لایک ها
206
پاسخ : مشاوره درمورد انتخاب کتاب برای کنکور 93

کتابهای اندیشه سازان برای فیزیک و شیمی عالین.

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

من آیریسکو برای خودم زیرو رو کردم والبته کتابفروشی هم رفتم وهمهی کتابارو توی دوساعت بادوستم تجزیه تحلیل کردیم وبه این نتایج رسیدیم:
زبان فارسی وادبیات:خیلی سبز خوبه.ولی تست تالیفی زیاد داره.-گاج سفید همش تسته البته توضیح هم یکم داره-نشر دریافت دکتر سبطی هم برای قرابت معنایی عالیه
عربی:کتاب تست وآموزش ایاد فیلی عالیه-گاج سفید
دین وزندگی:گاج سفید توضیحات خیلی خوب و کامل+تست-نشرالگو(انرژی اتمی) توضیحات کمتری داره+تست
زبان:مبتکران شهاب اناری(برای reading خوبه)-زبان کیاسالار انتشارات شبقره-آبی قلمچی
هندسه:آبی قلم چی-نشرالگو
فیزیک:گاج سفید توضیحات بیشتری داره وبهتره-نشرالگوهم خوبه ولی خلاصه تر توضیح داده
شیمی:اینو که همه میدونن فقط وفقط مبتکران آقای بازرگان-البته شنیدم گاج سفید هم خوبه وقیمت مناسب تری داره(چون تک جلدیه)
حسابان:از من میشنوی فقط نشر الگو(چون توضیحاتش فوق العادس)
جبر واحتمال:نشرالگو
اینایی که من گفتم جنبه ی تبلیغات نداره.من رفتم کتابای مختلف رو دیدم و از بینشون اینا رو انتخاب کردم.به نظرم شما هم حتما این کار رو بکنید.چون طرز بیان کتاب ها باهم متفاوته وباید ببینید با کدوم راحت ترین

لایک ها
1,316

برای دین و زندگی من خیلی سبز رو به شدت توصیه میکنم، خصوصا تست های تالیفیش؛به من که خیلی کمک کرد(دینی رو 96 زدم)
واسه ادبیات ها هم خیلی سبز عالیه
برای حسابان و ریاضیات پایه و همچنین دیفرانسیل کتاب ده استاد (انتشارات ایران سنجش) رو داشته باشید نیازی به هیچ کتاب دیگه ای نیست :)

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

برای دین و زندگی من خیلی سبز رو به شدت توصیه میکنم، خصوصا تست های تالیفیش؛به من که خیلی کمک کرد(دینی رو 96 زدم)
برای حسابان و ریاضیات پایه و همچنین دیفرانسیل کتاب ده استاد (انتشارات ایران سنجش) رو داشته باشید نیازی به هیچ کتاب دیگه ای نیست :)
استادمطمئن من پارسال خیلی دنبال ده استادگشتم اماپیدانکردم؛شماازاصفهان خریدیدیاتهران؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

منظورتون ازخیلی سبزدینی؛همونه که جلدش شبیه نیازمندی های روزنامه ست؟

لایک ها
1,316

استادمطمئن من پارسال خیلی دنبال ده استادگشتم اماپیدانکردم؛شماازاصفهان خریدیدیاتهران؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

منظورتون ازخیلی سبزدینی؛همونه که جلدش شبیه نیازمندی های روزنامه ست؟
والا من از اصفهان خریدم
خیلی سبزو هم دقیق یادم نیس جلدشو اما فک کنم عکس پروانه بود! یه همچین چیزی حالا شاید جلدش عوض شده!

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

والا من از اصفهان خریدم
خیلی سبزو هم دقیق یادم نیس جلدشو اما فک کنم عکس پروانه بود! یه همچین چیزی حالا شاید جلدش عوض شده!

بهله متوجه شدم کدوم رومیگید
پ اصلاحیه میزنم بااجازه به حرفتون:دین وزندگی جامع خیلی سبز(ازسری کتابهای کم حجم ومقوی)‏ عکس زنبورتوی یه باغ گله انگار!‏

لایک ها
1,316

نه آخه منظورم کم حجمش نبود؛ همون دین و زندگی عادیش، الان که فک میکنم همون روزنامه اینا میاد توی ذهنم :21:

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

نه آخه منظورم کم حجمش نبود؛ همون دین و زندگی عادیش، الان که فک میکنم همون روزنامه اینا میاد توی ذهنم :21:

نه آخه کم حجم یعنی حدود۱۵۰صفحه ست!‏
بالاخره نتیجه چی شد؟
آقااصلابریم هر۲تاروبخریم!
یانه حداقل بریم هر۲تاروببینیم!‏

لایک ها
1,316

نه آخه کم حجم یعنی حدود۱۵۰صفحه ست!‏
بالاخره نتیجه چی شد؟
آقااصلابریم هر۲تاروبخریم!
یانه حداقل بریم هر۲تاروببینیم!‏
میدونم،منم منظورم حجمش نبود، از سری کتابهای کم حجم و مقوی نبود
همون کتاب دین و زندگی عادی اش! :)

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

من از کتابفروشی مرکزی شهرمون پرسیدم گفتن از پارسال کتاب ده استاد دیگه چاپ نمیشه.وگرنه دبیرمون می گفت خیلی کتاب خوبیه.ولی ممکنه جاهایی که کتاب دست دوم میفروشن داشته باشن

لایک ها
1,316

حتما دست دومشو گیر بیارید :)

لایک ها
91

دوستانم من خودم هم کنکور دادم هم مشاورم و هم معلم برا همین نظرمو بهتون میگم
البته امیدوارم که تبلیغ تلقی نشه
از شیمی که تخصصم هس شروع میکنم خیلی سبز خوبه اما درحد مرور فقط درواقع کتاب شیمی خودش کامل ترین کتابه و من حتی فقط و فقط با تسلط کامل بر کتب شیمی درسی بدون هیچ کتاب دیگه ای مرحله 1 المپو خوب دادم (89 درصد) (البته اینارو میگم چون میخوام بدونید از رو شکم حرف نمیزنم بنظرم شیمی هیچ کتابی نمیخواد ولی اگه بخواد خیلی سبز خوبه )
فیزیک پایه و 4 گاج البته من قدیمیشو خیلی بیشتر از جدیدش قبول دارم واقعا کتاب کاملیه مطمئن باشید
ریاضیات
دیف رو گاج بخرید البته جدیدشو رو بخرید
هندسه 1 و 2 بازهم گاج خوبه البته خیلی سبزم بد نیس ولی گاج طرح قدیمش بهتره
جبرم که هیچی فک نکنم بخواد نظری نمیدم امارم همچنین
ریاضیات پایه هم من خودم یه کتاب استفاده کردم که اسمش یادم نیس فک کنم برادران رضوی بود کتاب کاملیه
اما عمومی....
ادبیاتو موضوعی بخونید اصلا کتابو نخونید مثلا املا هامون سبطی ارایه و مفهوم وزبان فارسی انرژی اتمی مفیده درضمن برای خوندن کتاب کتاب ارایرو اخرشو بیارن بترتیب بخونید بعد مفهوماشو درک کنیدو ........
دینی گاج جدید ترکونده واقعا ترکونه به معنای واقعی من دینیم 40 تا 50 بود و با خوندن این کتاب 95 زدم
زبانم فقط یه کتاب که لغتش کامل باشه بسه من به شخصه لغت اضافه هارو وارد کتابم کردم و 85 زدم با 3 روز خوندن این نشون میده کتاب اضافی خوندن کشکه
عربیم کتاب معرفی نمیکنم خودم گاج خوندم اما صلاح مملکت خویش خسرو خان داند:21:

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

دوستان میتونم کتاب دست دوم روتوی خیابون انقلاب پیدا کنم؟؟؟؟؟
کجای تهران میتونم پیدا کنم؟؟؟؟

Ali007

New Member
لایک ها
70

از زیست کسی نگفت
اگر کسی در مورد زیست میخواست چیزی بدونه اینکار و بکنه
کتاب درسی +حل سوال های کنکور .تحلیل سوال های کنکور.فکر روی ایده ها جدید کنکور. کار کردن روی همین ها فقط همین تا غافل گیر نشین !!
الباقی کار ها برای تفریح خوبه...کتاب های جمع بندی خوبن!.سبز و قرمز و الگو خوبن!.....ولی وقتیکه شما کتاب +سوالات کنکور رو قورت داده باشی.
زیست به نظرم اونقدر مهمه که بقیه درس ها لازم به سخن گفتن نیست در موردش!(همه رو میشه زد ولی زیست زدن سخته ! .. محلی از اعراب ندارن بقیه...میتونی حرفمو نشنیده بگیری و سر کنکور 93 نتیجه شو ببینی)
میتونی از الان بشینی دینی بخونی یا چه میدونم از این کارایی که بچه ها میکنن شیمی 2 کار کنی ولی همه این کار ها رو میشه تو یه بازه کوچیک انجامش داد
اما زیست چی ؟!
رو حرفم فکر کن

Dimond96

New Member
لایک ها
373

دوستان میتونم کتاب دست دوم روتوی خیابون انقلاب پیدا کنم؟؟؟؟؟
کجای تهران میتونم پیدا کنم؟؟؟؟
به نظرم جند تا کتاب فروشی بپرسید شاید چاپ های قبلیش رو داشته باشن!
اگر هم کسی رو می شناسید که قبلا کنکور داده بپرسید شاید داشته باشه!

یعنی انقدر کتابش خوبه؟ارزش جستجو رو داره؟

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

آره توصیه ی اکیدیکی ازمعلم ریاضی هام بود؛دقیقاباآقای مطمئن هم نظربودن که باداشتن ۱۰استاددیگه کتاب دیگه نیازنی!‏
من مازندران روگشتم نبود!‏
راستش آخرین کسی ک بین فامیل هاتجربی داد؛واسه سال۸۷هستش؛کتاب ریاضی عوض شده ازاون موقع:(

لایک ها
1,316

بله ارزشش رو داره،کتابیه که همه نوع سوالی رو پوشش میده از سوالای به نسبت ساده تا سوالات ایده دار و پیچیده(البته همه در حد کنکور)، کلا واسه کنکور خیلی کتاب خوب و استانداردیه،البته معروفم هست حالا شاید چون چاپ نمیشه شما نشنیدید و گرنه کتاب معروفی بود، من شاید واسه دیفرانسیل و حسابان فقط 20 تا کتاب داشتم، تقریبا همه کتابها رو داشتم اما خب هیچ کدومو نخوندم اندازه ی ده استاد،یعنی نیازی ندیدم توی کنکورم تقریبا همه سوالای ریاضی پایه حسابان و دیفرانسیل رو درست زدم
(حالا اگر کسی خیلی حس کرد نیاز به کتاب دیگه ای داره خوشخوان هم بد نیس اما به نظرم سوالاش استاندارد و شبیه به کنکور نیست)
توی انقلاب که همه جور کتاب فروشی هست خیلی هاشون کتاب دست دوم هم دارن باید بگردید، من خودم کتابهامو بعد از کنکور دادم کتابخونه،اگه داشتم میدادم به یکی از شما :)

آخرین ویرایش توسط مدیر

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

اگر چه من نتیجه زحمت هامو نگرفتم اما تجربه خیلی خوبی کسب کردم این کتاباییه ک خوندم

ادبیات otn
دینی خیلی سبز otn
زبان مبتکران شهاب اناری
عربی مبتکران ایادفیلی(در ضمن کتاب های زیب هم عالین)
دیف خوشخوان اندیشه فائق 10 استاد
گسسته خوشخوان خیلی سبز (البته جدیدیه چندان خوب نیست قبلیه ک تالیف اقای یکتاس عالیه )
فیزیک otn خیلی سبز (محشره انواع کتاب هاش ) شبقره ای بدک نیست
شیمی خیلی سبز و مبتکران
امار و جبر رو هم اخر سر تو ازمون های جامع بزنید واسه ریاضی 2 هم مرات بد نیست
راجع ب گاج هم من خیلی باهاش حال نمیکنم کتابی رو بخونید ک بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید اینایی ک گفتم سطح شون از گاج بالاتره

آخرین ویرایش توسط مدیر

Dimond96

New Member
لایک ها
373

بله ارزشش رو داره،کتابیه که همه نوع سوالی رو پوشش میده از سوالای به نسبت ساده تا سوالات ایده دار و پیچیده(البته همه در حد کنکور)، کلا واسه کنکور خیلی کتاب خوب و استانداردیه،البته معروفم هست حالا شاید چون چاپ نمیشه شما نشنیدید و گرنه کتاب معروفی بود، من شاید واسه دیفرانسیل و حسابان فقط 20 تا کتاب داشتم، تقریبا همه کتابها رو داشتم اما خب هیچ کدومو نخوندم اندازه ی ده استاد،یعنی نیازی ندیدم توی کنکورم تقریبا همه سوالای ریاضی پایه حسابان و دیفرانسیل رو درست زدم
(حالا اگر کسی خیلی حس کرد نیاز به کتاب دیگه ای داره خوشخوان هم بد نیس اما به نظرم سوالاش استاندارد و شبیه به کنکور نیست)
توی انقلاب که همه جور کتاب فروشی هست خیلی هاشون کتاب دست دوم هم دارن باید بگردید، من خودم کتابهامو بعد از کنکور دادم کتابخونه،اگه داشتم میدادم به یکی از شما :)
از توضیحاتتون ممنون . فقط یه سوال : با توجه به مزیت هایی که داشته چرا دیگه چاپ نمی شه ( و اینکه اگه دست دومش رو کسی پیدا کنه با توجه به کتاب قبلی نیست؟!)
..............
من خودم برای فیزیک خیلی تو شکّم که otn بگیرم یا نه، شما پیشنهادتون چیه؟!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
1,316

از توضیحاتتون ممنون . فقط یه سوال : با توجه به مزیت هایی که داشته چرا دیگه چاپ نمی شه ( و اینکه اگه دست دومش رو کسی پیدا کنه با توجه به کتاب قبلی نیست؟!)
..............
من خودم برای فیزیک خیلی تو شکّم که otn بگیرم یا نه، شما پیشنهادتون چیه؟!!!!
خواهش میکنم، شاید به خاطر اینکه کتاب عوض شده یا شایدم انتشاراتش تعطیل شده، نمیدونم، اما به نظرم این که کتاب عوض شده مهم نیس،مفاهیم همونه،سواالا هم همونه، درسی مثل ریاضی درس حفظی که نیس که سوالات مو به مو از کتاب طراحی بشه، مشکلی نیــــست :)
فیزیک otn خوبه خیلی من توصیه میکنم :)

بالا