mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
زیاد چیزه پیچیده ای نیست... فقط کافیه یه نمودار بذارید جلوتون و دو تا نقطه انتخاب کنید و از دو راه مقایسشون کنید... از هر توضیحی واضح تره...

من در حد یه اپسیلون هم منظورتون رو نفهمیدم، آخه... امتحان کردن رو نمودار بهترین راهه! من مغزم جواب نمی ده! از یه حدی که بحث پیچیده تر بشه، کان فیوز می کنم، بعدش هم در جا ری استارت!

mobtaker

New Member
لایک ها
36
ایشون میگن تو راه 1 انحلال پذیری ها مقایسه می شن
ولی در راه 2 اختلاف انحلال پذیری ها

منم میگم جفتشون 2 تاست نه شوخی کردم جفتشون یکی اند
چون اگه
باشه یعنی
(تا اینجا شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

اگه
باشه پس
که میشه گفت
و
که مثل مقایسه در راه 1 میشه(شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
حالا شد...
متوجه منظورتون شدم حالا!

mobtaker

New Member
لایک ها
36
خوب خدا رو شکر

حالا به نظرتون درست میگم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
با عرض پوزش از همگي فك كنم هيچ كس متوجه منظورم نشده ( حتي خودم) ،اين سوال پايينو حل كنين
گرما بر انحلال كدام ماده تاثير بيشتري دارد؟
a كه در 40درجه ،260گرم و در 20 درجه ، 210گرم انحلال پذيري دارد.
b در 40، 75 گرم و در 20، 32 گرم انحلال دارد
c در 40 ، 110 گرم و در20 ، 84 گرم انحلال دارد
d در40 ، 70 گرم و در 20 ، 58 گرم انحلال دارد
توي جوابش انحلال پذيري بيشتر را بر كوچكتر تقسيم كرده و حاصل تقسيم b بيشتر شده و طبق فرمول اول اين گزينه را انتخاب كرده
اما اگه با شيب نمودار بخايم حساب كنيم چون اختلاف دما يكسانه هر كدوم كه اختلاف انحلال بيشتري داره شيب بيشتري هم داره كه در اينصورت جواب گزيته a ميشه . مطمئنم كه اين توجيهي كه من ميكنم براي شيب اشتباهه كه جوابو غلط مياره اما دليل اشتباه بودنشو نميدونم

mobtaker

New Member
لایک ها
36
آهان

فهمیدم چی میگید حالا یه چنین چیزی ولی ساده ترش توی شیمی 3 فاطمی هست فکر می کنم فصل 2 یا 3 اونجایی که بحث روی انحلال پذیریه
گفته هر ماده ای که گرمای انحلالش بیشتر باشد تاثیر گرما بر انحلالش بیشتره

mobtaker

New Member
لایک ها
36
توی همگی میزان کاهش دما یکیه و توی اولی میزان [HIGHLIGHT=#9bbb59]کاهش[/HIGHLIGHT] انحلال پذیری در اثر میزان این کاهش دما بیشتره
من فکر می کنم اثر دما روی انحلال اولی بیشتره

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
ولي جوابشو گزينه ََb زده ، سوال توي مبتكرا ن بازرگانيه فك كنمص332 سوال 281 اگه اونجا پيدا نكردين ببخشيد ديگه الان كتاب دستم نيست مطمئن نيستم اونجا هست يا نه

mobtaker

New Member
لایک ها
36
من میگم اتکینز شما انگلیسیه؟

مال من جاد 1 آبی هست و چنین چیزی رو که می گید تو این صفحه ها پیدا نمی کنم

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
آقاي مبتكر من اصلا اتكينز ندارم فعلا سفارش داده شده در راهه ، اين ص210 ام كه گفتم تو همون بازر گانيه نوشته بود ، زير ص نوشته بود براي اطلاعات بيشتر به ص فلان اتكينز مراجعه كنيد ، بازم ميگم الان كتاب مبتكران دستم نيست دادمش به يكي از بچه ها ، ولي فك كنم همون ص بود

nima94

New Member
لایک ها
296
سلام یک سوال الان مشکل کجاست؟
با همون نگاه اول هم میشد گفت b میشه از دلتا گرم حل شده با توجه به دما گفت

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
nima94 گفت
ميشه منظورتونو واضح تر بگين ، اينجوري كه ميشه a

nima94

New Member
لایک ها
296
zeynab2010 گفت
nima94 گفت
نمی دونم چه طور واضح تر بگم شایدم اشتباه می کنم ولی با توجه به داده ها میشه تشخیص داد تا ثیر دما تو bبیشتره اگه بازم نشد نمودار بکشید

mobtaker

New Member
لایک ها
36
nima94 گفت
zeynab2010 گفت
nima94 گفت
نمی دونم چه طور واضح تر بگم شایدم اشتباه می کنم ولی با توجه به داده ها میشه تشخیص داد تا ثیر دما تو bبیشتره اگه بازم نشد نمودار بکشید

خوب شما هم اینجوری که میگید میشه a چون تغییرات انحلال پذیری در اثر تغییر دمای یکسان توی a بیشتره

nima94

New Member
لایک ها
296
mobtaker گفت
nima94 گفت
zeynab2010 گفت
nima94 گفت

خوب شما هم اینجوری که میگید میشه a چون تغییرات انحلال پذیری در اثر تغییر دمای یکسان توی a بیشتره
سلام دوستان احتمالا منظورم رو اشتباه رسوندم میتونید یه جور دیگه توجیه کنید توی a بر اثر بالا رفتن دما مقدار ماده حل شده نوزده درصد افزایش داره ولی توی b پنجاه و هفت درصد
در واقع مهم نیست که تویaپنجاه گرم تغییر میکنه و توی bچهل وسه گرم این توجیه زمانی درست بود که هردو در ابتدا 210 گرم باشند امیدوارم منظورم رو رسونده باشم البته اون درصد ها بر اساس مقدار ماده حل شونده نهایی هست

mobtaker

New Member
لایک ها
36
nima94 گفت
mobtaker گفت
nima94 گفت
zeynab2010 گفت
nima94 گفت

سلام دوستان احتمالا منظورم رو اشتباه رسوندم میتونید یه جور دیگه توجیه کنید توی a بر اثر بالا رفتن دما مقدار ماده حل شده نوزده درصد افزایش داره ولی توی b پنجاه و هفت درصد
در واقع مهم نیست که تویaپنجاه گرم تغییر میکنه و توی bچهل وسه گرم این توجیه زمانی درست بود که هردو در ابتدا 210 گرم باشند امیدوارم منظورم رو رسونده باشم البته اون درصد ها بر اساس مقدار ماده حل شونده نهایی هست

احسنت
منم که کتاب رو نگاه کردم راه حلش رو با مقایسه درصد میزان افزایش ها در نظر گرفته بود نه با خود میزان افزایش ها

ببخشید من هیچوقت انشام خوب نبوده که چیزی بنویسم که هم خودم و هم دیگران بفهمن چی نوشتم

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : ---> ( ماراتن محلولها ) <---

متاسفانه بچه ها برای سوالات شماره نزدند!
سوال 1:
به محلولی به حجم 100 میلی لیتر حاوی 0.01 مولار اسید سولفور و محلول های زیر را می افزاییم. در هر مورد واکنش را بنویسید و غلظت ترکیبات در محلول را حساب کنید.
الف) 50 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار
ب) 100 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار به محلول اولیه
ج) 150 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار به محلول اولیه
د) 200 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار به محلول اولیه

آخرین ویرایش توسط مدیر

MEA76

New Member
لایک ها
860

الف)

با یه راهنمایی از خانم mahzadi

H[SUB]2[/SUB]SO[SUB]3(aq)[/SUB]+NaOH[SUB](aq)[/SUB]----->NaHSO[SUB]3(aq)[/SUB]+H[SUB]2[/SUB]O[SUB](l

[/SUB]mol H[SUB]2[/SUB]SO[SUB]3[/SUB]=0.01*0.1=0.001mol

(محدود کننده)----> molNaOH=0.01*0.05=0.0005mol

molNaHSO[SUB]3[/SUB]=0.0005mol

M Na[SUB]2[/SUB]SO[SUB]4[/SUB]=0.0005/0.15=3.33*10[SUP]-3[/SUP]

آخرین ویرایش توسط مدیر

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

سوال 2:

در تیتراسیون یون Ag[SUP]+[/SUP] با SCN[SUP]-[/SUP] از شناساگر Fe[SUP]+3[/SUP] استفاده میشود. چون در نقطه ی پایانی با یون تیوسیانات یون FeSCN[SUP]+2[/SUP] قرمز تیره تولید میشود.
تجربه نشان میدهد که بیننده فقط هنگامی میتواند رنگ FeSCN[SUP]+2[/SUP] را تشخیص دهد که غلظت ان به 10[SUP]-6[/SUP] * 6.4 مولار رسیده باشد. توجه شود یون نقره با SCN[SUP]-[/SUP] رسوب AgSCN تولید میکند.

Ksp=1.1 *10[SUP]12-[/SUP]
و ثابت تشکیل FeSCN[SUP]+2[/SUP] بصورت زیر است:

Kf=1.05* 10[SUP]3[/SUP]

با توجه به اطلاعات بالا چه غلظتی از Fe[SUP]+3[/SUP] باید استفاده شود تا تیتراسیون 50 میلی لیتر محلول 0.05 مولار Ag[SUP]+[/SUP] با KSCN با غلظت 0.1 مولار انجام شود؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568

متاسفانه بچه ها برای سوالات شماره نزدند!سوال بعد:به محلولی به حجم 100 میلی لیتر حاوی 0.01 مولار اسید سولفور و محلول های زیر را می افزاییم. در هر مورد واکنش را بنویسید و غلظت ترکیبات در محلول را حساب کنید.الف) 50 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولارب) 100 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار به محلول اولیهج) 150 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار به محلول اولیهد) 200 میلی لیتر محلول سود 0.01 مولار به محلول اولیه
سلام دوست من..لطفن از سوال یک شماره گذاری رو شروع کنید و ادامه بدید...

بالا