كتاب هاي خيلي سبز به نظر من بهتر از گاج هستند. بچه هاي قوي مدارس خوب تهران (كه يكي از اونا شاگرد خود منه) هم خيلي سبز مي خوانند.
موفق باشي پزشك آينده ...
من خودمم خیلی سبزو دارم انصافا سوالاش خوبن اما نمیدونم نشر الگو خوبه یا خیلی سبز :216:
آیریسکی هایی که هم نشر الگو دارن هم خیلی سبز.... کدومش بهتره ؟؟؟؟
هر دو تا کتاب رو نگاه کردم تا 90 % مثل هم هستند ( البته من رشتم ریاضیه )
خیلی سبز از با یه شیب ملایم تر و با سوالات مفهومی (به جای سوالات محاسبهای) شروع کرده که میشه به فال نیک گرفت !!! ولی خب بعد از 20 سوال اول ساختار هر دو تا شبیه به هم میشه !!!
سبک سوالات به هم نزدیک میشه و در ادامه کاملا یکسان میشن !!!
اما در قسمت پاسخنامه :
نشر الگو کاملا به مباحث مورد نیاز در کنکور سراسری پرداخته و از گفتن مطالب اضافه و صفحه پر کن پرهیز کرده و کاملا هم جامع و کامل به این مطالب پرداخته !!! اما مولفین خیلی سبز در ارائه پاسخنامه ضعیف عمل کردند و نکاتی هم که در پاسخنامه آوردن بیشتر به درد سوالات کنکور محذوف(کنکور آزاد!)
میخوره تا کنکور سراسری !!! اصولا مولفان ریاضی خیلی سبز علاقهی وافری به مانور دادن بر روی بحث مثلثات و فرمول های پیچیده و دهن پر کن اون دارن و هر جا کم آوردن سوالاتشون رو با مبحثی از مثلثات قاطی کردن تا سخت جلوه کنه فارغ از اینکه پس از حل مسائل مثلثاتی سوال حل میشه و عملا نکتهی قابل توجهی با توجه به مبحث درس به شما آموخته نمیشه !!!
میشه یه جورایی برتری الگو بر خیلی سبز رو در درس ریاضی 3 تایید کرد !!!
هر کس مخالفه با دلیل نظر خودش رو بنویسه !!!
من خودمم خیلی سبزو دارم انصافا سوالاش خوبن اما نمیدونم نشر الگو خوبه یا خیلی سبز :216:
آیریسکی هایی که هم نشر الگو دارن هم خیلی سبز.... کدومش بهتره ؟؟؟؟