من هردوتاشو درست زدم!
مگه خبر ندارین؟بچه هایی که2 دوره قبول شدن نمیتونستن امسال شرکت کنن!یعنی باشگاه اعلامیه زد شرکت کنید هم راتون نمیدیم!بیاین پولاتونو پس بگیرین!
ولی من برای دل خودم شرکت کردم!ولی چون حتی اگر 100 زده باشم هم بهرحال بابقیه بچه هامقایسه نمیشم ترجیح می دم درصدمو نگم!
راستی بچه ها!میخواستم یه خاطره در مورد این درصدگفتنهای قبل اعلام نتایج بگم!البته میخواستم خود اقای انصاری نباشن ولی حالا باوجود اینکه هستن میگم:
بعد المپیاد چهارم بود!اون موقعها ! باشگاه فروم داشت واکثر بچه هایی که بعدا برگزیده شده بودن توفروم عضو بودن.خلاصه مثل همین الان درصدامونو گفتیم.بالاترین درصدتاجایی که یادمه حدود71 بود وبقیه بچه ها بین 60-70 زده بودن وتقریبا مطمن شده بودیم که بچه هایی که بالای 60 زده بود قبولن واینوهم بگم که فقط 2 نفر حدود 71 زده بودن وبقیه زیر 70
توی این حین یه نفر که از روی نام کاربریشون مشخص بود اقای انصارین!اومد وتوی باشگاه نوشت:
بچه ها من 80 زدم بنظرتون قبول میشم؟
یعنی باورتون نمیشه!موجی از نابودی کل باشگاه رو گرفت!همه رفته بودن تو خودشون!توی سروصورتمون میزدیم!
چند نفرهم بودن که پرسیدن:چجوری 80 زدی؟.واقعا داری راست میگی و....
من که به شخصه یادمه اصن افسردگی گرفتم!
نکته ی جالب هم این بود که بعد اولین پستشون ایشون دیگه اصن باشگاه نیومدن که ببینن چه شوکی به بچه ها وارد کردن واون جمله اولین واخرین پستشون بود!
خلاصه بعدازینکه نتایج اومد بالاترین درصد 74 بود
اقای انصاری هم با حدود70-71 درصد،پنجم-ششم شدن!(امیدوارم ازمن بابت این خاطره دلخور نشن!من فقط حقیقتو گفتم!)
خلاصه اینکه خیلی به این درصدگیریهای قبل اعلام نتایج اعتمادی نیس!مگر اون دسته ای که دقیقا جواب هارو وارد دفترچه کردن!