پاسخ : مشاوره کنکور 95 ... ستاره قرشی رتبه 10 منطقه 2
سلام مجدد!
چطور می فهمیدید در یک فصل مثلا فیزیک به اون مبحث مسلط شدید ؟؟؟
یه آزمون از خودتون می گرفتید ؟؟؟
تعریفتون از مسلط شدن به یه مبحثی چیست ؟؟؟
سلام... وقت بخیر... من وقتی در زدن تست های سطح متوسط تقریبا مشکل زیادی نداشتم و همچنین درصدم در ازمون نسبتا خوب میشد و خودم حس میکردم مطلب رو متوجه شدم می فهمیدم که مسلط شدم. معمولا برای این که مطمئن بشم روی مباحث ازمون به تسلط رسیدم روز های قبل از ازمون، ازمون غیر حضوری رو حل میکردم و همچنین از بخش ازمون های مبحثی سایت کانون استفاده میکردم که به نظرم خیلی خوب بود. در کل شما وقتی مطلب رو متوجه شدید و تست های متنوع رو هم می تونید در حد قابل قبولی پاسخ بدید بدون اینکه راه حل رو حفظ کرده باشید و...یعنی مسلط شدید.منظورم از حفظی نبودن راه حل اینه که اگر سوال رو کمی تغییر بدن باز هم بتونید حل کنید یعنی در واقع مفهومش رو متوجه شده باشید.
موفق باشید.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
سلام
آخه میدونین من هنوز چک لیست رو نه دیدم نه میدونم چیه
گفتم اگه شما فک میکنین میتونه موثر باشه راجع بش اگه میشه لطفا توضیح بدین.
مرسی
معذرت میخوام اون قرص و آمپول و... فقط من باب مزاح بود.
یه ضرب المثل هس ماهیتش دقیقا نمی دونم کجایی هس میگه
" بخشش از بزرگانه"
(فک کنم مال همی ایران خودمونه)
سلام... من هم نمیدونم دقیقا منظور از چک لیست چیه ! ولی اگه همان نوشتن کارهایی که می خواین انجام بدین و علامت زدنشون باشه که من خودم گاهی اوقات مثلا درس ها و تعداد تست هایی که می خواستم بزنم رو می نوشتم و هر کدام رو که انجام میدادم جلوش علامت میزدم. حالا نمی دونم چک لیست هم همینه یا نه!
بله متوجه شدم که شوخی بود اما باز هم توضیح دادم که کسی چنین اشتباهی نکنه و کنکوری ها دنبال دارو های بیدار ماندن و افزایش انرژی نباشن...
موفق باشید
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
سلام به همه امیدوارم که تا اینجا موفق بوده باشید و از این به بعد هم با انرژی و انگیزه ی بیشتر برای رسیدن به موفقیت تلاش کنید.
من از روز جمعه باید برم تهران برای ثبت نام دانشگاه و بعد هم اردوی معارفه ی شریف و... و ممکنه تا اول مهر نتونم زیاد به سایت سر بزنم و سوال ها رو جواب بدم. انشا... در اولین فرصت از اول مهر سعی میکنم دوباره برگردم به سایت و از اون به بعد هم یه زمان در هفته رو مشخص میکنم و مرتب به سایت سر میزنم تا انشا.. اگر سوالی بود پاسخ بدم.
فعلا خداحافظ ... با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همه...