مسابقه برنامه نویسی آنلاین الگوریتمیست

mjnaderi

New Member
لایک ها
1
به نام خدا

تصمیم دارم یک مسابقه برنامه نویسی آنلاین برگزار کنم که اگر ازش استقبال نشه، شکست می خوره.

این مسابقه در سطح ساده و متوسط خواهد بود.

مسابقه ۵ سؤال خواهد داشت و ۴ ساعت زمان.

البته چون اولین مسابقه آنلاینی است که برگزار می کنم و از یک سیستم آماده و از پیش نوشته شده برای برگزاری آن استفاده می‌کنم، هرگونه اتفاق ناگوار و اشتباه خنده دار و crash سیستم در مسایقه دور از انتظار نیست.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام به این آدرس مراجعه کنید.

امیدوارم با این مسابقه گامی هرچند کوتاه جهت ارتقای دانش برنامه نویسی فرزندان این مرز و بوم بردارم.

منتظر حضورتان هستم.

happymoj

Active Member
لایک ها
150
پاسخ : مسابقه برنامه نویسی آنلاین الگوریتمیست

سایت inoi.ir این کارو می کنه فرق شما با اونا در چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

mjnaderi

New Member
لایک ها
1

سایت inoi.ir این کارو می کنه فرق شما با اونا در چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
تفاوت در این است که این مسابقه کاملاً دانش آموزی است. هم شرکت کننده ها و هم برگزار کننده. (البته دوران دانش آموزی من 20 روز دیگر تمام می شود!)

نکته ی دیگر این که احتمالاً چند تا از سؤال ها را از سؤالهای دوره مدال سال 1388 و 1389 انتخاب می کنم. البته نه سؤالهای سخت!

البته اگر بتونم، قانون نمره دهی و رتبه دهی مسابقه که فعلاً بر مبنای ACM-ICPC است را به قانون نمره دهی مسابقات باشگاه تغییر می دهم که به مسابقات باشگاه شبیه تر باشد.

من در مسابقات inoi.ir شرکت نکرده ام و بیشتر از این نمیتونم تفاوت را توضیح بدم. اگر در مسابقه شرکت کنید، تفاوت را کاملاً خواهید فهمید.

امیدوارم مشکلی در روند مسابقه پیش نیاید.

happymoj

Active Member
لایک ها
150

پس اگه می شه دو تا ازمون بر گذار کنید یکی سخت برای حرفه ای ها
یکی هم آسون تر برای من و امثال من
ممنون:4:

Olympiad

New Member
لایک ها
134

خیلی ممنون از برگزاری این مسابقه ... من که حتما شرکت میکنم !!!!!!! :97::d:d:d:d

mjnaderi

New Member
لایک ها
1

من هم از شما ممنونم.قانون رتبه بندی مسابقه تغییر کرد.در قانون قبلی برای نمره گرفتن از یک سؤال، برنامه می بایست برای همه ورودی ها پاسخ صحیح می داد.اما در قانون جدید، برنامه شما به اندازه تعداد ورودی هایی که به ازای آن ها پاسخ صحیح دهد، نمره خواهد گرفت. یعنی لازم نیست همه ی ورودی ها را حل کند.هر سؤال 10 ورودی (10 test case) خواهد داشت و هر test case ده نمره خواهد داشت.شرکت کنندگان بر اساس نمره مرتب می شوند و افراد با نمره های مساوی، بر اساس کمترین تعداد ارسال پاسخ برای آن سؤال مرتب می شوند.

لایک ها
0

سلام یک سایت دیگه هم جدیدا گذاشته و مهلت ثبت نام دارم من صاحب سایتو میشناسم و میدونم که سطح سوالا نه زیاد بالا است نه کم
جایزه هاشم خوبه چون میدونم طرف وضعش خیلی خوبه من که شرکت میکنم حالا شما هم اگر دوست دارین بیاین این دوره اش 20 بهمن اولین مسابقه اش هست
البته هم برنامه نویسی داره هم اطلاعات عمومی کامپیوتر

بالا