زندگی موهبت الهی ست که خداوند هدیه کرده و علم والاترین تزیین این موهبت است که خداوند آن را به نظر کرده گانش هدیه میکند!ای عزیز کرده ی خداوند! هزاران بار شکر که وقت خود را به مطالعه ی این جملات دادی!
واما.....
سسسسسللللللللللللللللام!:221::91::115:سللللام!و باز هم سلام!گفتن سلام به من انرژی میده و حتی شنیدنش هم همین طور!اونقد که دوس دارم وقتی کسی رو میبینم با خنده بهش بلند بگم :210::210:سلام!:210::210:
اصل حالت چه طوره؟مطمئنم که خوبی!حدااقل اونقد حوصله داشتی که داری یه چیزی میخونی!برام خیلی جالبه که منم عین شرایطی که تو درونش هستی رو زندگی کردم!هم از نوع المپیادیش خودشم با پیاز داغ فراوون و هم از نوع کنکوریش اونم با نعناع فراوون!واسه تو جالب نیست؟!!نیست؟؟؟:39:خیلی ممنون...!!!:71:ولی واسه من جالب ترش اینه که این همزاد پنداری فقط سر یه امتحانه حالا هر چی!یه امتحان مارو با این که آدم های متفاوتی هستیم تو شرایط کمابیش مشابهی قرار داده!دیگه خدایییش این یکی جالب بود!:16:حالا که این امتحانا رو پشت سر گذاشتم و از دور دارم بهشون نگاه میکنم میبینم چه طوری بودم!میبینم چه کارایی خوب بود و چه کار هایی به جا نبود!بد نبودا!به جا نبود!آرزوم این نیست که چیزایی که میخواستمو بی زحمت بهم میدادن آرزوم اینه که با تجربیات حالام برگردم و عمل کنم!که نمیشه!پس آرزومو عوض میکنم!آرزو میکنم تجربیاتم به درد یکی بخوره!و این شد که این بحث ایجاد میشود!:110::89::172:
تاپیکی پر از انرژی هم مثبت هم منفی!مثبت ها به سمت مثبت بی نهایت و منفی ها به سمت صفر میل خواهند کرد(دیدی من چه قدر ریاضی بلدم؟!!:98::205پست انگیزشی میذارم تو هم میای نظرتو میگی!این یه دستور نیست یه پیشنهاده!:97:و بعضی وقتا یه مشکلایی هم هست که درسی نیس!یعنی عاملش درسه ولی به اون مربوط نیست!ساده ترینش نگرانی درباره ی یه امتحان خاصه!اگر اون گوشه های مغزت چیزی ناراحتت میکنه:216: :177:و حس میکنی میخوای از یکی که این شرایطو گذرونده مشورت بخوای صاف میای همین جا!:159::118:من و دوستان آیریسکی تجربیاتمونو بهت میگیم!لطفا فک نکن مشکلاتت بچه گانس یا بی اهمیته!چون اگر این طور بود ناراحتت نمیکرد!پس خجالت مجالتو این حرفا نداریم!چون همه مون تو این شرایط بودیم!:53:
خیلی حرف زدم!حرف نوشتم؟؟:228:نمی دونم دیگه!فقط اینم بگم بی احترامی تو این تاپیک تعریف نشدست !:160::107::13::13:دعوا داشتین برین دم در خونه خودتون!:169::168:این جا میاین تجربه میدین تجربه میگیرین نزدیک امتحانات هم انرژی میگیرین کیلویی سه هزار میرین خونتون!حله؟!:118::5:
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
آخرین ویرایش توسط مدیر