سلام بچه ها ! چرا دیگه از کنکوری های 89خبری نیست ! یادش بخیر روز 9 مرداد سایت داشت می ترکید ! همه تو سایت بودن ! اینقدر زود اینجارو ترک نکنیم ! دلم میخواد دوران دانشجویی هم تو این سایت باهم باشیم وتا کنکور ارشد همدیگرو همراهی کنیم وچهارسال دیگه ( ارشدی های 94 ) رو راه بندازیم !!
سلام بچه ها ! چرا دیگه از کنکوری های 89خبری نیست ! یادش بخیر روز 9 مرداد سایت داشت می ترکید ! همه تو سایت بودن ! اینقدر زود اینجارو ترک نکنیم ! دلم میخواد دوران دانشجویی هم تو این سایت باهم باشیم وتا کنکور ارشد همدیگرو همراهی کنیم وچهارسال دیگه ( ارشدی های 94 ) رو راه بندازیم !!
گفتم یه پست اینجا بزنم! بیاد بالا تو صفحه اول!
و اونایی که topic reply notification شون فعاله یه میل بهشون برسه و یه یادی از اینجا بکنن!
خیییییییییییییییییییییلی ایده جالبی بود نه!؟
اره فک کنم محال باشه اما یادش به خیر اینجا درد دل میکردیم دیگه جو اونقدر گرم نیست که پذیرا باشه بچه ها حسرت نخورید منم اولش خیلی دلم تنگ میشد اما ... ولی هیچ جایی به خوبی اینجا نبود
اره فک کنم محال باشه اما یادش به خیر اینجا درد دل میکردیم دیگه جو اونقدر گرم نیست که پذیرا باشه بچه ها حسرت نخورید منم اولش خیلی دلم تنگ میشد اما ... ولی هیچ جایی به خوبی اینجا نبود
دیگه بالاخره وقتش رسیده قول بدین
من یکی که قول میدم تا وقتی که حضور دوستامو ایتجا احساس کنم بیام!!!
وقتی فکر میکنم میبینم واقعا اینجارو دوست دارم
نامردی نکنین قول بدین نیاین!!!
با احساسات من بازی نکنین(صحنه هندی شد)
منم قول میدم همیشه سری به سایت بزنمو حضورفعال داشته باشم !!! ولی الان مدتیه بعد اعلام نتایج نهایی سایت خلوت شده !!
منم این سایتو نسبت به سایتای دیگه ای که توشون عضوم خیلی خیلی بیشتر دوست دارم !! به همین خاطر نمیتونم هیچ وقت این سایتو ترک کنم ! من هرچند امسال تابستون عضوسایت شدم اما از سال دوم دبیرستان همیشه به عنوان مهمون به سایت سر میزدم !!
چه عجب 1 باوفا پیدا شد قول بده!!!
بقیه که اند مرامن ماشاله!!!(عجب لاتی حرف زدم!!!خودش اومد!!منم نوشتم چون از دل اومد انشاله به دل بشینه بلکه شماها قولی بدین