یه پیشنهاد: پیشنهاد می کنم یکی از ابن افراد به قید قرعه به عنوان راهبر کامپیوتر انتخاب شوند تا مشکل بی راهبر بودن کامپیوتر حل شود.(البته اگر آقای خلینا اجازه بدهند)
الف) Olympiad
ب)SABB
یک نکته ی دیگر در مورد enum:
شما می توانید از enum برای تعریف ثوابت استفاده کنید. این یک جایگزین خوب برای const و define# است.
مثلا برای تعریف چند ثابت از نوع int کافی است بنویسید:
کد
enum{i=1,j=198,k=900};
اما دقت داشته باشید که فقط برای ثوابت int می توانید از enum استفاده کنید.
یک نکته ی دیگر در مورد enum:
شما می توانید از enum برای تعریف ثوابت استفاده کنید. این یک جایگزین خوب برای const و define# است.
مثلا برای تعریف چند ثابت از نوع int کافی است بنویسید:
کد
enum{i=1,j=198,k=900};
اما دقت داشته باشید که فقط برای ثوابت int می توانید از enum استفاده کنید.
یه پیشنهاد: پیشنهاد می کنم یکی از ابن افراد به قید قرعه به عنوان راهبر کامپیوتر انتخاب شوند تا مشکل بی راهبر بودن کامپیوتر حل شود.(البته اگر آقای خلینا اجازه بدهند)
الف) Olympiad
ب)SABB
الف) Olympiad
ب)SABB
الف) Olympiad
ب)SABB
سوالاتی که شاز منتشر کرده جالب به نظر می آیند. پیشنهاد می کنم یه وقتی رو تعیین کنیم و همه مون همزمان شروع به حل سوالات کنیم. پیشنهاد من فردا از 12 تا 17 است. (مدتش 5 ساعته)
اگر موافق نیستید ، زمان مورد نظر خودتون رو پیشنهاد بدهید
سوالاتی که شاز منتشر کرده جالب به نظر می آیند. پیشنهاد می کنم یه وقتی رو تعیین کنیم و همه مون همزمان شروع به حل سوالات کنیم. پیشنهاد من فردا از 12 تا 17 است. (مدتش 5 ساعته)
اگر موافق نیستید ، زمان مورد نظر خودتون رو پیشنهاد بدهید