farzin گفت
pozitrone گفت
منم خیلی با این ها مشکل داشتم ولی در کل بر اساس کتاب درسی
رادرفورد کاهش پروتون است!ضما چادویک هم را هم باید به عنوان کاشف نوترون بنامیم!موزلی بیچاره هم زیاد به حساب نمیاد و تلاش هایش منجر به معرفی عدداتمی شد.
یک سوال غلط شیمی (متیل سالیسیلات)تجربی هم رو من 20 روز پیش اعتراض دادم ولی هنوز هیچ جوابی ندادن!
سلام دوستان از اينکه تو بحث شرکت ميکنيد متشکرم
ولی من منظور از سوال متيل ساليسيلات را نفهميدم منظور شما سوال 246 بود ؟
به نظر من مشکلی توش نيست؟
در تاپیک کنکور امسال درباره اهمیت آزمون های سنجش و خارج از کشور گفتم.
امسال در کنکور تجربی 88 یک سوال درباره متیل سالیسیلات و گروه های عاملی آن مطرح شده بود که با توجه به اطلاعات کتاب درسی دو گزینه ی صحیح داشت.متیل سالیسیلات دارای گروه های عاملی الکلی و استری است.گروه فنولی اصلا در کتاب درسی مطرح نشده است و فقط ماده ی فنول معرفی شده است.
در آزمون جامع اول سنجش فروردین 88 سوال 245هم سوالی مشابه طرح شده بود که گروه OHمتصل به حلقه ی بنزنی را گروه هیدروکسیل (الکلی) در نظر گرفته بود.
در آزمون سال 86 خارج از کشور سوال 245 هم سوال مشابه طرح شده بود که بازهم جواب همین بود.
ممکن است بعضی از دوستان بگویند گروه الکلی نداریم و گروه هیدروکسیل داریم چون الکلی خانواده است.ولی یک نگاه به سوال 210 ریاضی کنکور امسال این مشکل را حل می کند!در آن جا هم گروه الکلی مطرح شده بود نه گروه هیدروکسیل.
من اعتراض خود را در تاریخ 7 تیر به سایت سازمان سنجش واحد پاسخگویی اعلام کردم که بعد از 25 روز هنوز هیچ جوابی به من داده نشده است!!!