پاسخ : مشاوره کنکور 95 ... ستاره قرشی رتبه 10 منطقه 2
سلام یه سوال در خصوص آزمون های کانون چه ابتکارات یا کارهایی رو انجام می دادید که تو آزمون عملکرد خوبی رو بدست می آوردید؟؟؟
کارهایی که تاثیرش رو خیلی خوب تو آزمون می ذاشت
سلام... مطالبی رو که الان در ذهنم هست میگم بقیه اش رو انشا... بازم فکر میکنم و بعد اضافه میکنم ...
کار های مفید قبل از ازمون : یکی از کار های خیلی مفید قبل از ازمون این بود که من روز پنجشنبه و اگر امکان داشت 4 شنبه و 5 شنبه کل مباحث ازمون رو دوباره مرور میکردم. مخصوصا عمومی ها. مثلا برای ادبیات دوباره لغات و تاریخ ادبیات رو یک دور سریع می خوندم یا ایات دین و زندگی رو مرور میکردم.برای اختصاصی ها هم مطالب حفظی و فرمول ها رو مرور میکردم. کار دیگه ای که انجام میدادم روز قبل از ازمون علاوه بر ازمون غیر حضوری که در همان روز یا یکی دو روز قبل تمرین کرده بودم در ازمون های مبحثی سایت کانون هم شرکت میکردم. ازمون های مبحثی طوری هست که میشه مبحثی که میخواین و سطح سوالات رو تعیین کنید و سایت برای شما یک ازمون طراحی میکنه . که من برای مباحث ازمون روز بعد از این امکان استفاده میکردم تا ببینم چقدر امادگی دارم.
در مورد جلسه ی ازمون هم یکی از کار های مهم این بود که برای جلو گیری از بی دقتی دور نکات مهم سوال ها دایره میکشیدم . مخصوصا داده های سوال و فعل ها . این باعث میشد که با یک نگاه به سوال در طی محاسبات نکات و اعداد مهم رو ببینم و اشتباه نکنم . این موضوع مخصوصا در مورد فعل ها خیلی مهمه چون مثلا در تست های قرابت معنایی ممکنه سوال گفته باشه کدام گزینه متناسب نیست اما شما اشتباهی گزینه منتاسب رو انتخاب کنید که فقط به علت اشتباه خوندن سوال هست. در مورد زمان بندی تجربه به من نشون داده وقتی اخر ازمون زمان اضافی داشته باشم سوال های خیلی سخت که بار اول نتونستم حل کنم رو هم به جواب میرسم. بنابراین سعی میکردم سوال هایی که به نظرم طولانی یا غیر قابل حل هستن رو علامت بزنم و زمانش رو برای اخر ازمون ذخیره کنم تا با خیال راحت و تمرکز بیشتر روی اون ها فکر کنم. اگر بتونید در حین حل سوال ها یه بخش از محاسبات رو در ذهنتون انجام بدید یا بر اثر حل سوال های زیاد بعضی مطالب رو حفظ باشید مثلا بعضی توان رسانی ها یا ضرب ها ، خیلی در زمان صرفه جویی میشه. در ضمن سعی کنید حتما در حل سوال های با محاسبات طولانی بعد از هر چند عمل محاسباتی یک بار جواب ها رو مرور کنید که از اشتباه جلوگیری بشه و زمانتون تلف نشه. در ضمن من خیلی کم فرمول های اضافی حفظ میکردم چون سر جلسه ی ازمون اکثر فرمول ها به خاطر استرس فراموش میشن.
فعلا همین ها به ذهنم رسید . انشا... بعدا ادامه اش رو می نویسم...
موفق باشید...
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
سلام من واقعابهتون تبرک میگم یه سوال داشتم اونم اینکه به نظر شماخوبه که روی المپیاد سرمایه گذاری کرد یانه بیش ترروی کنکور متمرکز باشی بااونچیزایی که من توی آیریسک خوندم بچه ها تمام تمرکزشون روی المپیاد هست وحتی ممکنه مدرسه هم نرن و درس های مدرسه رو هم فقط در امتحان ترم می خونن .نظرشما چیه البته احتمالش خیلیه که هیچ مدالی کسب نشه واونوقت از کنکورم ادم می مونه؟
لطفا پاسخ بدین ممنون میشم
سلام . خیلی ممنون. این بستگی به خودتون داره . مثلا من خودم به خاطر کنکور المپیاد رو کلا کنار گذاشتم . اما مواردی هم هست که بچه ها در المپیاد مدال نقره و برنز داشتن و رتبه ی تک رقمی کنکور هم بودن. به نظرم برای المپیاد وقت بذارید خوبه اما طوری نباشه که کلا مدرسه رو کنار بذارین . می تونید در کنار درس های مدرسه برای المپیاد وقت بذارید و به جای اون درس های عمومی رو کمتر بخونید چون اگه عمومی نخونده باشید هم در سال کنکور میتونید جبرانش کنید. من چون خودم برای المپیاد مطالعه نکردم نمیتونم نظر دقیقی بوم اما فکر میکنم این که کلا مدرسه رو به خاطر المپیاد کنار بذارید ریسک بالایی هست و ممکنه پشیمون بشید مگر اینکه واقعا علاقه داشته باشید یا مطمئن باشید که توانایی کسب مدال رو دارید ... البته اگر از کسی که واقعا برای المپیاد وقت گذاشته باشه بپرسید بهتره.
موفق باشید...