mohamadreza salehi New Member 1391/10/13 #21 ارسال ها 337 لایک ها 82 امتیاز 0 1391/10/13 #21 پاسخ : كمترين مقدار zz_torna2 گفت اوه حق با شما هستش من در مساوی 0 قرار دادن مشتق اشتباه محاسباتی کرده بودم کلیک کنید تا باز شود... منم با توجه به جواب شما که پنج در اوردین فکر کردم چهار غلطه و یه کاری کردم پنج بشه چون دوستانم تصدیقتون کردن دیگه مطمن شدم پنج درسته به هر حال با مزه بود
پاسخ : كمترين مقدار zz_torna2 گفت اوه حق با شما هستش من در مساوی 0 قرار دادن مشتق اشتباه محاسباتی کرده بودم کلیک کنید تا باز شود... منم با توجه به جواب شما که پنج در اوردین فکر کردم چهار غلطه و یه کاری کردم پنج بشه چون دوستانم تصدیقتون کردن دیگه مطمن شدم پنج درسته به هر حال با مزه بود
B bemoniri New Member 1391/10/13 #22 ارسال ها 315 لایک ها 200 امتیاز 0 1391/10/13 #22 پاسخ : كمترين مقدار only physics گفت ببخشيد دوباره مي پرسم... مشتق sin x چي ميشه؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام طبق قاعده مشتق اینجوری تعریف میشه (راستی اگه اشتباه تایپی دیدین ببخشین) در نتیجه مشتق سینوس میشه
پاسخ : كمترين مقدار only physics گفت ببخشيد دوباره مي پرسم... مشتق sin x چي ميشه؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام طبق قاعده مشتق اینجوری تعریف میشه (راستی اگه اشتباه تایپی دیدین ببخشین) در نتیجه مشتق سینوس میشه