مثلث های آبی

لایک ها
79
راس های یک مثلث را به رنگ آبی رنگ کرده ایم. آیا می توان داخل این مثلث , 10 نقطه آبی و 20 نقطه قرمز قرار داد به طوری که درون هر مثلثی که هر 3 راسش آبی باشند , دست کم یک نقطه قرمز وجود داشته باشند؟

هیچ 3 نقطه ای همخط نیستند.

m0hamad.moTE

New Member
لایک ها
53
پاسخ : مثلث های آبی

استاد ما بگیم؟ d:

آخرین ویرایش توسط مدیر

happymoj

Active Member
لایک ها
150

ببینین ای راه درسته یادارم چرت و پرت می گم
اگه کلا 4 تا نقطه ی آبی ینی با احتساب 4 نقطه ی مثلث اولیه داشته باشیم می تونیم مثلث کلی رو 3 بخش مجزا کنیم و باتوجه به این اگه 5 نقطه داشته باشیم 5 ناحیه مجزا و همیننطور اعداد فرد بعدی بنابر این برای 13 نقطه می تونیم مثلث کلی رو به 21 بخش مجزا تبدیل کنیم و با توجه به این که 20 نقطه ی قرمز بیشتر نداریم تناقضه پس نمی تونیم رسمش کنیم:95:

m0hamad.moTE

New Member
لایک ها
53

بله! راه حلت تقریبن درست ِ! فقط مشکلی که هست باید توی نوشتن تمرین کنی! این رو اگه توی مرحله دو بنویسی عمرن نمره ی کامل نمی گیری در صورتی که سوال رو حل کردی! و این بدترین اتفاق ممکنه که با یه کم وقت صرف کردن به راحتی درست می شه!
اولن گفتی اعداد فرد بعدی، چرا اعداد فرد؟ اعداد زوج نمی شه؟ مثلن 6 تا نقطه ابی (3 تا اصلی ها + 3 تا هم داخل)
و گفتی به 21 ناحیه! باید تاکید می کردی ناحیه مثلثی شکل و حتی توضیح می دادی چه جوری می شه به یه همچین ناحیه بندی ای رسید.
و بهتر بود فرمول کلی برای تعداد نواحی برحسب تعداد نقطه ها می دادی...

(بعضی موقع ها مصحح های باشگاه چون تعداد قبولی ها ممکنه بالا بره واقعن دنبال بهونه می گردن که نمره کم کنن! پس از من میشنوی از همین الان، تو هر جایی که می خوای حل یه مساله رو بنویسی فرض کن قراره مصحح بخونه و تصحیح کنه :))

آخرین ویرایش توسط مدیر

mimilad

New Member
لایک ها
40

راه حل شما درسته در واقع (البته به جز اون اولش که نوشتید مثلث 4 راس داره :4:) در واقع میشه راه حل شما را استقرایی کرد .

happymoj

Active Member
لایک ها
150

بله! راه حلت تقریبن درست ِ! فقط مشکلی که هست باید توی نوشتن تمرین کنی! این رو اگه توی مرحله دو بنویسی عمرن نمره ی کامل نمی گیری در صورتی که سوال رو حل کردی! و این بدترین اتفاق ممکنه که با یه کم وقت صرف کردن به راحتی درست می شه!
اولن گفتی اعداد فرد بعدی، چرا اعداد فرد؟ اعداد زوج نمی شه؟ مثلن 6 تا نقطه ابی (3 تا اصلی ها + 3 تا هم داخل)
و گفتی به 21 ناحیه! باید تاکید می کردی ناحیه مثلثی شکل و حتی توضیح می دادی چه جوری می شه به یه همچین ناحیه بندی ای رسید.
و بهتر بود فرمول کلی برای تعداد نواحی برحسب تعداد نقطه ها می دادی...

(بعضی موقع ها مصحح های باشگاه چون تعداد قبولی ها ممکنه بالا بره واقعن دنبال بهونه می گردن که نمره کم کنن! پس از من میشنوی از همین الان، تو هر جایی که می خوای حل یه مساله رو بنویسی فرض کن قراره
مصحح بخونه و تصحیح کنه :))
ممنون ولی می شه راجه به طرز نمره دادن بیشتر توضیح بدی ینی الان من چی کار کنم که نمره ازم کم نشه چه جوری تمرین کنم:43:

m0hamad.moTE

New Member
لایک ها
53

ممنون ولی می شه راجه به طرز نمره دادن بیشتر توضیح بدی ینی الان من چی کار کنم که نمره ازم کم نشه چه جوری تمرین کنم:43:
همان طور که گفتم:
اولن سعی کن، راه ِ هر سوالی که حل کردی رو روی برگه بنویسی و به حل ذهنی ِ و یا در چک نویس سوال اکتفا نکن!
دومن سوالاتی که حل ِ طولانی تری دارند و یا از نوع نوشتن ِ خودت راضی نیستی، می تونی بزاری این جا (یعنی سوال را در پست اول و جواب رو در پست دوم و به طور کامل) یا به یکی از معلم ها بدی و ازشون بخوای که راه حلت رو تصحیح کنن (مطمئن باش اغلب این کار رو انجام می دن ؛) )
سومن به جر چیز های خیلی بدیهی هیچ وقت از زیاد نوشتن ضرر نمی کنی! زیاد نوشتن، به معنی ِ چرت نوشتن نیست، منظور اینه که هیچ مرحله ای از حلت رو نگو مصحح که احمق نیست می فهمه، چون مصحح می تونه این استدلال رو بکنه که فلان جای حل رو نگفتی لابد نفهمیدی و نمره کم کنه!
بازهم می گم می تونی روزی یک سوالی رو که حل کردی با جواب بزاری همین جا و راهبرها یا من برات تصحیح کنیم! ؛)

بالا