- لایک ها
- 173
آقا اولا سلام....ثانیا من اوایل هفته یک ایده به ذهنم رسید که بیاییم در اینجا یک ماراتن راه بندازیم...با قواعدی که میگم در ادامه....این ایده رو با گودرز و ماهان هم مطرح کردم که البته به شدت استقبال کردن....خوب قضیه اینه که این ماراتن رو من (بخوانید علیرضا!!!)و ماهان و گودرز و بهزاد می چرخونیم....اول هدفمون این بود که هر دفعه یکی از ما یک سوال ایده دار بذاریم و احیانا بعد دو روز اگر خبری باز نیامد (اساسا آن را که خبر شد خبری باز نیامد...) حلش رو بذاریم.... اما در جلسات بررسی طرح (!!!) شایان عزیزنژاد یک پیشنهاد خوبی داد....پیشنهاد این بود که : " اگه ما فقط سوال ایده دار بذاریم این طرح بیشتر به درد آدمهایی میخوره که ایده ها رو بلدن و اینا...بهتره که لم بذارید و از اون لم سوال بگذارید تا...." (حسش نیس کامل بنویسم...خلاصش این که یعنی این جوری کلی برای شهرستانی ها هم بهتره...ایضا کسانی که دسترسی به کلاسهای پیشرفته ندارن...)
از همه این حرفا که بگذریم میرسیم به نحوه برگزاری ماراتن....هر چند وقت یکبار یکی از ما یک لم یا تکنیک را مطرح میکنه و یک سری سوال هم از اون لم قرار میدهیم....(توجه کنید که یکی یکی سوالها رو قرار میدیم.لذا یکی وسط حل یک سوال نیاد بگه این سواله هم با این ایده حل میشه....مهم اینه که سوالها به ترتیب حل بشن و تا سوالی حل نشده نریم سراغ سوال بعد) بعد سر آخر هم احتمالا می پرسیم آیا کسی سوالی با این ایده داره یا نه. (میگم احتمالا چون شاید به این نتیجه برسیم که همین تعداد سوال کافیه) .
باز هم تاکید میکنم تا سوال حل نشده انتظار سوال جدید نداشته باشید.اگه سوالی حل نشده موند یکی از ما حلش رو میذاره...
در آخر این که لم اول امشب یا فردا صبح همینجا فرستاده میشه....
یا علی....
از همه این حرفا که بگذریم میرسیم به نحوه برگزاری ماراتن....هر چند وقت یکبار یکی از ما یک لم یا تکنیک را مطرح میکنه و یک سری سوال هم از اون لم قرار میدهیم....(توجه کنید که یکی یکی سوالها رو قرار میدیم.لذا یکی وسط حل یک سوال نیاد بگه این سواله هم با این ایده حل میشه....مهم اینه که سوالها به ترتیب حل بشن و تا سوالی حل نشده نریم سراغ سوال بعد) بعد سر آخر هم احتمالا می پرسیم آیا کسی سوالی با این ایده داره یا نه. (میگم احتمالا چون شاید به این نتیجه برسیم که همین تعداد سوال کافیه) .
باز هم تاکید میکنم تا سوال حل نشده انتظار سوال جدید نداشته باشید.اگه سوالی حل نشده موند یکی از ما حلش رو میذاره...
در آخر این که لم اول امشب یا فردا صبح همینجا فرستاده میشه....
یا علی....