hoco.hc

New Member
لایک ها
267
پاسخ : ماراتون uva

با توجه به این که داینامیک یه شیوه حل کردن مسئله هستش ولی گراف کلا یه مبحث هست و احتمالا در بعضی الگوریتم های گراف باید داینامیک هم استفاده بشه، می گم داینامیک بزنیم.
بین وبلاگ و snipt هم ، هر دوشون خوبند. ولی وبلاگ یه چند تا حسن داره : اولن جمع و جور تره، دومن فارسیه، سومن خودمون می تونیم توش گهگاه مطلب یا متنی بزاریم، چهارمن کسی که تو گوگل سرچ می کنه اگه فارسی سرچ کنه خیلی بعیده به snipt برسه، پنجمن می تونیم وبلاگ بسازیم و کدامونا تو snipt بزاریم (دی ))

Olympiad

New Member
لایک ها
134

با توجه به این که داینامیک یه شیوه حل کردن مسئله هستش ولی گراف کلا یه مبحث هست و احتمالا در بعضی الگوریتم های گراف باید داینامیک هم استفاده بشه، می گم داینامیک بزنیم.
بین وبلاگ و snipt هم ، هر دوشون خوبند. ولی وبلاگ یه چند تا حسن داره : اولن جمع و جور تره، دومن فارسیه، سومن خودمون می تونیم توش گهگاه مطلب یا متنی بزاریم، چهارمن کسی که تو گوگل سرچ می کنه اگه فارسی سرچ کنه خیلی بعیده به snipt برسه، پنجمن می تونیم وبلاگ بسازیم و کدامونا تو snipt بزاریم (دی ))
خوب ، پس داینامیک میزنیم :d:d:d با وبلاگ هم موافقم (حرف حق جواب نداره :d) .... سوال بعدی رو لطفا بذارید ...

ممنون

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

باز هم مثل گریدی از یه سوال خیلی راحت شروع می کنیم و به سوالات سخت می رسیم ( نه مثل گریدی :197:)
سوال maximum sum :
یه آرایه دو بعدی از اعداد مثبت و منفی داده می شه. از شما می خواد زیر مستطیلی که بیشترین مجموع رو داره رو پیدا کنید.
ورودی: یه n و بعد n*n تا عدد هست که اعداد جدول n*n رو تشکیل می دند. و این اعداد به صورت ردیفی از چپ به راست پر می شند.
خروجی: بیشترین مجموع زیر مستطیل ها

mohsen2010

New Member
لایک ها
35

بچه ها منم کدش رو زدم (کد سوال قبل)
کمی bugداره درستش می کنم و به شما می پیوندم ;)

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

بچه ها منم کدش رو زدم (کد سوال قبل)
کمی bugداره درستش می کنم و به شما می پیوندم ;)
قدمتون رو چشم. بفرمایید.
( کد داینامیکه یا گریدی؟ )

mohsen2010

New Member
لایک ها
35

من هرکاری که می کنم نمی تونم bugاش رو پیدا کنم.
شما ببینید می تونید:
کد

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

کدتون اصلاح شد.
( من با a.at(i) آشنایی نداشتم. به خاطر همین همه رو به a.push_back تغییر دادم . + یه سری تغییرات دیگه. )

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

از اون جایی که می خوایم تا چند وقت داینامیک بزنیم، برای آشنایی بیشتر می تونید مقاله های و کتب زیر رو بخونید و مسائل رو حل کنید.
1- فصل داینامیک clrs
2- از topcoder
3- ویکی پدیا
4- http://mat.gsia.cmu.edu/classes/dynamic/dynamic.html
5- Dynamic Programming Practice Problems
خودم clrs و topcoder رو پیشنهاد می کنم. ( مخصوصا مقاله topcoder رو )

آخرین ویرایش توسط مدیر

mohsen2010

New Member
لایک ها
35

کدتون اصلاح شد.
( من با a.at(i) آشنایی نداشتم. به خاطر همین همه رو به a.push_back تغییر دادم . + یه سری تغییرات دیگه. )
خیلی ممنون.
من هم clrs می خونم ولی بعضی جاهاش رو متوجه نمی شم.
اگه دوست دارید اینجا یا یه جای دیگه تو انجمن ایجاد کنیم تا اشکال های همدیگه رو رفع کنیم.

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

خیلی ممنون.
من هم clrs می خونم ولی بعضی جاهاش رو متوجه نمی شم.
اگه دوست دارید اینجا یا یه جای دیگه تو انجمن ایجاد کنیم تا اشکال های همدیگه رو رفع کنیم.
سی ال آر اس الآن فقط فصل 15 رو نیاز داریم نه همشو. ( البته بلد بودن داده ساختار ها هم خوبه ها) ولی باز هم از نظر من topcoder بهتر توضیح داده. اگه می تونید انگلیسی بخونید.

Olympiad

New Member
لایک ها
134

باز هم مثل گریدی از یه سوال خیلی راحت شروع می کنیم و به سوالات سخت می رسیم ( نه مثل گریدی :197:)
سوال maximum sum :
یه آرایه دو بعدی از اعداد مثبت و منفی داده می شه. از شما می خواد زیر مستطیلی که بیشترین مجموع رو داره رو پیدا کنید.
ورودی: یه n و بعد n*n تا عدد هست که اعداد جدول n*n رو تشکیل می دند. و این اعداد به صورت ردیفی از چپ به راست پر می شند.
خروجی: بیشترین مجموع زیر مستطیل ها

خوب از این به بعد برای سوال ها شماره بذارید .....

من این سوال رو اکسپت کردم و فقط یه چیزی که باید به سوال اضافه بشه اینه که زیر مستطیلمون باید نامنفی باشه !!! یعنی اگه همه ی عددها منفی بودن ، 0 چاپ کنه .....

پ.ن : کد

آخرین ویرایش توسط مدیر

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

1
کد من هم اکسپت شد.

توضیح مختصر کد: اوّل حاصل جمع همه اعداد از بالا سمت چپ تا یه خونه ای رو توی یه آرایه ریختم. بعد در هر مرحله همه مستطیل هایی که پایینشون خونه a[j] می شه رو حساب کردم و ماکسیممشون رو با s مقایسه کردم.
این هم کد

آخرین ویرایش توسط مدیر

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

چند تا قانون جدید هم به ماراتون اضافه می شه که تو پست بالا می تونید بخونیدشون.
1- اگه می خواید بحثی در مورد یه سوال بکنید یا جوابشو بزارید یا کلا هر کاری راجع به یه سوال انجام بدید شمارشو باید بالای پستتون وارد کنید.
2- سعی کنید یه توضیح خیلی مختصر در رابطه با کدتون بدید ( کلیت این که چی کار کردید )

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

2
سوال بعدی:
take the land
یه آرایه از 1 و 0 بهمون میده. بزرگ ترین زیر مستطیل رو پیدا کنید که همه خونه هاش صفر باشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر

Olympiad

New Member
لایک ها
134

2
سوال بعدی:
take the land
یه آرایه از 1 و 0 بهمون میده. بزرگ ترین زیر مستطیل رو پیدا کنید که همه خونه هاش صفر باشه.
خوب این سوال هم به شدت به مسئله قبلی نزدیکه و میتونید با یه تعییر جزئی توی کد سوال قبلی اینو اکسپت کنید .... من فعلا کدم رو نمیزارم تا بقیه هم کداشون رو بذارن !!!!!!!!!!!!!!!! :d

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

خوب این سوال هم به شدت به مسئله قبلی نزدیکه و میتونید با یه تعییر جزئی توی کد سوال قبلی اینو اکسپت کنید .... من فعلا کدم رو نمیزارم تا بقیه هم کداشون رو بذارن !!!!!!!!!!!!!!!! :d
اتفاقا بعد از این که اینو بزارم خودم هم اینو فهمیدم. ولی خوب گفتم ولش کن دیگه گزاشتمش. فردا ایشالله کدشو می زارم.

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

2
من راه حل داینامیکی قشنگی پیدا نکردم. و کدم رو به صورتی که بیشتر به بازگشتی می خوره حل کردم.
اینم کدم

Olympiad

New Member
لایک ها
134

ولی من چند تا تغییر جزئی توی کد سوال قبلی دادم و اکسپت شد ... کد

یه توضیح کوچک : توی این سوال هم مثل سوال قبل عمل میکنیم با این تفاوت که هر جا که جمع زیر مستطیلمون 0 بود و مساحتش هم بیشتر بود جوابمون رو برابر با اون مساحته قرار میدیم !!!!!!

لطفا سوال بعدی رو بزارید .....

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

3
147 - dollors
واحد پول نیوزیلند شامل $100, $50, $20, $10, 5$ , 1 $ , 2 $ اسکناس و سکه های 50c, 20c, 10c ,5c می باشد. به شما یه مقدار n میده. و ازتون می خواد که تعداد روش هایی که می شه با مقادیر پول به n رسید رو به عنوان خروجی برگردونید.

بالا