MHD ReZa

New Member
لایک ها
231
پاسخ : منابع غیر درسی المپیاد ادبی 1392 اعلام شد!!!

اون کتاب هایی که انتشارات خاصی معرفی شدن همون انتشارات رو باید خوند،ولی اونایی که نگفتن چی؟
الان مثلن جوامع الحکایات یا کلیله درسته نسخه های تصحیح شدشون یکیه (مثلن همه جعفر شعاره برا جوامع) ولی ممکنه پاورقی ها یـــا هـر چیزی فرق داشته باشه؟

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

اون کتاب هایی که انتشارات خاصی معرفی شدن همون انتشارات رو باید خوند،ولی اونایی که نگفتن چی؟
الان مثلن جوامع الحکایات یا کلیله درسته نسخه های تصحیح شدشون یکیه (مثلن همه جعفر شعاره برا جوامع) ولی ممکنه پاورقی ها یـــا هـر چیزی فرق داشته باشه؟
البته من درست متوجه نشدم منظورتون رو...اما به هر حال منبع اصلی برای شما باید همون نسخه هایی باشه معرفی شدن...با این حال اگه توضیحات منبع مورد نظر کافی نباشه یا استادی به شما توصیه کنه یا هر دلیل دیگه،خب می تونید از سایر تصحیح های اون منبع یا کتاب هایی که در مورد منبع مورد نظر شما توضیح میدن استفاده کنید...اما در هر صورت برای طرح سوال از متن دقیق همون تصحیحی که معرفی شده استفاده میشه،بنابراین توصیه می کنم که لااقل یه بار از روی اصل همون منبع بخونید

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

ببینید مثلن میگن گلستان نسخه ی دکتر یوسفی!
خب دکتر یوسفی برای واژه "قصب الجیب" یه نظری دارن که تو بقیه تشریح حا متفاوته!
تکلیف این مشخصه
اما مثلن کلیله و دمنه ی تصحیح دکتر مینوی،ب اهتمام ده نفر چاپ رسیده که تو بعضیاش توضیحات متفاوته..... :(

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

ببینید مثلن میگن گلستان نسخه ی دکتر یوسفی!
خب دکتر یوسفی برای واژه "قصب الجیب" یه نظری دارن که تو بقیه تشریح حا متفاوته!
تکلیف این مشخصه
اما مثلن کلیله و دمنه ی تصحیح دکتر مینوی،ب اهتمام ده نفر چاپ رسیده که تو بعضیاش توضیحات متفاوته..... :(
آهان...تازه متوجه شدم...
شما در اينگونه موارد بايد اسم انتشارات رو مد نظر داشته باشين...پيشنهاد مى کنم حتى اگه ميخواين خودتون منابع رو تهيه کنيد، قبلش حتما يه نگاهى به منابعى که سايت المپياد ادبى قرار داده بندازين و همونا رو تهيه کنيد...هر چند در مواردى مانند کليله که اصل تصحيح از يک نفره اما به اهتمام چند نفر چاپ شده، تفاوت چندانى بين چاپ ها نيست و از هر کدوم استفاده کنيد زياد فرقى نداره

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

آهان...تازه متوجه شدم...
شما در اينگونه موارد بايد اسم انتشارات رو مد نظر داشته باشين...پيشنهاد مى کنم حتى اگه ميخواين خودتون منابع رو تهيه کنيد، قبلش حتما يه نگاهى به منابعى که سايت المپياد ادبى قرار داده بندازين و همونا رو تهيه کنيد...هر چند در مواردى مانند کليله که اصل تصحيح از يک نفره اما به اهتمام چند نفر چاپ شده، تفاوت چندانى بين چاپ ها نيست و از هر کدوم استفاده کنيد زياد فرقى نداره
الان غزلیات سعدیو چی کار کنیم؟
من ی کتابشو داشتم رو همون خوندم تقریبن همش رو فهمیدم ولی فک نکنم تصحیح دکتر فروغی باشه
صب کنم المپیاد-ادبی بداره تطبیق بدم؟

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

الان غزلیات سعدیو چی کار کنیم؟
من ی کتابشو داشتم رو همون خوندم تقریبن همش رو فهمیدم ولی فک نکنم تصحیح دکتر فروغی باشه
صب کنم المپیاد-ادبی بداره تطبیق بدم؟
به احتمال خيلى زياد بايد اول کتابتون نوشته باشه تصحيح کيه...با اين حال حتى اگه تصحيح فروغى هم نبود زياد نگران نباشيد...بعدا که تصحيح فروغى اومد رو سايت بگيرين يه نگاه بندازين
من اگه ميگم حتما يه تورقى روى نسخه ى معرفى شده داشته باشين فقط واسه اينه که اگه يه وقت يه چيزى تو امتحان اومد که با اون نسخه اى که شما خوندين فرق داشت جا نخورين

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

به احتمال خيلى زياد بايد اول کتابتون نوشته باشه تصحيح کيه...با اين حال حتى اگه تصحيح فروغى هم نبود زياد نگران نباشيد...بعدا که تصحيح فروغى اومد رو سايت بگيرين يه نگاه بندازين
من اگه ميگم حتما يه تورقى روى نسخه ى معرفى شده داشته باشين فقط واسه اينه که اگه يه وقت يه چيزى تو امتحان اومد که با اون نسخه اى که شما خوندين فرق داشت جا نخورين
اینجوریم نیست
پارسال گفتن شاهنامه چاپ مسکو
ولی از ی چاپ دیگه سوال در اورده بودن :|

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

سلام مجدد به همه ى دوستان...
آخرين بخش منابع المپياد يعنى غزليات سعدى جهت دانلود در سايت المپياد ادبى قرار گرفته است
در ضمن اميدوارم سوت و کور و خلوت شدن انجمن ادبى به دليل مطالعه ى زيادشون براى آمادگى شرکت در آزمون باشه!!!

faezeh76

New Member
لایک ها
0

سلام این سایت هایی که معرفی کردین همشون برگزیده ی سیاست نامه رو دارن تازه من همونشم از هیچ سایتی موفق نشده ام دانلود کنم میشه بگین شماها چیکار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من خارج از کشورم امکان خرید کتاب برام نیست . تورو خدا راهنماییم کنین.

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

سلام این سایت هایی که معرفی کردین همشون برگزیده ی سیاست نامه رو دارن تازه من همونشم از هیچ سایتی موفق نشده ام دانلود کنم میشه بگین شماها چیکار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من خارج از کشورم امکان خرید کتاب برام نیست . تورو خدا راهنماییم کنین.
از اینجا دان کن دیگه
المپیاد ادبی :: دانلود منابع

faezeh76

New Member
لایک ها
0

خب ولی بازم نتونستم .پسورد میخواد پسورد خودش روهم که میدم بازم errorمیده.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام راستش من تا الان هنوز موفق نشده ام که منابع رو دانلود کنم اما یه سوال داشتم من کتاب برگزیده ی سیاست نامه رو گیر اورده ام راجع به فصل 41 فقط سه تا داستان ایین شغل دادن و ابوموسی و دبیرترسا و نیکوکاری فخرالدوله رو داره داستان دیگه ای هم توی خود کتاب سیاست نامه هست؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به باب هفتم هم عامل و قاضی و پند ابوعلی و پند وزیرو حکایت امیر ترک است
ممنون

saba75

New Member
لایک ها
1,143

سلام راستش من تا الان هنوز موفق نشده ام که منابع رو دانلود کنم اما یه سوال داشتم من کتاب برگزیده ی سیاست نامه رو گیر اورده ام راجع به فصل 41 فقط سه تا داستان ایین شغل دادن و ابوموسی و دبیرترسا و نیکوکاری فخرالدوله رو داره داستان دیگه ای هم توی خود کتاب سیاست نامه هست؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
من هم وقتی دانلود کردم و پسوردشو زدم ارور داد و باز نشد. بردمش کافی نت واسَم رو کاغذ کپی کردند. بهترین کار اینه این فایلا رو ببری بیرون واست کپی بگیرن. :115:
فصل 41 همینایی که گفتیه.
موفق باشی :)

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

ممنون
بیا برات پی دی افشو آپ کنم
تشکر شما نشانه ی شخصیت شماست :دی
کلیک کن

بالا