Olympiad

New Member
لایک ها
134
پاسخ : ماراتن sgu , usaco

امیدواریم تعداد آرا بیش از 4 نفر بشه !!!!!!!! :d اگرم نشد شاید ماراتن ادامه پیدا کرد :d :218:

تا وقتی آرا به 4 تا نرسه فعلا سوالی قرار نمیدم :d

Olympiad

New Member
لایک ها
134

سوال 108 sgu :

برای هر عدد d(n) ، n برابر مجموع ارقام n بعلاوه ی n هست . اگر دو عدد x,y داشته باشیم که d(x)=y اونو قت x یک سازنده ( generator ) برای y هست . به یه عدد میگیم self-number اگه هیچ سازنده ای نداشته باشه .

ورودی :
اعداد N,K و بعدش اعداد s1,s2,...,sk رو میدن .
(N<=10[SUP]7[/SUP], 1<=K<=5000)

خروجی :
باید تو خط اول تعداد اعداد self-number از 1 تا n رو چاپ کنید ودر خط بعدی به ازای هر si ، si امین عدد self-number رو چاپ کنید .

_ من خودم این سوال رو اکسپت نکردم !!!!
_ خواهشا اول الگوریتمتون رو بگید !!!!!!!

Olympiad

New Member
لایک ها
134

خوب به دلیل مشکوک بودن سوال 108 ، سوال بعدی رو میزارم !!!!!

سوال 259 SGU :

یه مغازه ای (agency !!!!!!! :D) داریم که باید N تا نامه پرینت کنه و فقط یه دونه پرینتر دارن !!! زمانی که طول میکشه تا نامه ی i-ام پرینت شه Ti دقیقه طول میکشه و به محض اینکه هر نامه ای پرینت شد ، پیک اون رو به مقصدش میرسونه که برای نامه ی i-ام Li دقیقه طول میکشه (تعداد پیکها نامحدود هستن !) حالا شما باید کمترین زمانی که نیاز هست تا همه ی نامه ها چاپ شن و به مقصدشون برسن رو بگید .

ورودی :

اول N رو میده بعدش تو خط دوم N تا عدد میده که i مین عدد Ti هست و تو خط سوم هم N تا عدد میده که Li ها هستند . (N<=100 , Ti ,Li <=1000)

خروجی :

کمترین زمان لازم برای چاپ همه ی نامه ها و به مقصد رسوندنشون !!!!!!

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325

با Greedy حل می شه!(یعنی من اینطوری حل کردم!) .... اگه ACC نشدی بگو کدمو بذارم ... راستی کلا با تالار IRYSC مشکل دارم اگه می شه سوال بعدی رو خودت بذار!... مرسی!

Olympiad

New Member
لایک ها
134

کد سوال قبل رو فعلا نزدم !!!! حالا برای اینکه ماراتن عقب نمونه یه سوال میذارم که خودم قبلا اکسپت کردم تا سوال قبلی رو کدش رو اکسپت کنم :D :167:

سوال 149 SGU :

یه مدرسه ای ابتدای سال ، یه کامپیوتر میخره ! در طول سال n-1 کامپیوتر دیگه میخره که هر کدوم ، با یه کابل به دقیقا یکی از کامپوترهای قبلی وصل هستن . حالا میخوایم برای هر کامپیوتر دورترین کامپیوتر نسبت بهش رو پیدا کنیم . ( یه درخت وزندار میده و برای هر راس ، اندازه ی بلندترین مسیری که از این راس خارج میشه رو میخواد !!!!!!!!!!!! )

ورودی :

اول N رو میده و بعد در N-1 خط بعدی برای کامپیوتر های 2 تا n ام اول شماره ی کامپیوتری که بهش وصل هست رو میگه و بعد طول کابل بین دو تا کامپیوتر ( n<=10000 و مجموع طول کابلها <= 10[SUP]9[/SUP])

خروجی :
در سطر i-ام طول بلندترین مسیری که از راس i-ام شروع میشود

Olympiad

New Member
لایک ها
134

خوب به دلیل مشکوک بودن سوال 108 ، سوال بعدی رو میزارم !!!!!

سوال 259 SGU :

یه مغازه ای (agency !!!!!!! :D) داریم که باید N تا نامه پرینت کنه و فقط یه دونه پرینتر دارن !!! زمانی که طول میکشه تا نامه ی i-ام پرینت شه Ti دقیقه طول میکشه و به محض اینکه هر نامه ای پرینت شد ، پیک اون رو به مقصدش میرسونه که برای نامه ی i-ام Li دقیقه طول میکشه (تعداد پیکها نامحدود هستن !) حالا شما باید کمترین زمانی که نیاز هست تا همه ی نامه ها چاپ شن و به مقصدشون برسن رو بگید .

ورودی :

اول N رو میده بعدش تو خط دوم N تا عدد میده که i مین عدد Ti هست و تو خط سوم هم N تا عدد میده که Li ها هستند . (N<=100 , Ti ,Li <=1000)

خروجی :

کمترین زمان لازم برای چاپ همه ی نامه ها و به مقصد رسوندنشون !!!!!!
خوب منم سوال 259 رو اکسپت کردم !!!! .......... اینم کدم ..... بقیه هم کدهاشون رو بزارن !!! :212:

خوب سوال بعدی هم همون سوال 149 ه !!!!

سوال 149 SGU :

یه مدرسه ای ابتدای سال ، یه کامپیوتر میخره ! در طول سال n-1 کامپیوتر دیگه میخره که هر کدوم ، با یه کابل به دقیقا یکی از کامپوترهای قبلی وصل هستن . حالا میخوایم برای هر کامپیوتر دورترین کامپیوتر نسبت بهش رو پیدا کنیم . ( یه درخت وزندار میده و برای هر راس ، اندازه ی بلندترین مسیری که از این راس خارج میشه رو میخواد !!!!!!!!!!!! )

ورودی :

اول N رو میده و بعد در N-1 خط بعدی برای کامپیوتر های 2 تا n ام اول شماره ی کامپیوتری که بهش وصل هست رو میگه و بعد طول کابل بین دو تا کامپیوتر ( n<=10000 و مجموع طول کابلها <= 10[SUP]9[/SUP])

خروجی :

آخرین ویرایش توسط مدیر

Olympiad

New Member
لایک ها
134

کد سوال قبل رو فعلا نزدم !!!! حالا برای اینکه ماراتن عقب نمونه یه سوال میذارم که خودم قبلا اکسپت کردم تا سوال قبلی رو کدش رو اکسپت کنم :D :167:

سوال 149 SGU :

ورودی :

خروجی :
کسی نظری راجع به این سوال نداره ؟!؟! خوباول سعی کنید الگوریتمش رو پیدا کنید بعد کدش رو بزنید !!!!!!!!

یه راهنمایی :
.
.
.
.
.
.
.
به دو سر قطر(بلندترین مسیر گراف) (که در اینجا گرافمون درخت هست!!!) توجه کنید !
:26::26:

آخرین ویرایش توسط مدیر

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

سوال 149 باید رو تک تکشون دایکسترا بزنیم دیگه( تایم نمی شه؟!!!)

Olympiad

New Member
لایک ها
134

سوال 149 باید رو تک تکشون دایکسترا بزنیم دیگه( تایم نمی شه؟!!!)
مسلما اگه این کارو کنی ، برنامت تایم میشه ............... از اینکه گرافمون درخت هست باید استفاده کنید ..... تو پست 2 تا بالایی هم راهنمایی کردم :5:

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

راست میگی. خب این کارو می کنیم.
اوّل دو سر قطر رو در نظر می گیریم و خود قطر رو همراه با رووسش تو یه وکتور ذخیره می کنیم. و به هر راس در قطر فاصله اش تا دورترین سر قطر را نسبت می دیم.
بعد روی هر راس dfs می زنیم تا به یه راس توی قطر برسیم.
بعد بیشترین فاصله ی اون راس می شه فاصله اش تا راس v که توی قطر هست+ فاصله راس v تا دور ترین سر قطر که قبلا ذخیره کردیم[HR][/HR]
اگه درسته بگید بشینم کدشو بزنم

Olympiad

New Member
لایک ها
134

راست میگی. خب این کارو می کنیم.
اوّل دو سر قطر رو در نظر می گیریم و خود قطر رو همراه با رووسش تو یه وکتور ذخیره می کنیم. و به هر راس در قطر فاصله اش تا دورترین سر قطر را نسبت می دیم.
بعد روی هر راس dfs می زنیم تا به یه راس توی قطر برسیم.
بعد بیشترین فاصله ی اون راس می شه فاصله اش تا راس v که توی قطر هست+ فاصله راس v تا دور ترین سر قطر که قبلا ذخیره کردیم[HR][/HR]
اگه درسته بگید بشینم کدشو بزنم
اگه یکم دقت کنی ، میبینی که اصلا لازم نیست رئوس قطر رو داشته باشیم و دو تا راس انتهایی قطر کافی هستند و اگه یکم بیشتر دقت کنی میفهمی که n تا dfs هم اصلا لازم نیست!!! :5: ( با n تا dfs احتمالا تایم میشی !!!!)

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

حق با شماست.
درستش اینه که اوّل دو سر قطر رو پیدا کنی.
بعد روی دو سر قطر دایکسترا ( چون با درخت سر و کار داریم برای راحتی کار dfs ) میزنیم.

بالا