پاسخ : مدت کم و مطلب زیاد
مگه چندتا کتاب گفتم؟ یه دونه ساسان +یه بخش کوچیک از استنسفیلد!
با قاطعیت میتونم بگم با خوندن متن کتاب درسی ، سوالای ژنتیک کنکور رو هم نمیشه حل کرد چه برسه به سوال المپیاد! حالا اینکه شما با خوندن متن کتاب درسی میتونین سوال المپیاد رو اونم به راحتی! حل کنید ، به نظرم من محاله!!
ببین من ژنتیک مندلی رو از روی کتاب درسی در عرض یک روز قبل اینکه استاد المپیادمون درس بده خوندم. مطمئنا همه با متن کتاب درسی کاملا آشنا هستین و میدونید که چطور حرف میزنه. وقتی تمام تلاشتو بذاری که اونو بفهمی، مطمئن باش انقد نکته ها دستت میاد که تو کتاب و جزوه هیچ کسی نیس. من خودم سر کلاس معلمای مدرسم جزوه و نکته نمی نوشتم ولی انقد دقیق میخوندم که با یه کم تحلیل بتونم به همونا برسم. اینجوری خوندن باعث میشه که هیچ وقت فراموشت نشه.
نمیدونم کارم درس بود یا غلط ولی من اولین سوالی که بعد یه دونه شجره نامه کتاب حل کردم، سوال ژنتیک دوره 15 بود. واقعا یه هفته ذهنمو مشغول کرد، چون تازه شروع کرده بودم. ولی باعث شد که بتونم بقیه سوالاتو با یه دور خوندن بتونم حل کنم.
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی سر کلاس المپیادمون استادمون میشست من واسه بچه ها سوال حل میکردم.
بعدشم المپیاد که نمیخواد مثه کنکور باشه، میخواد اونایی که میتونن خوب فکر کنن رو جدا کنه.
در ضمن اصلا کتابو دست کم نگیر.