پاسخ : ---> (ماراتن شیمی آلی) <---
گروه ترک کننده برمه. انگار باید بیشتر دقت کنی.....
اثر فضایی مربوط به گروه های اطراف هیدروژنه.هیدروژن 1درجه سه گروه احاطش کردن که یکیش آلکیلیه.اما هیدروژن 2 درجه دو گروه آلکیلی احاطش کردن پس درصدش پایین تره.میزانش هم مهم نیس حتی اگر 51 درصد به 49 باشه.
جواب سوال دومت:راه من اینه:ایزوبوتان رو برمیناسیون میکنیم.2-برمو-2-متیل پروپان تشکیل میشه.بعد باز قوی اضافه میکنیم تا حذف بده و ایزوبوتن درست شه.ایزو بوتن رو بش Br2 میزنیم تا دی برم مجاور بده.اینو میزاریم کنار فعلن.(a)
بعد متان رو به طور کامل برمیناسیون میکنیم.سپس + Mg تبدیل به گرینیارد شه.توجه کنین که فقط یه برم از تترابرمومتان ما جدا و CBr3MgBr تشکیل میشه.چون یه کربن ظرفیت داشتن دوبار منفی رو نداره.(b)
a,b رو ترکیب میکنیم.(حس میکنم این سنتز مشکل داره-راه بهتری دارید بگید)
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
بله که ضعیفه!:88: کلن به فکر اس ان دو یی که ترک کنندش کلر یا فلوئور باشه نباش.
نه تو رو خدا!اصن منتظر تائید شمایم!
نه درسته.چون باز حجیمه از c1 سریعترخواهد بود و محصول اصلی 1-بوتن میشه.اما اگه باز مثلن اتوکسید بود 2-بوتن تشکیل میشد(قاعده زایتسوف)
جواب سوال دومت:راه من اینه:ایزوبوتان رو برمیناسیون میکنیم.2-برمو-2-متیل پروپان تشکیل میشه.بعد باز قوی اضافه میکنیم تا حذف بده و ایزوبوتن درست شه.ایزو بوتن رو بش Br2 میزنیم تا دی برم مجاور بده.اینو میزاریم کنار فعلن.(a)
بعد متان رو به طور کامل برمیناسیون میکنیم.سپس + Mg تبدیل به گرینیارد شه.توجه کنین که فقط یه برم از تترابرمومتان ما جدا و CBr3MgBr تشکیل میشه.چون یه کربن ظرفیت داشتن دوبار منفی رو نداره.(b)
a,b رو ترکیب میکنیم.(حس میکنم این سنتز مشکل داره-راه بهتری دارید بگید)
بله که ضعیفه!:88: کلن به فکر اس ان دو یی که ترک کنندش کلر یا فلوئور باشه نباش.
نه تو رو خدا!اصن منتظر تائید شمایم!
نه درسته.چون باز حجیمه از c1 سریعترخواهد بود و محصول اصلی 1-بوتن میشه.اما اگه باز مثلن اتوکسید بود 2-بوتن تشکیل میشد(قاعده زایتسوف)