مهندسی پزشکی

Behr@D

New Member
لایک ها
20
سلام خدمت همه کاربران محترم سایت
این چند روزه که مدرسه تعطیل هستش دارم به دنیال رشته ها می رم . بازار کارشون . بعضی از جاها دیدم می گم مهندسی پزشکی کار پردرآمدی هستش و تنها ایرادش اینه که باید خودت سرمایه داشته باشی بعد میرم جای دیگه بهم میگن به ریسکش نمی ارزه که این رشته رو بخونی چون بازار کارش اون قدر خوب نیست
قصدم اینه که از دوستان بپرسم این رشته بالاخره چطور رشته ای هست ؟؟؟ کسی که مثلا رتبش میشه 1200 مهندسی پزشکی امیر کبیر بخونه یا عمران علم و صنعت یا ..... ؟
متشکرم

haniye

New Member
لایک ها
234
پاسخ : مهندسی پزشکی

سلام
بهتر بود که منطقه ای که توش هستید رو هم میگفتید
سال 89 کسانی که قبول شدند مهندسی پزشکی امیرکبیر رتبه هاشون اینجوری بود (رتبه ها همه کشوری هستند):
از منطقه 3- 1305
از منطقه 2-1293 و 2244
از منطقه 1-1181و1594و1834
اگر دوست دارید درصد هاشون رو هم بیبینید به سایت گزینه 2 برید http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1689

eed@$

New Member
لایک ها
40

من فکر میکنم مهندسی پزشکی یک رشته ی نوین هست که با ترکیب رشته ی پزشکی و مهندسی مکانیک بوجود میاد.همانطور که میتوان از رشته ی مکانیک به این رشته تغییر رشته داد.البته این به این معنی نیست که یک مهندس پزشکی میتونه یک پزشک یا یک مهندس مکانیک هم باشه بلکه مهندسی پزشکی تنها دروس مورد نیازش با این بعضی از دروس این دو رشته مشترک هست.
اما به طور کلی مهندسی پزشکی یک شغل پر درآمد هست اما ریسک داره!!!ولی مهندسی عمران را اگه انتخاب کنی هیچ ریسکی توش نیست و میدونی که آخرش چی میشه اما مهندس پزشکی در ایران نمیتونه شغل خوبی باشه البته در شرایط فعلی.ولی اگر کارت بگیره خیلی خیلی بیشتر از یک مهندس عمران درآمد داره.
خلاصه اگر دوست داری بری خارج مهندسی پزشکی رشته ی خوبی هست ولی اگه تو ایران میخوای ادامه بدی به نظرم مهندسی عمران بهتره.
البته اینا فقط نظر من هست!!!شاید نظر بقیه کمی متفاوت باشه!!!!

haniye

New Member
لایک ها
234

راستش اگر بخوام نظرمو در این باره بگم کلی صحبت می کنم
ببینید
من یکی از دوستان پدرم اولین سال هایی که مهندسی پزشکی جز رشته های دانشگاهی شد رفت و خوند (مدال طلای ریاضی بود )
و خیلی هم کارش گرفته
اما الان یک سری چیزها زیاد شده نه تنها رشته مهندسی پزشکی بلکه همه رشته ها
اما به نسبت زیاد شدن افراد متخصص همینطور هم متقاضیان این تخصص ها زیاد تر شده
من یادمه معلم فیزیکمون یک حرفی زد که خیلی به دلم نشست
گفتش کار همیشه هست،شما باید اهل کار باشید که کار گیرتون بیاد،اینکه میگند کار نیست دروغه
راستش من هم حرفشو قبول دارم
علاقه خیلی چیز مهمی هست
اگر فکر می کنید این رشته رو دوست دارید پس دنبالش برید
اگر علاقه داشته باشید حتما میتونید موفق بشید:8:

Magnetic

New Member
لایک ها
550

rebel

New Member
لایک ها
28

اگر به این رشته علاقه داری بهتر اول برق بخونی ارشد مهندسی پزشکی بری

Behr@D

New Member
لایک ها
20

سلام از همه متشکرم سایتی که آقا محمد معرفی کردند عالی بود از بقیه دوستان هم متشکرم تصمیمم اینه که فعلا روی همین رشته تمرکز کنم تا وقتی که سال 92 :d نتایج کنکور بیان . از دوستی هم که منطقه رو پرسیدن باید خدمتتون عارض شم که در کرج و منطقه2 هستم . بازم ممنونم از همه بابت راهنمای خوبتون

بالا