مساحت اشکال منحنی

surfer

New Member
لایک ها
1
سلام دوستان خیلی مغزم مشغوله که مساحت اشکال منحنی رو چجوری بدست میارن اگه کسی از دوستان میدونه به من هم بگه
ممنون

Dadgarnia

New Member
لایک ها
1,127
پاسخ : مساحت اشکال منحنی

اونجا كه فقط بين دو منحني و دو خط رو گفته ولي كلا با انتگرال و اين چيزا ميشه حساب كرد. مثلا مساحت بيضي رو فكر مي كنم با انتگرال بدست آوردن ولي ثابت شده كه هيچ يك از توابعي كه ما مي شناسيم توش صدق نمي كنه و كلا فكر نكنم راه درست حسابي داشته باشه.

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

اونجا كه فقط بين دو منحني و دو خط رو گفته ولي كلا با انتگرال و اين چيزا ميشه حساب كرد. مثلا مساحت بيضي رو فكر مي كنم با انتگرال بدست آوردن ولي ثابت شده كه هيچ يك از توابعي كه ما مي شناسيم توش صدق نمي كنه و كلا فكر نكنم راه درست حسابي داشته باشه.
دقیقا!!!
با انتگرال و این جور چیزا رو میشه ولی اشکالی نامتعارف فکرکنم دور علم ما باشه!!!

surfer

New Member
لایک ها
1

پس کلا مساحت یه شکل منحنی رو نمیشه حساب کرد

surfer

New Member
لایک ها
1

ببینید دوستان شما منظور منو درست متوجه نشدید من منظورم مساحت اشکال از خط صاف تشکیل نشدند دیگه همه شکل ها از خط راست که تشکیل نشده اند که

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

ببینید دوستان شما منظور منو درست متوجه نشدید من منظورم مساحت اشکال از خط صاف تشکیل نشدند دیگه همه شکل ها از خط راست که تشکیل نشده اند که
خب دیگه شکل های متعارف که معلومه مثلا دایره و بیضی و...)اون یکی ها(غیر متعارف) هم میره تو شاخه های بالاتر هندسه که سطح خیلی بالایی در ریاضیاته!!!

بالا