zeynab2010

New Member
لایک ها
3
dinodanesh گفت
zeynab2010 گفت
سلام به dinodanesh
چرا هر چيزي كه جرم مولي زيادي داشته باشه آنتروپي كمي داره ?، چون شما CH4 رو حذف كردي.

هر چیزی که جرم مولی زیادتری داشته باشه آنتروپی آن بیشتر است البته باید عامل تعداد اتم های سازنده مواد را هم در نظر گرفت
ببخشيد اشتباه تايپي شد، خوب حالا چرا زياده ديگه؟

mobtaker

New Member
لایک ها
36
کسی نیست به سوالات 159 و 160 مسائل برگزیده جواب بده ؟

سوالای قشنگین............

haniye

New Member
لایک ها
234
قانون سوم منظورتون زیاد شدن آنتروپی جهان (آنتروپی سیستم +آنتروپی محیط ) در طی یک فرایند هست؟

mobtaker

New Member
لایک ها
36
فکر کنم قانون 3 یه چیزی حول به صفر میل کردن آنتروپی بود

kiarash5000

New Member
لایک ها
22
zeynab2010 گفت
سلام...لطفا اگه كسي جواب اين سوالو ميدونه بگه ، من هر كاري كردم هيچ توجيهي نتونستم براش پيدا كنم
كدام يك از گونه هاي زير داراي بيشترين آنتروپي در25 است؟
CO CH4 N2 H2O
جوابش CO است
سلام به دوستان عزيز ...

سوال سوال قشنگييه اگه درست و علمي برر30 بشه ... فقط شما به من كمك كنين كه اگه مشكلي داشت اونو اصلاح كنم ...

در سطوح متوسط ( از نظر علمي ) كه آنتروپي به صورت ميزان بي نظمي مولكولي مطرح ميشه به طور كلي :

1. آنتروپي با حالت ماده مرتبط است به طوري كه همه ميدانيم در حالت هاي فيزيكي آب بخار آب بيشترين آنروپي رو داره بعد از اون حالت مايع و بعد يخ است كه منظم ترين حالت رو به خود اختصاص داده ... يكم كه بالا تر ميايم ساختار بلوري هم مطرح ميشه مثلا گرافيت به خاطر آزادي هاي بيشتري كه تو نوسانات مولكولي داره آنتروپي بيشتري هم نسبت به الماس داره ... البته

بحث تو اين زمينه زياده كه تا اينجاش كافيه ...

2. قطبيت مولكولها ... هر چي نيروهاي جاذبه بين مولكول ها بيشتر ميشه خوب قرار گرفتن اونها هم جهت دار تر و منظم تر شده پس با آنتروپي رابطه ي عكس دارد ... اين عامل ميگه كه چرا آنتروپي CO2 از CO بيشتره ...

3.هر چه تعداد حالت هايي كه دو مولكول از ماده ي مورد نظر ميتونن كنار هم قرار بگيرن بيشتر باشه مثثثثلما مولكول ها نظم خودشون رو از دست ميدن (اين عامل همون چيزيه كه يكي از دوستان با عنوان تنوع در اتم هاي مولكول مطرح كردن كه البته با استفاده از علم آمار و احتمالات در مكانيك آماري خيلي دقيق تر و بهتر وبا اثبات و در نظر گرفتن آنتروپي به عنوان تابعي از احتمال برر30 ميشه ) اين عاملي است كه به ما ميگويد چرا با وجود قطبيت CO آنتروپي آن از N2 بيشتر است ... CO : 198 و N2 : 191 5

4. و اما عامل آخر (ببخشيد كه 3رتون رو درد آوردم) دما وحجمه كه تو گاز هاي ايده عععال تاثير اون رو آنتروپي اثبات ميشه ... هر دو نسبت مستقيم دارن كه با نظريه مولكولي ميتونين اونو با توجه به تعريف آنتروپي تو ذهنتون جا بندازين ... اگه اثباتشو خاستين هم به ص122 لواين مراجعه كنين ...

اين رو به خاطر داشته باشيم كه 1 سوال فقط قرار نيس كه حل بشه و ما ميتونيم 1 دنيا نكته در موردش ياد بگيريم تا بتونيم به همه سوالا تو زمينه ي مشابه جواب بديم ....

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
kiarash5000 گفت
zeynab2010 گفت
سلام...لطفا اگه كسي جواب اين سوالو ميدونه بگه ، من هر كاري كردم هيچ توجيهي نتونستم براش پيدا كنم
كدام يك از گونه هاي زير داراي بيشترين آنتروپي در25 است؟
CO CH4 N2 H2O
جوابش CO است
سلام به دوستان عزيز ...

سوال سوال قشنگييه اگه درست و علمي برر30 بشه ... فقط شما به من كمك كنين كه اگه مشكلي داشت اونو اصلاح كنم ...

در سطوح متوسط ( از نظر علمي ) كه آنتروپي به صورت ميزان بي نظمي مولكولي مطرح ميشه به طور كلي :

1. آنتروپي با حالت ماده مرتبط است به طوري كه همه ميدانيم در حالت هاي فيزيكي آب بخار آب بيشترين آنروپي رو داره بعد از اون حالت مايع و بعد يخ است كه منظم ترين حالت رو به خود اختصاص داده ... يكم كه بالا تر ميايم ساختار بلوري هم مطرح ميشه مثلا گرافيت به خاطر آزادي هاي بيشتري كه تو نوسانات مولكولي داره آنتروپي بيشتري هم نسبت به الماس داره ... البته

بحث تو اين زمينه زياده كه تا اينجاش كافيه ...

2. قطبيت مولكولها ... هر چي نيروهاي جاذبه بين مولكول ها بيشتر ميشه خوب قرار گرفتن اونها هم جهت دار تر و منظم تر شده پس با آنتروپي رابطه ي عكس دارد ... اين عامل ميگه كه چرا آنتروپي CO2 از CO بيشتره ...

3.هر چه تعداد حالت هايي كه دو مولكول از ماده ي مورد نظر ميتونن كنار هم قرار بگيرن بيشتر باشه مثثثثلما مولكول ها نظم خودشون رو از دست ميدن (اين عامل همون چيزيه كه يكي از دوستان با عنوان تنوع در اتم هاي مولكول مطرح كردن كه البته با استفاده از علم آمار و احتمالات در مكانيك آماري خيلي دقيق تر و بهتر وبا اثبات و در نظر گرفتن آنتروپي به عنوان تابعي از احتمال برر30 ميشه ) اين عاملي است كه به ما ميگويد چرا با وجود قطبيت CO آنتروپي آن از N2 بيشتر است ... CO : 198 و N2 : 191 5

4. و اما عامل آخر (ببخشيد كه 3رتون رو درد آوردم) دما وحجمه كه تو گاز هاي ايده عععال تاثير اون رو آنتروپي اثبات ميشه ... هر دو نسبت مستقيم دارن كه با نظريه مولكولي ميتونين اونو با توجه به تعريف آنتروپي تو ذهنتون جا بندازين ... اگه اثباتشو خاستين هم به ص122 لواين مراجعه كنين ...

اين رو به خاطر داشته باشيم كه 1 سوال فقط قرار نيس كه حل بشه و ما ميتونيم 1 دنيا نكته در موردش ياد بگيريم تا بتونيم به همه سوالا تو زمينه ي مشابه جواب بديم ....
از توضيحاتت ممنونم ،ولي اصلا حرفي از CH4 و CO نزدي،CH4 هم ناقطبيه ،هم تنوع اتمها توي مولكولش داره، پس چرا آنتروپي CO از CH4 بيشتره؟( بازم از توضيحاتت ممنون)

kiarash5000

New Member
لایک ها
22
سلام ... دقت کنید که من گفتم تعداد حالت هايي كه دو مولكول از ماده ي مورد نظر ميتونن كنار هم قرار بگيرن و بعد اشاره کردم به تنوع اتم ها که تقریبا مفهوم مشابهی داره ولی کاملا درست و دقیق نیس ... مثلا اگرچه متان هم تنوع اتمی داره ولیکن دقت داشته باشید که دوتا مولکول از اون فقط با 1 حالت میتونن کنار هم قرار بگیرن در حالی که دوتا مولکول CO با 3 حالت کنار هم قرار میگیرن ...

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
سلام.... كسي جواب سوال 106 و 124و 164 فصل 1 رو ميدونه ، من به جواب نميرسم. داشت يادم ميرفت سوال122 فصل 5 رو هم نميدونم.

mobtaker

New Member
لایک ها
36
منم به 106 نرسیدم

ولی جواب 124:

ما فرض می کنیم 1L محلول داریم

پس:
حالت 1:​
حالت 2:​

mobtaker

New Member
لایک ها
36
جواب 164:

چون گفته هیرروژن هم داره پس محصول
هست:

mobtaker

New Member
لایک ها
36
تا من هم یادم نرفته جواب 122 فصل 5:

بابت پست های پشت سر هم عذر میخوام:

تو گرافیت هر کربن به 3 تا کربن دیگه وصله پی 3N پیوند داریم و در حالیکه هر پیوند 2 بار داره به حساب میاد:پس 1.5N پیوند داریم​
از هر 3 تا پیوند متصل به کربن یکی 2 گانه و 2 تا یگانه هست که 2گانه یکی سیگما و یکی پای داره: مجموعا به تعداد کل پیوند ها یعنی 1.5N سیگما و
پیوند پای داریم​

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
mobtaker گفت
جواب 164:

چون گفته هیرروژن هم داره پس محصول
هست:

ممنون ولي اين سوال165كتابه ،من منظورم اونيه كه راجع به رنگدانه ها صحبت كرده.

mobtaker

New Member
لایک ها
36
اون سوالی رو که میگید 163 هسش منم منظورش رو نمی فهمم
کسی هست جوابشو داشته باشه؟

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سلام به دوستان خوب اول
سوال ۱۵۹ فصل ۴:

دلیلشم اینه که وقتی فوتون به الکترون برخورد کنه الکترون کنده میشه
اما حرکت نمیکنه
پس یه مقدار انرژی برایه جابجایی میخواد.

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سوال ۱۶۵ فصل ۴ همون رنگدانه ها
اصلا سخت نیست فقط به نظرمن کافیه که فرمول سرنج رو بدونیم
!
واکنش موازنه شدهش هم میشه :

البته این واکنش موازنه نیست با استفاده از داده ها نسبت مقدار کربن و هیدروٰٰژن رو پیدا میکنیم!

خوب میبینیم که نسبت هیدروژن به کربن ۱به ۱ هست پس مناسبترین گزینه ۳ میباشد!

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سوال ۱۰۶ فصل ۱
اینم زیاد سخت نیست ولی سوال قشنگیه!

اول فرض میکنیم ۱۰۰ گرم از ماده داریم:

۱۶٫۳ گرم فسفر در ۱۰۰ گرم کل

گزینه ۲ !

farhad2009

New Member
لایک ها
125
یه نفر این سوال نگا کنه ببینه ایا درسته یا غلط
سوال ۳۴ فصل ۶ مسایل برگزیده به نظر من گزینه ها اشتباهن!

mobtaker

New Member
لایک ها
36
درست میگی

این سوال حذفه

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سوال ۱۲۸ فصل ۱ رو نگاه کنید .
بعدش سوال ۲۸ ازمون ۴ کتاب اقایه ظاهری رو نگاه کنید بعد حل اون سوال رو نگاه
کنید . حالا بیاید با دانسته های همین کتاب سوال ۱۲۸ مسایل برگزیده فصل ۱ رو حل کنید !
به چی میرسید !

mobtaker

New Member
لایک ها
36
من اون کتاب رو ندارم(مال چه انتشاراتیه؟)

ولی این سوالو گزینه 2 آوردم

بالا