nima94

New Member
لایک ها
296
به نظر من کلرو بنزن میشه قبلا از یکی پرسیدم اما دلیلش رو نگفت اگه کسی میدونه بگه

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
به نظره من کلرو بنزنه...

mobtaker

New Member
لایک ها
36
خب توضیح بدین لطفا!!!

farhad2009

New Member
لایک ها
125
بفرما اینم توضیح
از توضیح استاد شیمی خودم میگم اگه شما چیزی دست گیرتون شد مارو هم خبر کنید

بریم سر اصل مطلب:
ایشون میگن اریل یا همون فنیل هیبرید میشه یه گونه پر الکترون هم هست و ما بهش میگیم یه حالت نرم!!!!
فلوور الکترونهارو بهسمت خودش میکشه و همچی زیاد پر الکترون نیشت پس میشه یه گونه سخت !!!!
کلر زبون بسته این وسط هم پر الکترون تره نسبت به فلوور هم الکترو نگاتیوه که میشه یه گونه نرم !!!!۱
پیوند بین دو گونه نرم قطبش پذیری بیشتری نسبت به پیوند گونه نرم و سخت داره .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب مدال طلایه امسال!!! !
این موضوع برمیگرده به همپوشانی بهتر اوربیتال هایه هنمجنس و تغدیه بهتر اتم هایه الکترونگاتیو .
فلوور وکربن در یک دوره هستند و اوربیتال هایه لایه ظرفیت شان شباهت بیشتری دارند و در واقع همجنسترند نسبت به کلر و کربن
و اربیتال هایه همجنس تر همپوشانی بیشتری میکنند. فک کنم هرچی همپوشانی بیشتر شه قطبش پذیری کمتر شه
و همچنین به طول پیوند هایه کلر- کربن و فلوور- کربن هم موثرند
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب دوستایه گلم از مرکز سمپاد رشت!

فلوور خیلی کوچیکه وچگالی بارش نمیتونه از یه حدی بیشتر بشه اما کلر به علت بزرگی میتونه چگالی بار بیشتری رو
تحمل کنه و در نتیجه الکترون بیشتری از فنیل میگیره و قطبیت مولکول رو بالا میبره الکترونهایه فلوور خیلی بهم فشرده اند واز ورود الکترونبیشتر جلوگیری میکنند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجیه شدید

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سلام سوال ۱۹ فصل ۷ درسته!

mobtaker

New Member
لایک ها
36
مال من یه کپی از این کتابه اگه میشه سوال رو بذارین

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سوال:۱۹
چند گرم محصول از سوزاندن نیم مول از هیدروکربنی که بر اثر منو برماسیون رادیکالی ( جانشینی یک اتم هیدروژن در مولکول با یک اتم برم) ۲۸ در صد بر جرم ان افزوده میشود٫ تولید میگردد؟
گزینه ها
الف) ۶۲۹ ب) ۷۷۰ ج) ۱۲۵۸ د) ۱۱۱۷ جرم مولی برم = ۸۰
من که فک کنم سوال غلطه .

mobtaker

New Member
لایک ها
36
به نظرم سوال کمی مشکل داره

اما با یه زرنگی و کلک میشه حلش کرد:

داریم جرم برم دار شده 28 درصد افزوده شده پس جرمش 1.28 برابر جرم اولیه است:​
از اینجا به بعد من اینو آلکان فرض کردم چون جرم مولی آلکن و آلکین و آلکادی ان نمیتونه 282 باشه​
پس:​
----------------------------------------------------------------------------------------------------------​
محصول:

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سلام
این دو تا سوالو یکی حل کنه من که نتونستم

سوال ۱۵۹ فصل ۴: فوتون منتشر شده توسط هلیم برانگییخته طول موجی برابر 58.4nm دارد . چنانچه این فوتون به اتم ارگون برخورد کند انرژی جنبشی الکترون پرتاب شده بر حسب eV چند است ؟ ( انرژی یونش اتم ارگون 15.759eV ) ٫
1eV=23.061kcal/mol ............ 1/cm = 2.8591*10^-3 kcal/mol

سوال ۱۶۰ : کدام انتقال الکترونی در طیف +Li 2 ( لیتیم برانگیخته) با اولین خط سری لیمان در طیف هیدروژن یکسان است ؟
الف) n2 -->n6 ب) n1 -->n2 ج) n2 -->n3 د) n3 -->n6

راستی سوال بالا که اقایه مبتکر جواب دادند فک کنم اینطوری هم حل بشه !
ا گه از اول بگیریم الکان و بگیم درصد جرمی برم به هیدروکربن اولیه ۲۸ ٪ باشه. حل میشه :
0.28= 80/14n+2
n=20
که بقیه اش همونه اولش فک میکردم خیلی سخته ولی ....................

راستی نمیشه گفت چون نوشته مونو برماسیون رادیکالی هیدرو کربنو الکان بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟

اون دوتا سوالو حل کنید

farhad2009

New Member
لایک ها
125
ینی واقعا یکی نیس جواب بده

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
سلام...لطفا اگه كسي جواب اين سوالو ميدونه بگه ، من هر كاري كردم هيچ توجيهي نتونستم براش پيدا كنم
كدام يك از گونه هاي زير داراي بيشترين آنتروپي در25 است؟
CO CH4 N2 H2O
جوابش CO است

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
ببخشيد ...ميدونم جاي اين سوال اينجا نيستا اما خيلي فكرم مشغول شده. بالاي پيغامهاي همه كنار نقل قول نوشته تشكر، چرا مال من نوشته ويرايش؟! خوب من تازه واردم اينارو نميدونم.

farhad2009

New Member
لایک ها
125
zeynab2010 گفت
سلام...لطفا اگه كسي جواب اين سوالو ميدونه بگه ، من هر كاري كردم هيچ توجيهي نتونستم براش پيدا كنم
CO CH4 N2 H2O
جوابش CO است
به نظر من باید به داده هایه تجربی تکیه کرد . البته نمیدونم شاید قاعده ای باشه !!!
zeynab2010 گفت
ببخشيد ...ميدونم جاي اين سوال اينجا نيستا اما خيلي فكرم مشغول شده. بالاي پيغامهاي همه كنار نقل قول نوشته تشكر، چرا مال من نوشته ويرايش؟! خوب من تازه واردم اينارو نميدونم.
برایه همه نوشته ویرایش
چون اولا مگه میشه کسی از پسته خودش تشکر کنه !!!!!
ثانیا این امکان وجو داره که هر وقت یه پستی نوشتید و بعد دیدیش یه چند جاش غلطه اونوقت ویرایشش کنید!!!!

لایک ها
0
سلام به farhad2009
چون من خیلی توی تایپ وارد نیستم متاسفانه نمی تونم به طور کامل جواب بدم.
160.اولین خط سری لیمان=انتقال از لایه ی 2 به لایه ی 1.
شاید دلیلی که باعث مشه تا شما نتونی سوالو حل کنی این باشه که Z[SUP]2[/SUP] رو در فرمول ΔE ضرب نمی کنید.در ضمن در انتهای سوال شما باید nرا حدس بزنید.

لایک ها
0
سلام به zeynab20010
من مطمئنم که این سوال به قانون سوم ترمودینامیک مر بوط میشه اما خودمم این قانون رو بلد نیستم.شرمنده.

dinodanesh

New Member
لایک ها
42
جواب

zeynab2010 گفت
CO CH4 N2 H2O
جوابش CO است

می دانیم آنتروپی مطلق گاز ها از مایع ها بیشتر است.پس در دمای 25 درجه H2O مایع است و بقیه گاز هستند پس اولین گزینه حذف می شود

بین 3 گاز دیگر باید ببنیم جرم مولی کدام گاز بیشتر است.پس گزینه سوم حذف می شود.

بین N2 و CO هر دو جرم مولی برابر با 28 دارند.با توجه به اینکه هر دو گاز تعداد برابر اتم دارند و تنوع اتم ها در CO بیشتر است پس آنتروپی CO از همه بیشتر است

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
سلام به

farhad2009
ممنون من فكر ميكردم فقط مال من نوشته!!!!

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
سلام به dinodanesh
چرا هر چيزي كه جرم مولي زيادي داشته باشه آنتروپي كمي داره ?، چون شما CH4 رو حذف كردي.

dinodanesh

New Member
لایک ها
42
zeynab2010 گفت
سلام به dinodanesh
چرا هر چيزي كه جرم مولي زيادي داشته باشه آنتروپي كمي داره ?، چون شما CH4 رو حذف كردي.

هر چیزی که جرم مولی زیادتری داشته باشه آنتروپی آن بیشتر است البته باید عامل تعداد اتم های سازنده مواد را هم در نظر گرفت

لایک ها
0
سلام به dinodanesh
این سوال در کلاس درس ما مطرح شد و من هم پاسخی مانند پاسخ شما ارائه دادم اما ظاهرا این پاسخ غلط است.در ضمن پاسخ این سوال در کلاس درس مطرح نشد چون مربوط به قانون سوم بود.

بالا