتونستند هجرت کنند و نکردند .
پیامبر به کافران و کسانی که ضد دین بودن توهین نکرد و توهین کردن رو گناه دونست و حالا شما داری میگی خوبه ؟
کی گفته مثل آشغال میندازنت بیرون ؟ کی گفته زندون ؟؟؟؟؟؟ انگار شما اونور رو با اینور اشتباه میگیری ....
درباره ژاپن هم که بالا گفتم .
در ضمن راس حکومت داره میگه 100 سال از اونجا عقب هستیم بعد شما میگی 9 سال ؟
اینم بخون حصوله ترجمه ندارم :
Live in the present. The past is gone; the future is unknown -- but the present is real, and your opportunities are now. You must see these opportunities; they must be real for you. The catch is that they can't seem real if your mind is buried in past failures, if you keep reliving old mistakes, old guilts, old tragedies. Fight your way above the many inevitable Traumatizations of your ego, escape damnation by the past, and look to the opportunities of the present. I don't mean some vague moment in the present -- next week or next month, perhaps. I mean today, this minute.
در ضمن غرب که تو سال های کوتاهی پیشرفت کرد به دلیل این بود که با گذشتش زندگی نکرد ...
این چیزیه که اینجا به تو گفتند !