Remistry

New Member
لایک ها
8
پاسخ : مشاوره کنکور 95 ... ستاره قرشی رتبه 10 منطقه 2

سلام/ببخشید دو باره مزاحم میشم
میخواستم بدونم برای ادبیات موضوعی و جامع دین و زندگی و فیزیک پایه و پیش گاج پاسخنامه(جلد دوم اینها) رو بگیریم خوبه؟در کل اگه ممکنه نظرتون رو در این باره بگید./ممنون

لایک ها
367

سلام/ببخشید دو باره مزاحم میشم
میخواستم بدونم برای ادبیات موضوعی و جامع دین و زندگی و فیزیک پایه و پیش گاج پاسخنامه(جلد دوم اینها) رو بگیریم خوبه؟در کل اگه ممکنه نظرتون رو در این باره بگید./ممنون
سلام... بله به نظرم گاج برای فیزیک و دین و زندگی خیلی خوبه. برای ادبیات هم همینطور اما چون ادبیات خیلی گسترده هست گاج فقط به عنوان منبع تستی استفاده میشه و برای توضیح مطالب مثلا قرابت معنایی یا زبان فارسی شاید بهتر باشه کتاب هامون سبطی رو بخونید ولی در کل به نظرم کتاب هایی که گفتید خوب هستن...
موفق باشید

ahmed janson

New Member
لایک ها
2

با سلام و تبریک خدمت خانم قرشی

به نظر شما این نمره های امتحان نهایی خوب به حساب میان ? ( برای رتبه زیر 500 کشوری صرفابا آزمون تاثیر مثبت داره یا منفی یعنی رتبه را کمتر میکنه یا بیشتر?)
ادبیات 19.75
زبان فارسی 19.5
عربی 18
دینی 19.75
زبان 18.75
حسابان 20
جبر 17.5
هندسه 18
شیمی 18
فیزیک 18

لایک ها
367

با سلام و تبریک خدمت خانم قرشی

به نظر شما این نمره های امتحان نهایی خوب به حساب میان ? ( برای رتبه زیر 500 کشوری صرفابا آزمون تاثیر مثبت داره یا منفی یعنی رتبه را کمتر میکنه یا بیشتر?)
ادبیات 19.75
زبان فارسی 19.5
عربی 18
دینی 19.75
زبان 18.75
حسابان 20
جبر 17.5
هندسه 18
شیمی 18
فیزیک 18
سلام... خیلی ممنون... من خیلی اطلاعاتی در مورد نحوه ی دقیق تاثیر معدل ندارم اما تا جایی که میدونم تاثیرش بستگی به میانگین کشوری و... داره بنابراین شما با نمراتتون که همه خیلی خوب هستن اصلا نباید نگران باشید فقط روی کنکور تمرکز کنید تا انشالله به نتیجه ی دلخواهتون برسید... اما اگر باز هم اطلاعات دقیق تری نیاز دارید بهتره از کسی که در این زمینه تخصص بیشتری داره بپرسید اما اگر نظر من رو بخواهید اصلا نگران نباشید و فقط به کنکور فکر کنید... موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
141

سلام

دروس تخصصی رو چگونه دوره می کردید(یعنی از همون مبحث تستاش رو دوباره می زدید ؟؟) ؟؟هر چند وقت یک بار ؟؟؟

لایک ها
367

سلام

دروس تخصصی رو چگونه دوره می کردید(یعنی از همون مبحث تستاش رو دوباره می زدید ؟؟) ؟؟هر چند وقت یک بار ؟؟؟

سلام... من اولین مرورم رو از زمان امتحانات ترم اول شروع کردم تا هم مطالب ترم اول برای امتحانات مرور بشه هم مطالب پایه رو فراموش نکنم و این مرور رو بعد از امتحانات هم تا یه مدت ادامه میدادم... البته این که مرورتون رو چه زمانی بذارید بستگی به خودتون داره... مثلا برای درس های تابستان هم میشه یه مرور داشته باشید... در مورد روش مرور هم تقریبا برای همه ی درس ها همان تست های قبل رو میزدم تا تسلط بیشتری پیدا کنم و فکر میکنم فقط برای گسسته کتاب دیگه ای رو شروع کردم. مرورم هم به این شکل بودکه همه ی تست هایی رو که در طول ترم زده بودم بر تعداد روز هایی که می خواستم مرور کنم تقسیم کردم و هر شب یک درس اختصاصی پایه و یک درس اختصاصی پیش رو تست میزدم . طوری که هر شب از کل مباحثش تست زده باشم مثلا هر شبی که قرار بود تست شیمی 2 بزنم از اول شیمی دو تست ها رو 20 تا یکی میزدم تا اخرش که مثلا در مجموع میشد 50 تا تست برای هر شب. ( اعدادی که میگم به عنوان مثال هست). به این شکل بیشتر تست های اختصاصی رو می تونید مرور کنید و طوری هست که انگار شما هر شب کل یک کتاب مثلا شیمی 2 رو تست زدید و همه ی مطالبش در ذهنتون مرور شده...
امیدوارم خوب توضیح داده باشم ... موفق باشید.

silent hell

New Member
لایک ها
41

سسلام دوست عزیز تبریک میگم ميخواستم یک مشاوره فوری به کسی بدید که سال دومه و میخواد سال دوم و سال سوم و سال چهارم زیستاشو خودش بخونه یک جوری که زیست کنکور رو 100 بزنه تمام کتابای لازم به خصوص برای سال دوم که تست های سخت و درسنامه خوب داشته باشه چیه یا کتابای جامع که هر سه سال توش باشه و سطح بالا میگن تخته سیاه خوبه و تانک آرام فر و ..... راستی یک دی وی دی آموزشی صوتی برای زیست میخوام که بتونم همیشه گوش بدم به نظرتون چی خوبه فقط خواهشا جوری بگید راحت بتونم آنتخاب کنم بقیه دوستان که اینجا هستن هم بگن

لایک ها
367

سسلام دوست عزیز تبریک میگم ميخواستم یک مشاوره فوری به کسی بدید که سال دومه و میخواد سال دوم و سال سوم و سال چهارم زیستاشو خودش بخونه یک جوری که زیست کنکور رو 100 بزنه تمام کتابای لازم به خصوص برای سال دوم که تست های سخت و درسنامه خوب داشته باشه چیه یا کتابای جامع که هر سه سال توش باشه و سطح بالا میگن تخته سیاه خوبه و تانک آرام فر و ..... راستی یک دی وی دی آموزشی صوتی برای زیست میخوام که بتونم همیشه گوش بدم به نظرتون چی خوبه فقط خواهشا جوری بگید راحت بتونم آنتخاب کنم بقیه دوستان که اینجا هستن هم بگن
سلام خیلی ممنون. من چون رشته ام ریاضی بوده اطلاعات زیادی در مورد زیست ندارم . به نظرم بهتره از بچه های تجربی( مثلا خانم زهره تاج آبادی ) در این باره سوال کنید
موفق باشید...

آخرین ویرایش توسط مدیر

silent hell

New Member
لایک ها
41

برای ریاضی 2 آموزش الگو و تست الگو رو داره دیگه چی باید بگیرد خیلی سبز یا مبتکران یا خوشخوان یا هر سه

لایک ها
367

برای ریاضی 2 آموزش الگو و تست الگو رو داره دیگه چی باید بگیرد خیلی سبز یا مبتکران یا خوشخوان یا هر سه
به نظرم برای کنکور گاج نقره ای بهتر از خیلی سبز و مبتکران وخوشخوان هست چون سطحش به کنکور نزدیک تره... اما اگر برای تمرین ریاضی در سطح بالاتر دنبال کتاب هستن و فعلا برای کنکور مطالعه نمیکنند کتاب های خوشخوان و مبتکران برای تشریحی خوندن مناسب هستن و سطح نسبتا بالایی دارن....

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

آخرین ویرایش توسط مدیر

silent hell

New Member
لایک ها
41

میشه دسته بندی کتابای تاجو بگید یعنی چی نقره ای محوری پایه یا....

لایک ها
367

میشه دسته بندی کتابای تاجو بگید یعنی چی نقره ای محوری پایه یا....
در این باره خیلی اطلاعات ندارم ولی فکر میکنم کتاب های تستی کنکورش گاج نقره ایه ولی مثلا یه سری کتاب هاش هم بر اساس متن کتاب درسیه که گاج محوری هست مثل ادبیاتش که متن کتاب درسی رو همراه توضیحات داره ... اما در مورد بقیه اش اطلاعاتی ندارم.

لایک ها
141

يه سوال در خصوص هندسه داشتم

درس هندسه برای من یه طوریه !!!( میشه گفت برای خیلیا یعنی این شکلیه!!)

تست هاش رو می تونم حل کنم ولی واقعا خیلی کندم!!!

برای تسلط و سرعت در این درس چه می کردید ؟؟

لایک ها
367

يه سوال در خصوص هندسه داشتم

درس هندسه برای من یه طوریه !!!( میشه گفت برای خیلیا یعنی این شکلیه!!)

تست هاش رو می تونم حل کنم ولی واقعا خیلی کندم!!!

برای تسلط و سرعت در این درس چه می کردید ؟؟

به نظرم بهترین کار برای تسلط و سرعت تمرین زیاد و بررسی سوالات متنوعه . بهتره خیلی فرمول های اضافی حفظ نکنید چون سر جلسه وقت زیادی گرفته میشه که یادتون بیاد فرمول کجا استفاده میشه و هر سوالی از چه روشی باید حل بشه! سعی کنید برای حل سوال ها روش های ساده و متنوعی پیدا کنید و انقدر سوال حل کنید که با یک نگاه تشخیص بدید روش حل سوال چیه...
ببخشید خیلی کوتاه و با عجله جواب دادم. انشالله اگه دیر نمیشه وقتی برگشتم جواب سوالاتتون رو کامل تر توضیح میدم. در مورد این مدت که نیستم در پست اول توضیح دادم. موفق باشید...

آخرین ویرایش توسط مدیر

amir007

New Member
لایک ها
120

سلام
تبریک میگم رتبتون رو ؛ امیدوارم موفقیت های بیشتری کسب کنید
ببخشید یه سوال داشتم!
رشتم دوم تجربیه ، اما سوالم مربوط به همه دروس است
من از یک هفته قبل برنامه ریزی میکنم هر روز چه درسی بخونم
مثلا برنامه میریزم فردا فیزیک 1 ؛ فصل 1 رو هم درسنامه بخونم و حلش کنم و حل تست بزنم
خب حدود 70 تا تست (مسئله) میزنم.و اون کار هارو هم میکنم که برنامه ریختم(هر برنامه ای بریزم بهش عمل میکنم(
نهایتا 2 ساعته تموم میشه.
اصلا کلا 200 تا تست فیزیک 1 نهایتا 2 ساعت و نیم طول میکشه
بعدش تایمم ازاد میشه.میرم پای درسه دیگه اما اونم سریع تموم میشه
نمیدونم این تایم های خالی رو چطور پر کنم؟!
مر30

لایک ها
7

سلام
ببخشید آیا رتبه های برتر کنکور امسال هم در وبلاگ و سایت و انجمن کنکوری حضور دارند به غیر از شما ؟!... و شما میشناسید که به ما معرفی نمائید آدرس یا لینکشو ؟!....

مثل سال گذشته که ظاهرا آقای امید چهره گشا و خانم نگین یغمایی و آقای محمد جواد موسوی از رتبه های تک رقمی و برتر کنکور *وبلاگ کنکوری داشتند .....

دوستان دیگه هم اگر میشناسند لطفا معرفی کنند ممنون میشیم.

لایک ها
367

سلام
تبریک میگم رتبتون رو ؛ امیدوارم موفقیت های بیشتری کسب کنید
ببخشید یه سوال داشتم!
رشتم دوم تجربیه ، اما سوالم مربوط به همه دروس است
من از یک هفته قبل برنامه ریزی میکنم هر روز چه درسی بخونم
مثلا برنامه میریزم فردا فیزیک 1 ؛ فصل 1 رو هم درسنامه بخونم و حلش کنم و حل تست بزنم
خب حدود 70 تا تست (مسئله) میزنم.و اون کار هارو هم میکنم که برنامه ریختم(هر برنامه ای بریزم بهش عمل میکنم(
نهایتا 2 ساعته تموم میشه.
اصلا کلا 200 تا تست فیزیک 1 نهایتا 2 ساعت و نیم طول میکشه
بعدش تایمم ازاد میشه.میرم پای درسه دیگه اما اونم سریع تموم میشه
نمیدونم این تایم های خالی رو چطور پر کنم؟!
مر30
سلام .ممنون. به نظرم الان که سال دوم هستید خیلی لازم نیست سخت بگیرید و اگر تمام درس های لازم رو می خونید و باز هم فرصت اضافی دارید اگر درسی نیاز به زمان بیشتر داشت میتونید وقت ازادتون رو برای اون درس ها بذارید اما اگر واقعا درسی ندارید لازم نیست نگران باشید ! می تونید استراحت کنید و کار های دیگه ای انجام بدید چون واقعا الان خیلی زوده که بخواهید به روش کنکوری و خیلی سخت و طولانی درس بخونید . البته این نظر من بود... موفق باشید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام
ببخشید آیا رتبه های برتر کنکور امسال هم در وبلاگ و سایت و انجمن کنکوری حضور دارند به غیر از شما ؟!... و شما میشناسید که به ما معرفی نمائید آدرس یا لینکشو ؟!....

مثل سال گذشته که ظاهرا آقای امید چهره گشا و خانم نگین یغمایی و آقای محمد جواد موسوی از رتبه های تک رقمی و برتر کنکور *وبلاگ کنکوری داشتند .....

دوستان دیگه هم اگر میشناسند لطفا معرفی کنند ممنون میشیم.

سلام . من خودم خیلی اطلاعی در مورد بقیه ندارم اما شاید داخل سایت کانون جواب سوالات بچه ها رو بدن یا شاید اگر اسمشون رو در گوگل سرچ کنید وبلاگ یا ... از اونها پیدا کنید .
موفق باشید...

ADENINE

New Member
لایک ها
115

با سلام
من نمره هام تو تشریحی خوبه اما وقتی به کار تستی میرسم توی بعضی مباحث درصدام خیلی پایین میشه مثل مثلثات یا سینماتیک
احساس میکنم که نمیتونم سوالاتش رو حل کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

لایک ها
367

با سلام
من نمره هام تو تشریحی خوبه اما وقتی به کار تستی میرسم توی بعضی مباحث درصدام خیلی پایین میشه مثل مثلثات یا سینماتیک
احساس میکنم که نمیتونم سوالاتش رو حل کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام. این مباحثی که گفتید طوری هستن که شما انقدر باید سوال حل کنید که قدرت تشخیص راه حل رو پیدا کنید . چون زمانی که تشریحی حل میکنید فرصت زیاده و راحت میتونید روی هر سوال فکر کنید اما در جلسه ی ازمون چنین امکانی نیست . بنابراین به نظرم مهم ترین راه حل تمرین و تست زدن زیاده تا روی مباحث کاملا مسلط بشید و سرعتتون بالابره و درصد بهتری کسب کنید . البته مبحثی مثل مثلثات طوریه که ممکنه باز هم سر جلسه نتونید به سرعت راه حل رو تشخیص بدید اما مطمئن باشید تمرین زیاد تاثیر خودش رو داره و همچنین برای این که علاوه بر تشریحی بتونید در تست ها هم خوب عمل کنید لازمه... در ضمن سعی کنید تنوع سوالاتی که در خانه کار میکنید زیاد باشه ، بعد از تسلط نسبی زمان دار تست بزنید و نکات و سوالات مهم و راه حل های جدید و کوتاه رو یادداشت کنید و هر چند وقت یک بار مرور کنید تا انشا... در تست زدن هم مثل تشریحی پیشرفت کنید.
موفق باشید...

ADENINE

New Member
لایک ها
115

میخواستم ببینم شما توی آزمونای تابستون قلمچی تو بخش انتخابیش دوم رو جواب میدادین یا چهارم؟؟؟

بالا