hoco.hc

New Member
لایک ها
267
پاسخ : مشاوره فوری !!!!

ولی من قبول ندارم. برنامه نویسی یه جورایی میشه گفت مهارته. فقط ترکیبیاته که ایده داره. درصورتی که ترکیبیات فقط یه بخش از ریاضیه.
احتمالا تا حالا برنامه نویسی انجام ندادید. اوّلاش خیلی مسخره است و بیشتر مهارتی است ولی وقتی از 20 % بیشتر چیز بلد بشی دیگه ....

چون کامپیوتر ایده هاش فقط توی ترکیبیات خلاصه میشه. گراف هم همون ترکیبیاته. راجع به برنامه نویسی و الگوریتم نمی تونم نظر بدم، ولی برنامه نویسی ای که توی روباتیک هم یاد میدن برای مرحله سوم کامپیوتر کافیه.
منظورتون دقیقا مرحله طلا هست یا مرحله ورود به دوره. اگه ورود به دوره منظورتون هست ، شاید، ولی در مورد امتحانای دوره ، ...
+ کی گفته گراف همون ترکیبیاته. خب اگه اینجوریه نظریه اعداد همون جبره !!!!! فیزیک همون شیمیه !!!!!! این چه حرفیه که میزنید؟
+ ترکیبیات هم داریم تا ترکیبیات.
+ یعنی شما می گی کسی که 10 تا لیسانس بگیره از یکی که یه دکترا فیزیک داره بیشتر می فهمه و بیشتر ارزش داره؟ ( نامربوط به بحث نیست ، تناظر یک به یک برقرار کنید )

برای ترکیبات هم به همین شکل دو تا کتابی رو که گفتید می نویسید واقعا ممنونم برای الگوریتم کدوم یکی بهتره ؟
شرمندم کردی
استراتژی رو که گفتید می دونید.
102 مسئله ترکیبیات. ( انتشارات فاطمی( نارنجی ) ، دانش پژوهان جوان( بنفش ) ) عباس ثروتی برای دانش پژوهان رو ترجمه کرده
مسائل شوروی ( خود کتابا دیگه پیدا نمی کنی ولی نسخه فارسی الکترونیکش هست، توی ویکی شااززز لینک دانلودش هست.
الگوریتم هم پارسال توی دوره clrs تدریس شده، ولی من خودم بیشتر تعریف کریتیو رو شنیدم. ( + کریتیو هنوز فقط جلد اوّلش هست ) و از کریتیو بیشتر خوشم میاد.

یه جورایی منم حرف aref رو قبول دارم ولی نه چون ایده هاش خلاصه شدس چون تو ریاضی تلاش به خلاقیت برتری داره در صورتی که تو کام خلاقیت بر تلاش چیرست .
تو هر المپیادی تلاش لازمه.

پ.ن : به نظر من از طلاها هم مشاوره بگیری خوبه.

mimilad

New Member
لایک ها
40

مگه من گفتم تلاش لازم نیس ؟ من فقط نسبی حرف زدم .

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

مگه من گفتم تلاش لازم نیس ؟ من فقط نسبی حرف زدم .
نظرت محترمه :9:

با توجه به این که یکی از دوستان گفت که لینک کتاب المپیاد های شوروی شااززز خرابه، خودم آپش کردم، می تونید از اینجا بگیریدش.

بالا