bigboss

New Member
لایک ها
9
من كه پليمر دوست دارم................................. :p :p :p :p :p :p :p

neda_h_z

New Member
لایک ها
1
salam doostan eina ro ke khondam fahmidam hame be moshkele man gereftaran............ man sal dovom raftam tajrobi be eshghe shimi az ryazy va fizik gozashtam goftam misham darosaz ama baadesh fahmidam darosazy shimish hefzye aslan on chizi nist ke man mikham albate faghat dar marhale takhasos va vaghty fahmidam bayad koli ktabe daro ro hefz hefz konam keshidam aghaab va barsashtam ryazy......... am to ryazy ham hanoz bne natije naresidam ye reshteye mortabet va karbordy shimi chyeeeeeeeee???????? age fahmidid be manam begiid........
:wink:

neda_h_z

New Member
لایک ها
1
bacheha ksi dar morede biomateryal va ayande shoghlish khabar dare //mortabete ba shimi ama aynde shoghlish man porsidam goftan zyad jaleb nist ksy hast etelaate behtary dashte bashe???
8O

arash398

New Member
لایک ها
0
یعنی ریاضیا شیمی محض ندارن؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ

neda_h_z گفت
bacheha ksi dar morede biomateryal va ayande shoghlish khabar dare //mortabete ba shimi ama aynde shoghlish man porsidam goftan zyad jaleb nist ksy hast etelaate behtary dashte bashe???
8O
سلام به شما دوست گرامی و تازه وارد :wink:
برای این گفتم تازه وارد که هنوز به فارسی نوشتن در تالارها عادت نکردی، اما اینجا معمولا جواب پیغام های فینگیلیش رو نمینویسیم :evil:
بیومتریال رشته ای بین شاخه های مهندسی پزشکی، شیمی ، پلیمر و مکانیک و برق است (معمولا بین رشته ای ها خیلی فراگیر خیلی تخصصی به هر موضوعی نگاه میکنند، مثلا خود رشته پلیمر پلی بین پتروشیمی و شیمی و مکانیک و مواد است)
در مورد آینده شغلی . . . من میگم شما اگه آبیاری گیاهان دریایی کاربردی بخونی اما خوب رشته رو درک کنی حتما موفق و پولدار خواهی شد :twisted:

در پناه حق، موفق باشی

afshin

New Member
لایک ها
71
با سلام خدمت پوزیترون ، استاد خلینا و همه ی دوستاران شیمی...

من رشته ی تجربی میخونم اما واقعا نمی دونم که رشته ی تجربی چه رشته هایی مرتبط با شیمی داره و البته پولدار؟؟؟؟

آیا شیمی محض دانشگاه شریف توش پول هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست لطفا به این دو سوال پاسخ دهید:
1- میزان در آمد ماهیانه به عدد :lol: :lol: :lol: :arrow:
2- مدت زمان فارغ التحصیل شدن :p

اگه رشته ی خوبی نیست حداقل اون هایی که رفتا داروسازی مثل آقای پوزیترون عزیز! منو راهنمایی کنند... من شنیدم که دکترای داروسازی باید بره تو داروخانه وایسته دارو بفروشه ....!!!!
در حالی که خیلی جالب نیست؟؟ :? :? :? :arrow: :?: :?:
آیا واقعا این جوری هست؟

لطفا منو کمک کنید چون آیندم به این نظرات شما بستگی داره...

با کمال تشکر

Cheetah

New Member
لایک ها
1
کلا من در همین حد می دونم که اکثر (تقریبا همه اونایی که من می شناسمشون) و مهندسی شیمی خوندن از رشتشون واقعا راضین و میگن آینده خیلی خوبی نسبت به بقیه مهندسی ها داره.

Magnetic

New Member
لایک ها
550
پاسخ : مهندسي شيمي دانشگاه شريف

سلام.
ببخشید می تونین درباره رشته شیمی فیزیک بیشتر توضیح بدین؟
دانشگاه شریف دارش؟
حدودا چه رتبه ای برا قبولی می خواد؟
آینده شغلیش چه طوره؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

Hosein.D

New Member
لایک ها
862
پاسخ : مهندسي شيمي دانشگاه شريف

مهندسی شیمی برخلاف اسمش رابطه ی چندان نزدیکی با شیمی نداره!

بالا