مکانی برای اکتت کردن همدیگه!

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : مکانی برای اکتت کردن همدیگه!

فرض کنید n سه لایه باشه, یعنی میشه مقسوم علیه هاشو به سه تا مجموعه A,B,C با مجموع برابر افراز کرد, حالا p رو یه عدد اول بزرگ تر از n بگیرین, مجموعه مقسوم علیه های pn رو میشه به مجموعه های A,B,C و pA, pB,pC افراز کرد, حالا اون سه تا مجموعتونو بگیرین (p+1)A, (p+1)B , (p+1)C.

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

فرض کنید n سه لایه باشه, یعنی میشه مقسوم علیه هاشو به سه تا مجموعه A,B,C با مجموع برابر افراز کرد, حالا p رو یه عدد اول بزرگ تر از n بگیرین, مجموعه مقسوم علیه های pn رو میشه به مجموعه های A,B,C و pA, pB,pC افراز کرد, حالا اون سه تا مجموعتونو بگیرین (p+1)A, (p+1)B , (p+1)C.
ببخشید ، یه جوب کوچیک که نگفتید تو راه حل تون، اوّل باید ثابت کنید حد اقل دو تا عدد سه لایه وجود داره، وگرنه اثباتتون اشتباهه.
دی

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

حداقل دوتا هم نمیخواد, همون 120 هم کفایت می کنه :3:

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

بله، ببخشید ، درسته

tanaz19

New Member
لایک ها
358

ب نظرم سوالایی ک تو این پست گذاشته میشه واسه مرحله دو زیاد کمک نمیکنه ... و بچه ها هم ک الان درن واسه 2 تلاش میکنن..........شاید ب خاطر اینه ک زیاد استقبال نمیشه ... البته این فقط نظر شخصیمه و امکان داره کاملا اشتباه گفته باشم...

math-sina

New Member
لایک ها
52

اون سول گفتم که سوال 1 مرحله 2 سال 1382 بود. راستش یادمه چند ماه پیش که این سوالو حل کردم خودمم 120 رو با امتحان به دست اوردم! :3: نمی دونم چی شد به ذهنم رسید 5! رو امتحان کنم! این ها بر اثر تجربه آروم آروم دستتون میاد !
راستی تشکر هم کردم :3:

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

قرار شد سوالایی که ازشون خوشمون میادو بذاریم دیگه؟ خب منم از این خوشم میاد: http://www.irysc.com/forum/t6891/ برید حلش کنید :4: تقریبا هیچ سواد خاصی نمیخواد, فقط ممکنه در حد اپسیلون نظریه لازمتون بشه.

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

قرار شد سوالایی که ازشون خوشمون میادو بذاریم دیگه؟ خب منم از این خوشم میاد: http://www.irysc.com/forum/t6891/ برید حلش کنید :4: تقریبا هیچ سواد خاصی نمیخواد, فقط ممکنه در حد اپسیلون نظریه لازمتون بشه.
گودرز عزیز، می شه صورت ساده که کامپیوتری ها هم رغبت کنند بخونندش رو بگی؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

صورت سوال همونیه که اونجا نوشتم, فقط مثلا به جای "اضلاع و قطر های
ضلعی محدب " میتونید بذارید ی"ال های یه گراف
راسی"...

پ.ن: من از این بحث ریاضی کامپیوتری اصلا خوشم نمیاد, ولی سوالای المپیاد کامپیوتر که به مراتب درازتر از سوالای المپیاد ریاضیه!!!!!!

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

ب نظرم سوالایی ک تو این پست گذاشته میشه واسه مرحله دو زیاد کمک نمیکنه ... و بچه ها هم ک الان درن واسه 2 تلاش میکنن..........شاید ب خاطر اینه ک زیاد استقبال نمیشه ... البته این فقط نظر شخصیمه و امکان داره کاملا اشتباه گفته باشم...
من هم موافقم و هم مخالف!!!!!!!!!!!!!

از یه طرف همه بچه ها سرگرم مطالعه واسه مرحله 2 هستن!!!!!!!!!!!!!!

از یه طرف دیگه که من اسم اینجا رو نذاشتم آمادگی برای مرحله 2 ؟ این جا نه مرحله داره نه سطح هر کس میتونه دانششو در اختیار دیگران بذاره تا ازش استفاده کنن!!!!!!!!

بالا