- لایک ها
- 367
پاسخ : مشاوره کنکور 95 ... ستاره قرشی رتبه 10 منطقه 2
سلام . وقت بخیر ... به طور منطقی اگر شما کامل مطالب رو یاد گرفته باشید باید بتونید تست های ازمون رو هم در حد خوبی بزنید . پس باید ببینید اشکال مطالعه ی شما کجاست. این که ایا کامل مطالب رو متوجه شدید و در ذهنتون ثبت شده یا نه. البته سوال های ازمون گاهی سخت تر از حد عادی هست و سبک های جدیدی داره بنابراین نمیشه انتظار داشت که همیشه درصد خیلی بالایی داشته باشید . یه دلیل دیگه میتونه این باشه که تنوع سوال هایی که حل میکنید کم هست و به خاطر همین در ازمون نمی تونید سوال های جدید رو جواب بدید. در کل به نظرم خوبه که بعد از ازمون با دقت سوال ها رو بررسی کنید و ببینید مشکل چی بوده که نتونستید بعضی تست ها رو درست پاسخ بدید. ممکنه دلیلش استرس ازمون یا بی دقتی هم باشه...
امیدوارم این توضیح مفید بوده باشه. به نظرم با بررسی بیشتر می تونید خودتون راه حل این موضوع رو پیدا کنید ...
موفق باشید.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
سلام .وقت بخیر... در مورد تست های زمان دار سال چهارم بستگی داره که شما چقدر فرصت داشته باشید . مثلا من خودم چون نگران بودم که نتونم همه ی مطالب رو کامل بخونم از همان اول تست ها رو زمان دار میزدم. و فقط مباحث جدید رو اول یه تعداد تست بدون در نظر گرفتن زمان حل میکردم که تا حدودی تسلط پیدا کنم بعد زمان دار... البته این روش ها کاملا شخصی هست و شما میتونید با توجه به فرصت و شرایط خودتون یه روش رو انتخاب کنید اما در کل به نظرم بهتره که به دو موضوع توجه داشته باشید .اولین که بالا بردن سرعت و در نظر گرفتن زمان باعث نشه دقت و توجه شما روی سوال ها کم بشه و راحت از اون ها بگذرید چون اصلا هدف تست زدن اینه که از تست ها مطالبی رو یاد بگیرید و اطلاعات خودتون رو بسنجید پس لازمه این کار با تمرکز و دقت کافی انجام بشه. از طرف دیگه اگر تست های زمان دار رو خیلی دیر شروع کنید ممکنه براتون سخت باشه که سرعتتون رو بالا ببرید و در ازمون ها نتیجه ی دلخواه رو نگیرید .بنابراین با در نظر گرفتن هر دو جنبه میتونید یه روش کلی برای خودتون انتخاب کنید یا روش های مختلف رو امتحان کنید و بهترینش رو انجام بدید.
موفق باشید
سلام خسته نباشید
ببخشید من تو دینی خوندن خیلی اشکال دارم
همه کتاب گاج و پیام آیاتش و میخونم و نگات و یادداشت میکنم تست های خودش رو هم خوب میزنم
حتی وقتی بعد 2 الی 3 روز دوباره میرم سروقت تست ها باز هم خوب میزنم اما قلم چی ...:|
همش درصد زیر 50 میشه .. چیکار کنم؟
ببخشید من تو دینی خوندن خیلی اشکال دارم
همه کتاب گاج و پیام آیاتش و میخونم و نگات و یادداشت میکنم تست های خودش رو هم خوب میزنم
حتی وقتی بعد 2 الی 3 روز دوباره میرم سروقت تست ها باز هم خوب میزنم اما قلم چی ...:|
همش درصد زیر 50 میشه .. چیکار کنم؟
امیدوارم این توضیح مفید بوده باشه. به نظرم با بررسی بیشتر می تونید خودتون راه حل این موضوع رو پیدا کنید ...
موفق باشید.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
سلام...
نه خسته (به زبان شیرازی)
ببخشید دروس سال چهارم رو چجوری تست زمان دار میزدین؟
مثلا بعضیا میگن اول یه بار حل کنیم برا بار دوم زمان دار بزنیمشون.
امیدوارم سوالم واضح بوده باشه.
نه خسته (به زبان شیرازی)
ببخشید دروس سال چهارم رو چجوری تست زمان دار میزدین؟
مثلا بعضیا میگن اول یه بار حل کنیم برا بار دوم زمان دار بزنیمشون.
امیدوارم سوالم واضح بوده باشه.
موفق باشید